Arama sonuçları: *

• Users: Seekesh_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Hyper x cloud 3 wireless

İyi forumlar, HyperX Cloud 3 Wireless ürünü bugün elime ulaştı, cihazın sürücüsünü kurdum ve tavsiye edilen ayarları yaptım. Ses seviyesi gayet iyi fakat rekabetçi oyunlarda mümkün değil ses kasamıyorum. Sağı solu ayırt etmek mümkün değil ayak sesleri sadece arkadan geliyor gibi. Müzik kısmında...
  2. S

Ekran kartı yük altındayken cızırtı yapıyor

Selamlar sistemi alalı daha 3-4 ay kadar bir süre oldu son 2-3 gündür oyun açtığımda bir cızırtı sesi geliyordu şimdi baktım ekran kartından geliyor cızırtı dışında ısınma, performans kaybı gibi problemler yok bazı arkadaşlar coil whine demişler ki ben de öyle tahmin ediyorum. Benzerini yaşayan...
  3. S

Yük altında, oyunda ekran kartından cızırtı geliyor.

Selamlar sistemi alalı daha 3-4 ay kadar bir süre oldu son 2-3 gündür oyun açtığımda bir cızırtı sesi geliyordu şimdi baktım ekran kartından geliyor cızırtı dışında ısınma, performans kaybı gibi problemler yok bazı arkadaşlar coil whine demişler ki ben de öyle tahmin ediyorum. Benzerini yaşayan...
  4. S

Ekran Kartından yük altında cızırtı geliyor.

5. S

Yeniden başlatma-BIOS problemi

İyi günler arkadaşlar, bugün daha 1.5 ay önce topladığım sistemimde bir hatayla karşılaştım. Sistemi normal şekilde tuşundan açıp kapatırken ve ''Bilgisayarı kapat'' kısmından kapatırken hiçbir sorun yaşamıyorum fakat yeniden başlatmaya çalıştığımda, BIOS'dan bir ayar yapıp kaydet ve çık...
  6. S

DRAM ışığı turuncu yanıyor.

ANAKART Asus B650m-e RAM corsair vengance 6000mhz cl36 Az önce ramleri ve ekran kartını aöküp taktım, ,stünde jelatin bırakmışlar, sonra ilk açışımda DRAM ışığı yandı, ramlerin slotlarını değiştirdim, tek tek takmayı denedim fakat olmadı. Bir kaç yerde bios updateleyin falan diyolar ne yapmam...
Geri