Arama sonuçları: *

• Users: yusufmc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yusufmc

Hangi Kulaklığı Önerirsiniz?

Arkadaşlar başlıkta da yazdığı üzere kulaklık alcam ve aşağıda belirttiğim bu 3-4 kulaklık arasında kaldım siz olsanız hangisini tercih ederdiniz veya kulaklıklardan herhangi birini kullanan öneren tavsiye eden olumlu veya olumsuz yorumları olan varsa duymayı çok isterim ona göre hazır Kasım...
  2. yusufmc

Bisiklet Dönüşüm Kiti mi, Scooter mı?

Merhaba arkadaşlar bende şuan Carraro Flexi 121 model bisiklet var hafif bir bisiklet 12-13 kg. Normal sürüş yapmayı seviyorum ama birde dönüşüm kiti alıp takayım diyorum internette böyle bir şey buldum fiyatı da şuan için iyi gibi ön sipariş olduğu için...
  3. yusufmc

KATLANIR BİSİKLETLE OTOBÜSE BİNMEK

Arkadaş başlıktada yazdığı gibi bir sorum var katlanır bisikletim var benim ve Ankara'ya gitmem gerekiyor birkaç hafta sonra. Bursa'da yaşıyorum terminalden binerken şehirlerarası otobüse katlanır bisikletimi katlayıp koysam sorun çıkartırlar mı acaba? nede olsa katlanıyor kapladığı alan...
  4. yusufmc

Laptop Termal Macun Değişimi

Arkadaşlar öncelikle selamlar. Elimde Acer Nitro 5 laptop var oyun için kullanıyorum bazende yazılım için. Haliyle laptop ısınıyor ve 1 yıldır termal macun değişmedi. Sıcaklıklar bazen 80-90°C yi görüyor. Laptop altlığı var ama bu sıcaklık altlık olduğu halde. Bende termal macun değişimi yapmak...
  5. yusufmc

Katlanır Bisiklet Tavsiyesi

Arkadaşlar öncelikle merhaba başlıktanda anlaşılacağı üzere tavsiye/önerilerinize açığım. Önce elektrikli bisiklet düşündüm fakat sonra şarjı bitince normal kullanımın çok zor olduğunu öğrendim, elektrikli scooter olsun dedim onlarda servis ve bir takim problemlere sahipler. Aşağıda birkaç...
  6. yusufmc

Kilo almayla ilgili yardım

Arkadaşlar spora başlayalı 1-1.5 ay oldu ve 59 kilodan 67 ye çıktım hedefim 70 fakat göbeğim büyümedi yani yağlanmadım. Bu arada boyum 1.73 falan, yaş 22 benim merak ettiğim şu an 67 kilo oldum ama kollarım hâlâ aynı gibi büyümedi sanki yani benmi yanlış biliyorum yoksa yapmam gereken bir şey mi...
  7. yusufmc

SPORA YENİ BAŞLADIM ÖNERİLERE AÇIĞIM

Boyum zaten uzun değil, zayıfım ve bu yüzden de kütle kazanarak biraz daha iyi gözükmem lazım. Boy 1.70, Kilo 60, Yağ oranım %12-13 Gym e kayıt oldum ve bugün yani 1 Temmuz'da başlıyorum, haftada 4 gün gidicem, çalıştığım için akşamları gidicem. Bir program verdiler beslenmek için, bilen...
  8. yusufmc

SORUNLU KULAKLIK İADESİ

Arkadaşlar öncelikle merhaba ben birkaç hafta önce bir kulaklık aldım ve iade etmeyi düşünüyorum çünkü kulaklığı kablolu olarak kullanamıyorum bu laptoptan kaynaklı olsada ve 2.4Ghz Usb yi takarak kablosuz kullanırkende wifi gidiyor bağlantısı kopuyor ama aynı şekilde bluetooth ile kablosuz...
  9. yusufmc

POWERPOINT SUNUSU SUNU SIĞMADI

Arkadaşlar öncelikle selamlar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.. Yarın teslim etmem gereken bir sunum var ve bir sorun var. Sunudaki bir slaytın içindeki yazılar taştı ve diğer kısmı gözükmüyor. Düzeltmek için ne yapmam gerek? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Sorun şu şekilde...
  10. yusufmc

HARD DISK ÖNERİSİ???

Arkadaşlar ben bütçe dostu fazla dandik olmayan fazlada pahalı olmayan bir ürün alıcam yani f/p ürünü bir şey. Birkaç tane buldum fakat aynı şekilde Amazonda da yorumları iyi olan farklı marka bir harddisk buldum, sizlerinde önerisini duymayı çok isterim. Hikvision Portable HS-EHDD-T30 WD...
  11. yusufmc

HANGİ KULAKLIK ALINIR?

Arkadaşlar Amazonda 900 tl hediye çekim var ve iki kulaklık arasında kaldım 900 tl üstüne bir 300-400 tl ekleyebilirim öneriniz olursa eğer.. Bloody GR230 bu ikisi arasında kaldım.. Philips TAG4105 sizce hangisi daha iyi, kaliteli olur? bütçeyi çok aşmak istemiyorum f/p ürünü bir şey almak...
  12. yusufmc

Çözüldü✓ LAPTOP KULAKLIĞI GÖRMÜYOR

Arkadaşlar dün marketten bir kulaklık aldım ve eve gidip deneyim dedim fakat laptop bir türlü kulaklığı görmedi. Laptopta yeni yani bir sıkıntısı yok diye düşünüyorum. Fakat başka cihazlara telefonlara takınca sorunsuz çalışıyor... Laptop modeli Acer Nitro 5 AN515-58-524A Kulaklık ise GoSmart...
  13. yusufmc

Yardım Laptop RAM Upgrade??

Öncelikle hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Konuyu buraya açtım fakat umarım yanlışlık yapmamışımdır, olduysa eğer kusura bakmayın lütfen.. 🙏🏻 Benim merak ettiğim bir şey var. Ben bu laptopu aldım ve ram takviyesi yapıcam teslim aldıktan sonra inşallah. Fakat hangi ram uyumlu olur? Nasıl kontrol...
  14. yusufmc

Hangi̇ Laptop Alinir? 26k

Arkadaşlar bu ikinci konu açışım kusura bakmayın. Yardımcı olursanız çok sevinirim ve masaüstü düşünmüyorum o yüzden dizüstü olarak öneriler olursa çok memnun olurum. Bütçeyi aşmayı düşünmüyorum bütçe şuan için sabit.. LENOVO LOQ MSI BRAVO 15 Acer Nitro 5 Lenovo IdeaPad Gaming 3 Asus Tuf Gaming...
  15. yusufmc

HANGİ LAPTOP ALINIR?

Arkadaşlar ben birkaç ay içinde laptop alıcam bütçe 20-26k arası çok ağır oynama gibi bir düşüncem yok işte şu eski oyunları oynarım ETS2 Payday 2 Garry's Mod vs. onun dışında ağır oyun oynasamda düşük grafiklerde oynarım grafik takıntım falan yok o yüzden ona göre öneride bulunursanız...
  16. yusufmc

MASS GAINER ÖNERİSİ?

Arkadaşlar şuan ben 1.73 60 kiloyum ve 66-67 kilo olmayı hedefliyorum o yüzden mass gainer almayı düşünüyorum fakat piyasa çok pahalı bende bütçe dostu bir ürün düşünüyorum ve birkaç ürün gördüm özellikle şu ürün; High Nutrition Mass Gainer Bazıları çok kötü şeyler yazarken bazıları öve öve...
  17. yusufmc

LENOVO IDEAPAD 3 Gaming Alınır mı?

iyi günler arkadaşlar ben uzun zamandır oyuncu bilgisayarı almayı düşünüyorum ve part time çalışarak belli bir miktar para biriktiriyorum ayrıyeten aileme destek oluyorum o yüzden bilgisayara fazla para ayıramam fakat çok ucuz birşeyde alamam bunun ortası varmı bilenler yardımcı olursa önerileri...
Geri