Arama sonuçları: *

• Users: IV Aseims
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. IV Aseims

3500 TL Kulaklık Önerisi?

Mikrofonu ve Bass seviyesi (oturaklı bir ses) benim için çok önemli. Gerisine pek bakmıyorum. Önerileriniz nelerdir?
  2. IV Aseims

İstanbul'da En İyi PC Servisleri

Gaming.gen.tr üzerinden satın almış olduğum OEM bilgisayarın üç yıllık kullanım süresi sonunda garanti müddeti dolmuştur. İlgili firmanın teknik servisiyle kurduğum temas neticesinde, garanti süresinin sona ermesi gerekçe gösterilerek cihazın kabul edilemeyeceği tarafıma bildirilmiştir. Bu...
  3. IV Aseims

Donanım Arızası ve Tuhaf sorunlar.

Kullanmakta olduğum cihazda uzun süredir devam eden görsel bozulmalar (glitch) ve performans kayıpları nedeniyle teknik desteğinize ihtiyaç duymaktayım. Garanti kapsamı dışında bulunan cihazımda; oyunlarda ve multimedya kullanımlarında ekran genelinde titremeler oluşmakta, buna paralel olarak...
  4. IV Aseims

Modlu MC Sunucusu (CO-OP)

Beyler merhabalar, 4-6 kişilik bir grubumuz var. Hepimizde orijinal MC mevcut. Realms sunucusu üzerinden ya da kaliteli bir hosting ile dilediğimiz modla sunucuda nasıl oynayabiliriz? (Aternos hariç çoğu mod desteği yok ve modlar sınırlı)
  5. IV Aseims

Çözüldü✓ Thermalright Assassin X 120 v2 kasama uyar mı?

''XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower 650W 80+ White'' kasam bu. White galiba PS için yazılmış pek bilgim yok. Ekte yer vereceğim ürünü almayı planlıyorum ama sığar mı sığmaz mı şüpheye düştüm. Yardımlarınızı bekliyorum...
  6. IV Aseims

Bilgisayar için hoparlör önerisi!?

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi, bir ses sistemi arayışındayım. Bu konularda çok bilgili sayılmam; sistemi genellikle oyun amaçlı kullanacağım. Sesi tok ve bas açısından güçlü bir ürün arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  7. IV Aseims

Growtopia 404 VPN hatası?

Beyler başlıkta ki oyunu mobil veri ile oynayabiliyorum ama normal modem ile ne sitesine ne oyuna giremiyorum. Modem sıfırladım res attım her şeyi denedim ama iş görmedi?
  8. IV Aseims

Hangi Hoparlör daha iyi?

https://www.teknosa.com/redragon-gs560-adiemus-gaming-speaker-p-785793237?shopId=2118&utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.75.9 https://www.teknosa.com/hp-dhs4200-6w-multimedya-led-speaker-p-781050737 Bass seven birisiyim sizce hangisini tercih edebilirim ya da bu fiyat bandında...
  9. IV Aseims

Yalnız oynanacak en iyi oyunlar?

AAA oyunlardan bahsetmiyorum. Biraz daha chill takılabileceğim ve yalnız oynayabileceğim oyun önerileriniz neler?
  10. IV Aseims

Çözüldü✓ Klavyemde ALT tuşunda problem var.

ALT tuşunda problemim var dün gece oldu. Örnek veriyorum LoL oynarken ALT+TAB atarak farklı pencereye geçiş yapabiliyoruz. Bende yeni masaüstü oluşturma sekmesine gidiyor yani WİN+TAB kısayolunu üstleniyor. Şuan kullanamıyorum. (EVA 7 Gamepower)
  11. IV Aseims

Bannerlord Anlamsız Çöküyor.

Daha 10 dakika önce tertemiz oynuyordum. Savaş boyutu bile max seviyedeydi. 10-12 tane mod var bu arada ve hepsi güncel sürüm. Lakin bir anda kasmaya başladı bildiğiniz 15 FPS gösteriyordu. Şimdi ise kaydı yükle ya da sefere devam et gibi seçenekleri seçtiğim zaman fix yiyorum. Sebebi nedir?
  12. IV Aseims

Bu hatanın sebebi nedir?

Bannerlord oynarken alıyordum bu hatayı. Okumadan birkaç kez geçtim. FC 25 oynarken daha demin aynı hatayı alınca tuhafıma gitti. Yardımlarınızı bekliyorum.
  13. IV Aseims

Lenovo Tab Pro 12.7 tabletin şarj problemi?

Arkadaşlar, Başlıkta yazan tableti aldım yeni 3 gün oluyor. İlk gün şarj ettim lakin şimdi kendi kablosunu kullandığım halde şarj olmuyor. Sebebi nedir?
  14. IV Aseims

Lenovo Idea Tab Pro 12.7 / 3K

Başlıktaki tableti almayı düşünüyorum. Linke ekte yer vereceğim. Rakip olarak ise Tab S9 FE+ var. Hangisini tercih edebilirim. Aralarında bariz farklar var ve bu durum beni tetikliyor. Örnek işlemci ekran yenileme hızı ve Kalem performansı. Kullanım alanı genel olarak tasarım için olacak.
  15. IV Aseims

Bu tarz şarkılara ihtiyacım var.

Bu tarz şarkılara ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz?
  16. IV Aseims

4060 OC R5 5600 İkinci El?

B450M-K II RYZEN 5 5600 4060 ASUS Dual OC XPG Gammix 16 GB(2x8) KİNGSTON NV2 1TB SSD Özelliklerinde Kasam mevcut. İkinci el satmayı düşünüyorum. Elimden geldiğince temiz kullanmaya özen gösterdim, Faturasının bitmesine 7 ay daha var. Faturası mevcut, ekran kartının ve anakartın kutusu...
  17. IV Aseims

Windows Driver Güncelleştirme?

Topluca Driver güncelleyebileceğim bir yöntem mevcut mu ?
  18. IV Aseims

Minecraft Sürekli Kasıyor?

4060 OC 8GB ekran kartı, Ryzen 5 5600 var. Neden kasıyor anlamıyorum. Bazı modlar var ekte yer vereceğim klasik hafif shader kullandığım halde bile daha fazla kasıyor. Yardımcı olursanız harika olur. Bahsettiğim modlar ekte; Ve bunun gibi Medieval tarzı içerikler.
  19. IV Aseims

Xbox 9. Nesil Bağlantı Sorunu!?

Xbox 9. Nesil kontrolcü var bende. Bağlantısı gidip geliyor 5 dakikada bir. Ne olabilir sorunu ? (Pilde problem yok) 1740414243 Bluetooth adaptör kullanıyorum btw
  20. IV Aseims

6 ya da 7'li Akım Korumalı Priz?

Başlıkta gördüğünüz üründen arıyorum max 1k verebilirim. Son sıralarda elektrik haddinden fazla gidip gelmeye başladı. Bir tane buldum ama nedir ne değildir bilmiyorum ekte yer vereceğim...
Geri