Arama sonuçları: *

• Users: Azexxes
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Azexxes

Am5 sistem için bu anakart nasıldır?

Arkadaşlar halihazırda R5 5600 RTX 3080'li bir sistemim var. AM5'e geçeceğim fakat 7800x3D için şu an elimde bütçe yok o yüzden iaderlik 7500F takacağım. Aklımda şu anakart var. Sizce nasıldır daha iyisi varsa önerilere açığım. 8-9k civarı bir bütçe ayırabilirim anakarta...
  2. Azexxes

Yardım Sİstemimdeki vpn'i kapatamıyorum

herhangi bir ekstra uygulama kullanmıyorum. İp adresime bakıyorum istanbul gösteriyor fakat kahramanmaraştayım. Bazı sitelere girmek istediğimde vpnle giriş yapamazsınız diye uyarı veriyor. FArklı tarayıcı denedim bütün ağ ayarlarını gözden geçirdim. ARka plan uygulamalarına tek tek baktım yok...
  3. Azexxes

Amazondaki fiyatlandırma hatası

bu monitörü sipariş vercektim şimdi sepette 13519 Tl yazıyor ama ödeyecekken 14000 gözüküyor. müşteri hizmetlerine de bağlanamıyorum. ne yapmalıyım
  4. Azexxes

Yardım Days Gone oynarken ekranda ufak ufak beyaz kareler çıkıyor.

Oyunda ilerledikçe daha çok olmaya başladı oyunun başlarında böyle bişeyler yoktu. neden kaynaklı oluğunu da anlamadım. Vsync açıyorum kapatıyorum değişmiyor çözünürlüğü 2kya alıyorum yine değişmiyor. fpsi 72ye sabitlersem kayboluyor ama anlamadığım şekilde. Ekran kartım rx6800xt diğer...
  5. Azexxes

Yardım Garantiye gönderdiğim kulaklığımı tamir etmiyorlar benden ücret istiyorlar.

30 Kasım'da Corsair void elite kulaklığımı garantiye yolladım. Asıl sebebi mikrofona dokunduğum an ses kesiliyor bana ve karşıya aşırı yüksek sesle cızırtı veriyordu. Yaklaşık 6 aydır var bu sorun. Neyse geçen ay kulaklığın kablosunda deforme oldu fakat kulaklık çalışmaya devam ediyor bir sorun...
  6. Azexxes

Öneri Sistemim için ups önerisi

Msi mag600dn psum var. Sistemim r5 5600 Gigabyte rx 6800xt oc B550 anakart Occt testi yaptim full yukte herseyi extreme aldim hicbir hata cikmadi testte. Ekran karti en fazla 69 derece cikti. Islemcim 68 dereceyi gordu. Kule tipi sogutmam var zaten. Asıl soru şu ben oyun oynarken sistem bazen 1...
  7. Azexxes

Yardım Ryzen 5 5600 işlemciye undervolt yapmama yardımcı olur musunuz?

Yeni sistem topladım R5 5600 işlemci Msi b550m pro vdh anakart Geil evo spear 2x8 3200 mhz ram Rx 6800 xt ekran kartı Sizden istediğim sey çoğu kisi pbo ayarlarından 70w çek, işlemci all core voltage -30mv dusur tarzı şeyler yazmis ama baktiklarimin hepsi asus anakartta benim anakartimda ayni...
  8. Azexxes

Millenicom dolandırıcılıkta çığır açıyor.

Millenicom insanları kandırmakta çığır açıyor. Son faturamı ödedikten sonra TurkNet'e geçiş yapmıştım. Aboneliğimi iptal ettirme rağmen bana 1 ay sonrasında 347.99 TL fatura kesiyor. Asıl saçma olan şey şu ki son ödediğim fatura 430 TL idi. Elimde ekran görüntüsü de var ödediğim faturaların...
  9. Azexxes

Hepimizin Kurban Bayramı Mübarek olsun

Bütün forum olarak Bayramınız mübarek olsun
  10. Azexxes

Yardım Okx borsasında nasıl bakiyemi çekebilirim

Arkadaşlar internette arıyorum yok. Binbir türlü şikayet dolu heryer. Fon hesabımdaki bakiyeyi çekmek istiyorum ama bir türlü bulamadım. Çek tuşuna basınca beni farklı borsalara transfer etmeye yönlendiriyor. Ben direk banka hesabıma çekmek istiyorum parayı nasıl yapabilirim. Yardımcı olabilecek...
  11. Azexxes

🔥İndirim getir yemekte pepsili menülerde 100 tl indirim

ADA100 kuponuyla yarın 23.59a kadar sınırsız sipariş verebiliyorsunuz pepsili menülerde. Mesela diyelim160 tl pepsili menü 3 tane sepete ekleyip kuponu kullanırsanız 480 yerine 180 ödüyorsunuz. kupon tek kullanımlık ama sepete tek seferde sınırsız menü ekleyebiliyorsunuz.
  12. Azexxes

Riot cash ile RP aynı şey mi?

Riot cash tam olarak ne oluyor. Razer gold üzerinden rp alacaktım ama kalmamış yanında riot cash diye bir şey var rp ile aynı şey mi. Daha önce alım yapan varsa aradaki farkı söyler misiniz yanlış şey almak istemiyorum çünkü
  13. Azexxes

Öneri Bu ramlar alınır mı?

Timetec 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz PC4-25600 ECC Olmayan Tamponsuz 1.2V CL22 2Rx8 Dual Rank 260-pin SODIMM for AMD ve Intel Gaming Dizüstü Dizüstü Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar Bellek RAM Bellek Modülü Yükseltmesi https://amzn.eu/d/6Zw5rfa Şuan laptobumda 2x8 3200mhz ram var. Bazı oyunlarda...
  14. Azexxes

Tulsa King nereden izleyebilirim

Tulsa king sadece paramount+ da yayınlanmış. O da ülkemizde kullanılamıyor. Vpnle vs denedim yine olmadı. Telegramda bir kanalda buldum ama Arapçaydı. Bilen varsa özelden vs. Link paylaşabilir mi? İngilizce olsun yeter altyazılı vs. Olmasına gerek yok
  15. Azexxes

Ev sahibim beni tehdit ediyor

Az önce emlakçı ile saçma bir olay yaşadım. Normalde her ayın 19u ev sahibinin ibanina kira ve faturayı gönderiyorum. Bugün ayın 18i. Kira fatura islerine apartmanin yaninda emlakci var o bakıyor. Bende ev sahibinin numarası vs yok. Ben bana gelen su faturası 200 tl ve bunun fazla olduğunu...
  16. Azexxes

Ne zamandan beri LOL'e giriş yapmak için sıra bekleniyor?

Pbe giriş yapacaktım yeni arena modunu denemek için 25 dkdır aynı sıradayım çıkıp geri girdim yine aynı
  17. Azexxes

🔥İndirim Getir yemekte burger restoranlarında 80 TL'ye 50 TL indirim

BURGER50 21.00a kadar geçerli
  18. Azexxes

Is Bankası yatırım Hesabıma bloke koymuş

Is bankasından halka arza katilmak için bilgisayari actigimda hata verdi 18.77 tl bloke tutarini ödemeniz lazim diye dedim ne alaka neye göre bloke koymuş. O sırada yatirim hesabima para aktarmistim hisse senedi almak icin onun içerisinden bu tutarı otomatik kesti. Neyse müşteri hizmetlerini...
  19. Azexxes

Yemek kuponu var mı ?

Trendyol yemek , yemeksepeti, getir , migros yemek hangisi olursa yemek kuponu aktif var mı acaba bildiğiniz.
  20. Azexxes

Kalıcı Ücretsiz Ghostwire tokyo amazon prime üyelerine kalıcı ücretsiz

Epic games üzerinde veriyor 500 küsur TL olmasi lazım. Linkte ulaşabilirsiniz https://gaming.amazon.com/ghostwire-tokyo-epic/dp/amzn1.pg.item.284738ee-ff78-4097-93b5-4b74e891455f?ingress=amzn&ref_=SM_GhostwireTokyo_S01_D01_CRWN
Geri