Arama sonuçları: *

• Users: givendying
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Casper Excalibur 2.Nesil Core 5 210H-RTX5060 8Gb-16Gb-1Tb Ssd-ALINIR MI?

Geceleri Vatan Bilgisayarda extra web indirimine girip fiyatı 53 bine kadar düşüyor, peşin fiyatına bölmesi beni cezbetti az bi peşinat verip alacağım taksidi ayda 3.750 ye denk geliyor fakat notebook kültürüm çok yok , açıkçası son kurşunum hanım bir daha bilgisayar almama izin vermez , birkaç...
  2. G

Çözüldü✓ Casper Excalibur 2.Nesil Core 5 210H-RTX5060 8Gb-16Gb-1Tb Ssd-ALINIR MI?

Geceleri Vatan Bilgisayarda extra web indirimine girip fiyatı 53 bine kadar düşüyor, peşin fiyatına bölmesi beni cezbetti az bi peşinat verip alacağım taksidi ayda 3.750 ye denk geliyor fakat notebook kültürüm çok yok , açıkçası son kurşunum hanım bir daha bilgisayar almama izin vermez ...
  3. G

WİNDSTON RED 9 SİGARASI BİRİLERİNDE VAR MIDIR?

Sigaralarda siyah pakete geçilmeden önce Winston sigaralarında son bir paket değişikliğine gidilmişti ve bu değişikliği ilk olarak Winston Red 9 Sigarasını piyasaya getirip göstermişlerdi , daha sonra diğer Winstonlarıda bu pakete çevirmişlerdi. Bu Winston Red 9 piyasadan kalktı fakat çok...
  4. G

CS2'Yİ AÇABİLECEK MİNİMUM FİYATLI SİSTEM TAVSİYESİ

Arkadaşlar oyun bilgisayarlarımı çocuğun doğum masrafları sebebiyle satmıştım, şu sıralar arkadaşlarla günde 1-2 saat cs2 girmek için minimum bütçe kasa arayışındayım , nasıl bir sistem almalıyım.. CS GO'dan sonra hiç girmediğim için oyun nasıl bir sıçrama yaşadı bilmiyorum..
  5. G

ASUS ROG ALLY GTA 6 KALDIRIR MI?

Biliyorum bunu sormak için daha çok erken oyunla alakalı herhangi bir güncel bilgi yok tamamiyle tahmin amaçlı sorulmuş bir sorudur. Gta 6 çıkana belkide Asus Rog Ally'nin bir sürü yeni versiyonuda çıkabilir ama şu an ki Hellblade 2 , Alan Wake 2 , Rdr 2 gibi oyunları 30-40 fps oynatan güncel...
  6. G

ASUS ROG ALLY VE PS5 ARASINDA KALDIM

Arkadaşlar 17.000 TL ye çok temiz garantisi devam etmekte olan Asus Rog Ally buldum , üstüne az daha ekleyip 0 Ps5 te alabilirim. Sorun şu ki pc önerisi istemiyorum çünkü şu sıralar çocuk beklediğimizden ötürü annemlerde kalmak durumunda kalıyoruz ve taşınabilir oyunlarlada keyif yapmalık bir...
  7. G

ASUS ROG ALLY VS PS5

Arkadaşlar 19.000 TL bütçem var PS5 0 mı almalıyım yoksa temiz 1.5 yıl garantisi olan ASUS ROG ALLY buldum bunu mu almalıyım kararsız kaldım sizde hangisi alınmalı?
  8. G

BU SİSTEME BU GÜÇ KAYNAĞI YETERLİ OLUR MU? / FİYAT OLARAK SİSTEM ALINIR MI?

Arkadaşlar böyle bir sistem almayı düşünüyorum, fiyat olarak alınır mı sizce birde güç kaynağı konusunda biraz kararsız kaldım sorun yaratır mı acaba? https://www.gencergaming.com/gen-xx-ddr5
  9. G

BU SİSTEM PARASINA GÖRE İYİ Mİ? ONA GÖRE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Bu sistemi almayı düşünüyorum zaten bayiside Yalovada bende Yalovada ikamet ediyorum elden alabilme şansım var , parasına değer mi yoksa bu paraya daha iyilerini bulabilir miyim?
  10. G

MONİTÖR ÖNERİSİ İSTİYORUM BÜTÇE 4-6 BİN ARASI

MONSTER ARYOND A27 MONİTÖR ALINIR MI? Arkadaşlar bu monitörü eşimin bilgisayarı için alıyorum, kendisi genellikle Valorant ve Cs gibi oyunlar oynuyor ben biraz bakındım ama teknik işten pek anlamıyorum , önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim hayırlı forumlar.
  11. G

Telefondan Müzik Dinlemelik En Çok Ses Veren Kulak İçi Kulaklık Önerisi

İphone Se 2020 model telefonum var kulaklık girişi yok fakat dönüştürücü aparatı ile kulanabiliyorum, kablolu, kablosuz fark etmez sesi yüksek ve net müzik dinletebilicek kulaklık önerisi istiyorum.
Geri