Arama sonuçları: *

1. tahtelbahir

Hız ve renk soru çözümüne PC'den nasıl bakabilirim?

Soru çözümüne telefondan bakmak çok uzun sürüyor bende PC'den bakıyordum daha öncesinde sanırım siteyi güncellemişler fotoğraftaki gibi soru çözümüne girdiğimde yüklemiyor telefonda yüklüyor site üzerinden ama PC de yüklemiyor barkod girin diye bir yer var açtığımda bir şeyler yazmamı istiyor ne...
  2. tahtelbahir

Kurgusal karakterime hangi isim daha uyuyor

Görseldeki gibi bir tip de oyun karakterine isim arıyorum randolfh kris ve ethan cortes arasında kaldım. Sizce bu tipte birisini hangi isim daha çok çağrıştırıyor.
  3. tahtelbahir

Koçluk benim için uygun mu alınır mı?

Şu an 10. sınıfım ve şu ana kadar hiç ders çalışmadım her seferinde başlayacağım yapacağım diyerek haftaya başlıyorum ama 1 gün bile sürdüremiyorum 9.sınıfta hocalarımızın kötü olması nedeniyle ders dinlememeye başladım ve artık ders dinlemek işkence gibi geliyor sadece matematik, kimya ve tarih...
  4. tahtelbahir

Parfums de Marly Carlisle muadili hangi parfüm

Parfums de Marly Carlisle parfümünün muadilinin arıyorum muadili hangisi
  5. tahtelbahir

Görsel roman oyunum için ne kadar zamanda bu seviyelere gelebilirim

aklımdaki hikayeyi hayata geçirmek için bir oyun yapmak istiyorum ve tek başıma yapabiliceğim en iyi türün görsel roman türünde olduğunu düşünüyorum oyun geliştirmede biraz kod tecrübem var ama daha önce hiç çizim yapmadım ve bıraktığım görseller kalitesinde veya ona yakın bir görsellik yapmak...
  6. tahtelbahir

Cs 2 eşleştürme başarısız hatası

Eşleştirme Başarısız Failed to reach any official servers. UDP (Kullanıcı Veri Bloğu İletişim Kuralları) üzerinden küresel bir ağ rölesine ping atma girişimlerinin tümü başarısız oldu. Bu durum bir güvenlik duvarından veya MTU'dan (Maksimum İletim Birimi) kaynaklanıyor olabilir.
  7. tahtelbahir

Minecraft Forge virüs mü?

Çoğu yerde güvbenilir demesine rağmen VirusTotal'de ciddi antivirüsler uyarı veriyor.
  8. tahtelbahir

Antrenman ve makro değerlerim dengeli mi

Antrenman günleri Protein (P): 150 gram Karbonhidrat (C): 225 gram Yağ (F): 55 gram Toplam kalori yaklaşık: 1995 kcal Dinlenme günleri Protein (P): 150 gram Karbonhidrat (C): 200 gram Yağ (F): 50 gram Toplam kalori yaklaşık: 1850 kcal [H3 id='A.+Gs']A. Göğüs[/H3] Barbell Floor Press...
  9. tahtelbahir

Elon musk a da benzedine inandırılmış Bu adamın vasfı ne

bu adamın vasfı ne ki tüm yayın boyunca speedin yanında geziyor elon musk a da benzedine inandırılmış ingilizce desen ne gezer
  10. tahtelbahir

Bursluluk kartına kayıtlı telefon numarası nasıl değiştirilir?

Bursluluk kartıma annemin numarası kayıtlı ve ne zaman alışveriş yapmak istesem annemin telefonuna gitmem gerekiyor kendi telefon numaram ile nasıl değiştirebilirim?
  11. tahtelbahir

Unty uzaklaştıkça sahne grileşiyor

Görseldeki gibi bir nesneden uzaklaştıkça yavaş yavaş grileşiyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  12. tahtelbahir

Unity mesh filter bozuldu

Unity’de Mesh Filter üzerinden materyali kaldırıp kendi materyalimi ekliyordum, ancak Mesh Filter bu şekilde bozuldu. Ne yapmalıyım?
  13. tahtelbahir

Bu hatayı nasıl çözerim

bu hata ile karşılaşıyorum playervisualtransformunu attamama rağmen partıkıla değince bu hata geliyor
  14. tahtelbahir

Profosyonel bir oyun geliştiricisi olmak için okul okumak gerekir mi

oyun geliştiricisi olmak istiyoırum 15 yaşındayım ve selçuklu üniversitesini hedefliyorum ama okul okumak istememin en büyük sebebi bir diplomam olması ve kendi oyunlarımı yapmak istiyorum kendi şirketimde çalışmak istiyorum ve bu bütceleri toplamak için bier dönem şirketlerde çalışmam lazım...
  15. tahtelbahir

Yapacağım oyunum için kime danışabilirim

Bir oyun yapmak istiyorum ve 1 yıllık bir tecrübem olacak oyunu yapmaya başladığımda ben kod kısmı ile ilgileneceğim ve 3D modelci ve animatör ile çalışıcağım ama ortalama bir gerilim yürüme Simulator'ü olacak ve okulum olduğu için sadece tatillerde çalışabiliyorum ve bu oyunu 1 yıl gibi bir...
  16. tahtelbahir

Oyun yapmak neden zordur

ben 15 yaşında yeni yeni bu sektöre giren biriyim ve nerde bir video bir yapımcı görsem şunu söylüyor oyun yapmak çok zor veya sakın bu işlere girme ama şunuda biliyorumki imkansız değil fakat şunu anlamıyorum belli hareketler belli teknolojilerin bir kodu yok mu bu kodu yazmanın ne zorluğu var...
  17. tahtelbahir

Kendi oyunum için bir giriş senaryosu yazdım sizce nasıl

Oyun, karakterimizin gazetede gördüğü iş ilanıyla başlar. Bu iş, Sezai Zeker Bey'in konağında üç ay boyunca sürecek bir görevdir. Otobüs Sahnesi: Karakter, ormanın derinliklerine doğru ilerleyen eski bir otobüse biner. Havanın kararmasıyla birlikte otobüs sessizleşir. Yolculuğun sonuna...
  18. tahtelbahir

Oyun geliştirmek için ekip nasıl toplanır

18 yaşında bir oyun geliştirmek istiyorum ve bir 3d modelci ile ses tasırımcıya ihtiyacım var bu ekibi nasıl toplayabilirim
  19. tahtelbahir

240 saat unity deneyimi i ile carry the glass benzeri bir oyun yapmak mümkün mü?

şu an 20 saatlik bir deneyimim var 3 ay gibi bir sürem var bu zamanda boş olduğum zamanlarda çalıştığım zaman 300 saat gibi bir öğrenme zamanım var tabi her gün şartlar müsait olmaya bilir biz onu 240 diyelim bu kadar deneyim sonucu carry the glass tarzı bir oyunun sadece kodlarını yazmak için...
  20. tahtelbahir

Hangi ethernet kablosunu almalıyım

50 mbps int hızım var 10m ethernet kablosuna ihtiyacım var ne almalıyım
Geri