asus rog strix i7-4710hq
16 gb ram
512 gb ssd
Gtx 860M
Hd graphics 4600
Biraz eski kabul ediyorum ama benim gözüme çok kötü gelmedi sizce mantıklı mıdır?
Merhaba bana bir Bluetooth kulak içi silikonlu kulaklık önerebilir misiniz bütçem 600-900 TL arası QCY HT07, HT15 vs. bir sürü piyasada benzer fiyata kulaklık var ama hangisi gerçekten iyi hangisi gerçeknten en iyi F/P olur bilemiyorum kafam karıştı bir öneride bulunur musunuz ve HT15'i çok...
Benim merak ettiğim mevzu şudur: Sistemim aşırı güçlü değil; i7 8. nesil işlemcim, Intel Graphics 620 ekran kartım ve 8 GB RAM'im var. Sizce oyunlar için Windows 10, günlük kullanım için Linux kullanmak üzere dual boot yapmak mantıklı olur mu?
Merhaba elimde ASUS UX430UAR bir laptop VA Ri7 8550U 8 GB RAM 512 GB SSD var ve ben buna harici ekran kartı takmak istiyorum RX 580 takılabilir mi? ve sizce takılırsa nasıl olur bilgisayarda hal hazırda UHD 620 var ama ben i7 8 RX580'i besleyebilir fikirlerinizi bekliyorum
merhabalar size bir sorum olacak sizce bir laptop alıp üstüne harici ekran kartı takmak istiyorum azerbaycanda yaşıyorum ve rx6600 fln 6000 tl civarı yine 7000 tl ye fln da ortalama bir laptop alıp ikisinide birleştirmek mantıklımı laptop (500gb ssd si olan ,i7 5 6 cı nesil bir şey,8gb rami olan...
Merhabalwr ASUS VIVOBOOK X560UD model bi laptopum var onda DDR4 8 GB 2666 Mhz var https://tap.az/elanlar/elektronika/komputer-avadanliqi/41011109 burdaki ram i eklemek istiyorum sizce olur mu ?
Arkadaşlar benim sorum ben sahibinden param güvende ile bir depoya ürün göndericem ama diyorlarki senin kargoyu gönderecek adam kargo üstünde fatura fln koymalıymış eğer ben sahibindende param günde>mağazalar seçersem sizce adam bana gönderir faturalı veya ben yazarsam üstünde faturalı gönderir mi?