Arama sonuçları: *

• Users: Madridista
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Madridista

Önümüzdeki yaz hangi telefona geçmeliyim?

Herkese iyi akşamlar ve iyi forumlar, Şuanda S21 Fe kullanmaktayım okul bittikten sonra telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. İphone almayı planlıyorum. Sizce hangi modeli almalıyım?
  2. Madridista

Yks ye çalışmaya yeni başladım tavsiye verebilir misiniz?

Herkese iyi öğlenler ve iyi forumlar. Bu sene 12 ye geçtim ve çalışmaya başlamam lazım. İlk başta tyt yi bitirmeyi hedefliyorum ardından ayt ye geçmeyi düşünüyorum. Sizce nasıl bir yol izlemem lazım ve konuları yetiştirebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
  3. Madridista

3.5-4k klavye önerisi

Herkese iyi sabahlar ve iyi forumlar, Şuanda elimde Ornata V3 var ve yeni bir klavyeye geçmek istiyorum. 4k ya kadar bütçem var ve aklımda şu iki klavye var: https://www.gaming.gen.tr/urun/613446/akko-monsgeek-m1-v5-sp-via-black-gradiant-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/...
  4. Madridista

Çözüldü✓ Bu 3 Ssd'den hangisi alınır?

Hocalarım herkese iyi günler, https://www.vatanbilgisayar.com/adata-1tb-legend-850-lite-nvme-m-2-ssd-okuma-5000mb-yazma-3200-mb.html https://www.vatanbilgisayar.com/kioxia-1tb-exceria-plus-g3-serisi-nvme-m-2-ssd-kutusuz-5000mb-okuma-3900mb-yazma.html...
  5. Madridista

Boş konu

Boş konu
  6. Madridista

Çözüldü✓ Wl Beast X Max mantıklı mı?

Hocalarım herkese iyi akşamlar Geçen günlerde Scyrox V6 aldım ama pek hoşuma gitmedi ve arkadaşıma aldığım fiyata sattım. Wl Beast X max ön siparişe açılmış benimde dikkatimi çekti. Ama bi mouse'a 6k vermek ne kadar mantıklı onu bilmiyorum. Eğer onu almazsam Atk F1 Pro max alacağım. Sizce ne...
  7. Madridista

Çözüldü✓ 3 bine kadar Mouse önerisi

Hocalarım herkese iyi akşamlar, 3 Bine kadar Mouse aramaktayım. Razer Viper V3 Hyperspeed almayı düşünüyordum ancak kimse almamı önermedi. Aklımda birde Vxe R1 Pro max var. Sizinde önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.
  8. Madridista

Öneri Razer Viper V3 Hyperspeed alınır mı?

Hocalarım selamlar, Bütçeme göre bi mouse baktım ve bu ürün aklıma yattı. Sizce alınır mı artıları ve eksileri nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
  9. Madridista

Öneri Bu 3 monitörden sizce hangisi?

Hocalarım selamlar. Yeni bir monitör alacağım ve bu 3 seçenek arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Artı ve eksileri nelerdir? Şimdiden teşekkürler. 1. https://www.gaming.gen.tr/urun/523080/msi-mag-256f-24-5-inc-180hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-rapid-ips-gaming-monitor/?ref=akakce...
  10. Madridista

Çözüldü✓ Monitör önerir misiniz?

Herkese günaydınlar ve iyi forumlar https://app.hb.biz/MPeGg8stNrB4 Şuanda bu monitörü kullanmaktayım ve performans olarak pek memnun değilim. Yeni bi monitöre geçmek istiyorum ve Ips panel tercihim olur. Bütçede sıkıntı yok ama çokta pahalı bişey almak istemiyorum. Sizce ne almalıyım? Şimdiden...
  11. Madridista

Sosyal medyaya erişim engeli mi geldi?

Herkese iyi akşamlar Youtube,İnstagram gibi platformlara giriş yapamıyorum bi bilgisi olan varmı?
  12. Madridista

Çözüldü✓ 4060Tİ,4070 ve 7800XT kartlarından hangisi tercih edilmeli?

Herkese günaydınlar ve iyi forumlar Şuanda Ddr4 bi sistem kullanmaktayım ve ileriki zamanlarda elimdeki sistemi satıp yeni bi sistem almak istiyorum. Sizce bu 3 karttan hangisi tercih edilir veya başka öneriniz var mıdır? Şimdiden teşekkürler Şuanki sistemim: Anakart:Msi B450M-A Pro Max...
  13. Madridista

Watch 6 Classic alınır mı?

Herkese iyi öğlenler ve iyi forumlar, Akıllı saat almayı düşünüyorum Telefon olarak S21 Fe kullandığım için Samsung tarafından bi saat almak mantıklı geldi. Sizce bu model alınır mı yoksa başka öneriniz var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
  14. Madridista

Çözüldü✓ Hawk Fab V6 alınır mı?

Herkese iyi öğlenler ve iyi forumlar, Şuanda elimin altında bi koltuk yok ve koltuk almam lazım. Hawk'ın V6 modelini almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Artıları ve eksilerini yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  15. Madridista

Çözüldü✓ ROG Gladius III Wireless mantıklı mı?

Herkese iyi akşamlar ve iyi forumlar, Halihazırda G203 kullanmaktayım ve orta tekerleği bozuldu. Yeni bir mouse'a geçmek istiyorum Gaming Gen'de bulunan okula dönüş kampanyasıyla beraber 2000tl ye denk geliyor. Sizce geçilir mi? Önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler.
  16. Madridista

FC 24 oynarken bir anda kapandı

Herkese iyi forumlar Fc 24 kariyer modu yaparken bir anda oyun kapandı Epic games uygulaması 505 hatasını verdi. Tekrar başlattım uygulama Rusça olmuştu. Güncelleme yaptım uygulama İngilizce oldu. Tüm güvenlik seçeneklerini değiştirdim. Şimdi oyuna girdiğim zaman kariyer dosyama giriş...
  17. Madridista

Yanlış konu

Yanlış konu
  18. Madridista

Yardım Telefonum suya düştü

Herkese iyi forumlar S21 FE cihazım suya düştü şu anda çalışır vaziyette ama şarj oluyor mu bilmiyorum şuanda deneme şansım yok. Telefonu vatandan aldım ve kasko yaptırmıştım ama 1 yıl mı 2 yıl mı bilmiyorum eğer 2 yıl ise hasarı kasko karşılar mı?
  19. Madridista

Yardım S21 FE aşırı ısınma sorunu

Herkese günaydınlar ve iyi forumlar, Geçen sene bu tarihlerde Vatandan S21 FE satın aldım. Şu 2-3 haftadır aşırı ısınma problemi ile karşılaşıyorum. Telefonu normal bir şekilde kullanamıyorum sıcaklığı hep yüksek. Vatanda garantisi devam ediyor sizce götürüp göstermeli miyim yoksa bu şekilde...
  20. Madridista

Öneri 35k ya kadar laptop önerisi

35k ya kadar güzel oyun oynatacak bir laptop arıyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Geri