Arama sonuçları: *

• Users: TheSpook
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Bilgisayar açılırken resetleniyor

Bilgisayarın açma tuşuna basıyorum monitörü açıyorum ekrana görüntü gelmiyor ardından çalışan fanlar duruyor ve tekrardan çalışmaya başlayıp ekrana görüntünü geliyor. Böyle olmasının sebebi nedir ?
  2. T

Bilgisayar yavaş açılıyor.

Aşağıdaki önyükleme sırasında ikinci sırada olan sadece ssd marka modeli ilk sıradaydı sonra bi anda reboot and select proper boot device ile başlayan hatayı vermeye başladı ve açılmadı ardından biostan bu windows boot yazanı ilk sıraya koydum ve şekilde yaptım bu sefer de PC oldukça geç...
  3. T

Bilgisayar yavaş açılıyor

Aşağıdaki önyükleme sırasında ikinci sırada olan sadece ssd marka modeli ilk sıradaydı sonra bi anda reboot and select proper boot device ile başlayan hatayı vermeye başladı ve açılmadı ardından biostan bu windows boot yazanı ilk sıraya koydum ve şekilde yaptım bu sefer de PC oldukça geç...
  4. T

Önyükleme sırası (ssd)

Yukardaki önyükleme sırasında ikinci sırada olan ilk sıradaydı sonra bi anda reboot and select proper boot device ile başlayan hatayı vermeye başladı ve açılmadı ardından biostan bu şekilde yaptım ve bı sefer de pc geç açılmaya başladı. Bunun sebebi ne olabilir ?
  5. T

SSD bios da gözükmüyor

Xpg spectrix s40g 512gb ssd mevcut sol tarafta önyükleme sırası kısmında gözükürken sata information kısmında gözükmüyor. Bunun sebebi nedir ?
  6. T

Kulaklık Önerisi ( Kablosuz )

Corsair Void Elite RGB 7.1 & HyperX Cloud Stinger Core 7.1 Wireless & Steelseries Arctis 1 Wireless Kulaklıklarını fiyatlarını da baz alarak değerlendirebilirmisiniz ? Corsair : 1100tl civarı HyperX : 600tl civarı Steelseries : 850tl civarı
  7. T

Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

Ortalama bir fiyat aralığında (700-900) Kablosuz gaming bir kulaklık önerebilir misiniz acaba. Rahatlık konfor benim için önemli terletmezse iyi olur ve 7.1 hakkında da bilgi verirseniz sevinirim. çok gereklimidir ?
  8. T

Gigabyte B450M S2H Anakart Ram Mhz Değeri

Gigabyte B450M S2H anakartın ram frekans değerinin bios güncellemesiyle 4000mhz ye kadar çıktığı söyleniyor. bunun doğruluk payı var mı ve bunu nerden nasıl kontrol edebiliriz ?
  9. T

GIGABYTE B450M S2H İçin Öneriler?

GIGABYTE B450M S2H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakartına takılabilecek en yüksek işlemci ve ekran kartları hangileri acaba ?
  10. T

AMD Ryzen 3500x & RTX 2060 Super

Şöyle bir durum mevcut belirtmeyi unutmuşum. Şuan hali hazırda elimde 3500x var. Yurtdışından bir arkadaşım hediye olarak getirdi. Açıkcası bu işlemcinin etrafına bi sistem toplamak istiyorum. Bu yüzden danışmak istedim. 2060 Super hakkında bilgi verebilir misiniz ? Uyum nasıl olur ? Sorunla...
  11. T

AMD Ryzen 3500x & RTX 2070 Super

Merhabalar, Biraz amatör olmakla beraber teknoloji takipçisi biriyim ve yakın zamanda bir pc toplamayı düşünüyorum. Ryzen 3500x ile RTX 2070 Super darboğaz yapar mı ? Sıkıntı yaşar mıyım yaşarsam ne gibi durumlarla karşılaşırım ? Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.
Geri