Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Süperonline hız problemi.

Arkadaşlar şu anda evimde ki 1000 mbps fiber internetim varken speedtest ookla gibi sitelerde 1000 mbps gözüküyor ancak google un kendi testinde 5 mbps zor alıyorum ve bir şey indirmeye çalışınca 5 mbps ile indiriyorum. Superonline ı aradığımda sorun yok denilip istersen ücret karşılığı bakarız...
  2. A

Askerlik Tecili Hakkında Yardım

Arkadaşlar merhaba ben geçen sene önlisans mezunu oldum ve seneye 29/07/2026 da tecilim bitiyor ve ben seneye dgs ye gireceğim bu tecili askerlik şube den uzatabilir miyim yardımcı olabilir misiniz?
  3. A

❌İndirim Bitti! Anker Soundcore R50i 564 TL

https://www.pazarama.com/soundcore-r50i-tws-bluetooth-kablosuz-kulaklik-siyah-ios-ve-android-uyumlu-a3949-anker-tu-p-0194644199432?magaza=emc-bilisim-ve-teknoloji&utm_source=price_comp&utm_medium=Epey_cpc&utm_campaign=Epey-fiyat-karsilastirma Arkadaşlar satıcı ve site hakkında bi fikrim yok...
  4. A

ea fc 24 directx hatası

fc 24 aldım yükledim ve directx hatası alıyorum
  5. A

Yeni Monitörü Laptopa Bağlamak.

Arkadaşlar merhaba laptopumda type-c çıkışı var ve bu çıkış entegre grafik kartına (intel gpu) bağlı ancak ben monitörü type-c to display port ile kullanacağım. Bir sorun olur mu?
  6. A

Çözüldü✓ Type to Display Port Hakkında.

Arkadaşlar merhaba laptopumda dp yok ve ben su anda hdmi için kararsızım. Ancak laptopumda type-c port bulunmakta ve bu type port intel gpu ya bağlı, ben bu type portu ile monitörü kullansam ne olur rtx ekran kartımı kullanmamıs mı olurum ne oluyor farkı nedir? 1721287627 bu şekilde port...
  7. A

Çözüldü✓ Hdmi 2.1 İle 1080p'de Ne Kadar Hz Alabilirim ?

Arkadaşlar Lenovo Legion r25i-30 165 hz hdmi 2.1 monitör alacağım ve laptopum hdmi 2.1 destekliyor 1080p de ne kadar hz alabilirim ? O matematiksel tablo dışında hdmi ile monitör kullanan arkadaşlar yanıt verirse sevinirim.
  8. A

Arkadaşım Mouse Hediyesi

Maksimum 1k olacak şekilde cs oynayabileceği bir mouse arayışındayım yardımcı oluranız çok sevinirim.
  9. A

2.1 hdmi laptop ve 2.0 hdmi monitor

Arkadaşlar 2.1 hdmi portlu laptopa sahibim ancak alacağım monitor 1080p 180hz 2.0 hdmi sahip, bi sorun olur mu? hangi kabloyu kullanmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
  10. A

Hdmi 2.1 laptop çıkışı ile 2.0 hdmi 1080p monitor

Arkadaşlar hdmi 2.1 laptopun çıkışı ile hdmi 2.0 monitör alsam kullanabilir miyim hangi kabloyu kullanmalıyım ne kadar hz alabilirim 1080p 180hz alabilir miyim?
  11. A

Laptopum Oyunlarda Düşük FPS Veriyor

Arkadaşlar yakın zamanda Dell G15 5530 aldım ve 2 haftadır kullanıyorum ancak laptopumda %80 GPU kullanan oyun durduk yere %99 kullanmaya başladı ve çok düşük fps almaya başladım. Daha sonrasında bir sürü yöntem denedim: -DDU kullandım. -Eski ekran kartı driveri yükledim. -Format attım. -Windows...
  12. A

İki Laptop Arasında Kaldım?

Birinci laptop; https://www.notebooksbilliger.de/gigabyte+g5+mf+e2de333sd+801877 İkinci laptop; https://www.dell.com/de-de/shop/gaming-and-games/g15-gaming-laptop/spd/g-series-15-5530-laptop/cn22221_ub Sizce hangisini almalıyım ?
  13. A

Çözüldü✓ Arkadaşlar yurtdışından laptop alacağım 3 seçenek arasından hangisini almalıyım?

Msi Katana gf76 i7 11800h RTX3060 Rog Strix Ryzen 9 5900hx RTX3070 Rog Strix Ryzen 9 6900hx RTX3060
Geri