Arama sonuçları: *

• Users: ExperTR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ExperTR

Çok garip bir sorunum var

Sorun şu ki internetim altyapım dan dolayı bana sadece 77mbs olarak geliyor ama modemim bana altyapımın 94 mbs aldığını söylüyor işin garip yanı ise bütün mahallenin eliktiriği kesildiği zaman başlıyor çünkü eliktirikler gidip geldiğinde altyapım bana ne kadar hız verebiliyorsa onu veriyor...
  2. ExperTR

Samsung a12 rom önerisi

Elimde bir a12 var çok fazla kasıyor cihaz için herhangibi bir room işimi görür uyumlu olan bildiklerinizi yazarsanız sevinirim
  3. ExperTR

i7-10700F rtx 2060 super nasıl

i7-10700F rtx 2060 super nasıl ikili olur şu anda i3 10100f rtx 2060 super var ve işlemciyi i7 ye çekmek istiyorum.
  4. ExperTR

Çözüldü✓ Sanal ram 45 gb vermeme rağmen doluyor

Windows 11 kullanıyorum yaklaşık 3 aydır bu sorun var sanal ram çabucak doluyor ram temizleme uygulaması bile müdahele edemiyor bir çözümü var mı ? Sadece google açık o da bu konuyu yazıyorum .
  5. ExperTR

Rtx 2060 super fps sorunu

Rtx 2060 super forza horizon gibi oyunlarda ultra 1080p de 90 80 fps arası yani olması gereken değerleri verirken cs 2 de ve Fortnite çok düsük fps veriyor hatta fortnite ı en düşük ayarlarda performans modunda oynuyorum ve orada ortalama 140 anca alıyorum eski ekran kartım 1050 ti ile hemen...
  6. ExperTR

Razer kiyo x webcam nasıl ?

Ucuz bir webcam arıyorum fiyatı 1500 arasında geziyor ama o fiyata daha iyi webcam varmı onu merak ediyorum?
  7. ExperTR

RTX 2060 super i3 10100f uygun mu ?

Başlıkta da göründüğü rtx 2060 s almayı düşünüyorum daha iyi bir alternatifiniz var mı yada bu ekran kartı çok darboğaz yapar mı ?
Geri