Arama sonuçları: *

• Users: visitmay
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

D.O.C.P açıldığında Ryzen 5 5600 sistem açılmıyor

ASUS Prime B450M-K II anakart Ryzen 5 5600 işlemci 16 GB 3600 MHz tek modül RAM'im var. (TLTYD416G3600HC18JBK) Memtest ile RAM'in sağlığını kontrol ettim, RAM sağlam. İşlemciyi de Prime95 testiyle denedim, işlemci de sağlam. Anakartta herhangi bir sorun görünmüyor, sistem çalışıyor. Normalde...
  2. V

D.O.C.P açtığımda sistem açılmıyor

ASUS Prime B450M-K II anakart Ryzen 5 5600 işlemci 16 GB 3600 MHz tek modül RAM'im var. Memtest ile RAM'in sağlığını kontrol ettim, RAM sağlam. İşlemciyi de Prime95 testiyle denedim, işlemci de sağlam. Anakartta herhangi bir sorun görünmüyor, sistem çalışıyor. Normalde sistem varsayılan...
  3. V

RGB fan kontrolcüsü anakarta bağlanmıyor

Merhaba, kasam Gamepower war Cry sıvı soğutmam ise Gamepower Skadi 360 mm kasanın her 2 sininde kendine ait kontrolcüsü var ve ben bunları takıp bilgisayarımı çalıştırdigimda son hizda donuyor ayarliyamiyorum. Kontrolcudeki baglantiyi bir turlu anakarta baglayamiyorum. Bilen var mı cozumunu...
  4. V

Laptopum calisirken birden pil algilanamadi hatasi aliyorum

Monster tulpar t7 19.4 model laptopumun pilinin sistigini farkedip yeni pil almistim ve daha sonra kendim taktım. Laptopumda oyun oynarken birden pil algilanamadi hatasi aldim ve klavyem devre disi oldu bilgisayar kafayi yedi sacma sacma bir suru şey acmaya basladi, kapatip yeniden actigimda...
Geri