Arama sonuçları: *

• Users: Extazzy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Extazzy

Pc hem bazen kapatırken hem de ortada hiç bir şey yokken donuyor

İşlemci; Ryzen 7800X3D Anakart; MSİ TOMAHAWK B650 WİFİ Ekran Kartı; GİGABYTE WİNDFORCE 5070 Ram; KİNGSTON BEAST 16GB CL30 6000MHZ DDR5 Kasa&PSU; MSİ MAG FORCE 121A 750W PSU KASA Herkese iyi forumlar olaya direk giriyorum. Pcyi kapatırken bazen kapatılıyor yazısında donuyor ayrıyetten bazen...
  2. Extazzy

Oyunlarda Anlık Drop Sorunu

Herkese iyi forumlar oyunlarda anlık fps dropları yaşıyorum. En çok ve yüksek bir seviyede yaşadığım oyun ise Rust. Ekran kartı kullanımı yüzde 50-60 seviyelerinden aniden yüzde 0 a düşüyor. Diğer oyunlarda ise kabul edilebilir seviyede düşük drop mevcut. Sorunu bir türlü bulamadım. Tavsiye yada...
  3. Extazzy

Yardım PSU CoilWhine Sesi Geliyor

Msı Mag Forge 121A B75 750W PSU dahil kasam mevcut oyunlarda yük vs bindiğinde kasadan Coil whine sesi geliyor. Açıkçası ne yapmam gerektiğini bilemedim 2-3 gün oldu alalı. Sizce İade etmelimiyim ? İşlemci: Ryzen 7 7800x3D Ekran Kartı: RTX 5070
  4. Extazzy

Yardım Ekran Kartına hangi güç girişini bağlamam gerek

Herkese iyi forumlar Rtx 5070 bir ekran kartım var güç girişi tek bölmeli PSU danda 300W lık o girişe uyan bir çıkış var onda sorun yok. Ama aynı zamanda PSU da 2x çıkışlı PCLe güç çıkışı var , ekran kartınında onu dönüştürücü var. Açıkçası hangi şekilde takıcağımı bilemedim
  5. Extazzy

Öneri Ryzen 7 7800x3D 240mm Sıvı Soğutucu Önerisi

Herkese iyi forumlar , kasım indirimleri ile bugün kendim bilgisayar toplayıp sipariş verdim. Sistemin son parçası işlemci soğutucusu kaldı.Sıvı soğutucu almak istiyorum. Ryzen 7 7800x3D için önerebileceğiniz sıvı soğutucu nedir ? Bütçe: 3000TL İşlemci : Ryzen 7800x3D Anakart : MSI MAG B650...
  6. Extazzy

Yardım RYZEN 5700x3D işlemci almakmı ,AM5 sistem geçmekmi ?

Herkese iyi forumlar . şuan Ryzen 5 5600 işlemci 32gv ram ve RTX 3060Tİ AM4 bilgisayara sahibim. İşlemcimi Ryzen 5700x3D yükseltmek istiyorum mantıklı olurmu , Yoksa ilerde Komple AM5 sistememi geçeyim ?
  7. Extazzy

DDR4 Ram Tavsiyesi (2x16) 32GB

Beyler iyi forumlar bütçe maks 4k 32GB (2x16) ddr4 ram lazım varmı tavsiyeniz? Anakart Model: Gigabyte B550M DS3H
  8. Extazzy

KYK Kredi tekrar alabilirmiyim?

Beyler ben 2 yıllık önlisans bitirdim. Bu sene 4 yıllık lisans bölüme yerleştim tekrar okuyacağım. Kyk kredi başvurmayı düşünüyorum. Tekrar kredi alabilirmiyim? Diğer borcu ödemem gerekirmi ? Bilgisi olan yardımcı olabilecek varmı
  9. Extazzy

KYK Kredi tekrar alabilirmiyim

Merhaba ben geçen sene önlisans programı okuyordum ve bu sene yataş geçiş ile başka bölüme geçtim. Kredi süreside toplam 2 yıllık verilmiş yani bu sene sonu biticek. Gelecek sene kredi alamıyacağım.Her ne kadar durumu izah etsemde olmuyormuş. Şimdi ben bu sene yks girip 4 yıllık bölüme kendimi...
  10. Extazzy

Yardım Kasadan gelen garip ses

Merhaba bi süredir kasamdan garip bir ses geldiğini farkettim ama neyden kaynaklı hala anlamadım. Ekran kartı ve işlemci fan hızını fulledim, bütün fanları durdurdum. Ama bu sesin kaynağını bulamadın yardımcı olabilecek varmı?
  11. Extazzy

KASA FAN ÖNERİSİ 120MM

Kasamın üst tarafına 2 adet 120mm fan almayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz f/p ürün varmı? RGB olması tercihtir olmasada problem değil. Bütçe tane başı kaliteli ise maks 400-500.. Kasa...
  12. Extazzy

Ryzen 5 5600 Soğutucu önerisi

Merhaba ryzen 5 5600 için hava soğutucu almayı düşünüyorum önerdiğiniz varmı ? Kasa FSP CMT395A 650W , anakart GİGABYTE B550M DS3H.
  13. Extazzy

GİGABYTE B550M ANAKART için ssd önerisi

Merhaba , 2 gün önce yeni kasa sipariş ettim. Anakartım b550m ds3h modeli. 1. M2 ssd slotunda zaten ssdim var. Fakat ben ekstra olarak 2. Slotada ssd almayı düşünüyorum. Tam olarak hangi ssdyi almalıyım? Gen kaç olmalı ? Tam bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. (Bütçe maks 1.5k)
Geri