Arama sonuçları: *

• Users: Karizarez
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Karizarez

Türk Telekom DNS Ayarlarım İşlemiyor.

Yıllardır Türknet kullanıyorum. Apartmanıma fiber geldiği için Türk Telekoma geçiş yaptım. Gayet sorunsuz şekilde çalışıyor. Fakat Discord'a girmek için önceden modem arayüzü ile DNS eklerdim ve sorunsuzca açılırdı. Şimdi ne kadar değiştirsem de ZTE modemin ayarlarından DNS kısımları işlemiyor...
  2. Karizarez

240 Hz 2K Monitör Önerisi

Arkadaşlar monitör alacağım 240 - 280 Hz arasında yenileme hızı yeterli. Mutlaka 2K veya 4K olması gerekiyor. Bu özellikler de hangi monitörü önerirsiniz? Bütçe 15.000 civarı
  3. Karizarez

7900XTX için Monitör önerisi

Arkadaşlar 7900XTX ekran kartım var. Şuan kullandığım 1080p 144Hz monitörümü ikinci monitör yapıp güzel bir monitör almak istiyorum. Oyun ve film için olacak o yüzden renkler çok önemli. Eğer hakkını veriyorsa bütçeyi arttırabilirim ama 10 bin - 15 bin civarlarına bakıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
  4. Karizarez

Gigabyte M28U iyi midir?

Arkadaşlar 2K veya 4K monitör almak istiyorum. Oyun oynasamda dizi ve film izlediğim için 2K yerine 4K monitör almayı düşündüm. Fiyat olarak bu monitörden daha iyisi var mıdır yoksa bunu alıp geçiyim mi...
  5. Karizarez

Ryzen 5 7600 için boşta 60 derece fazla mı?

Arkadaşlar yeni sistem topladım. Tüm ayarları yaptım windowsu kurduktan sonra MSİ Center'dan baktığımda 7600 işlemcim boşta 60 derece civarlarında geziyor. Bu normal mi? Thermalright phantom spirit soğutucum ve Msi b650 gaming plus wifi anakartım var. Macunu spatula ile yayarak sürdüm...
  6. Karizarez

Sahip olduğum PSU 4070 Super'i destekliyor mu?

Merhabalar. Bu konu hakkında bilgim olmadığı için konu açtım. https://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-elite-750w-80-bronze-atx-guc-kaynagi-hp1-n750br-e12s.html Bu PSU'ya sahibim. Ekran kartımı 4070 Super veya 7900xt ile değiştirmek istiyorum. Yeni PSU'larda...
  7. Karizarez

Corsair HS80 Max Wireless VS HyperX Cloud 3 VS Blackshark V2 Pro (2023)

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim 3 kulaklık arasında kaldım. Acaba siz hangisini önerirsiniz? İncelemelere baktığım zaman karar veremiyorum. Kulaklık oyun, film ve müzik olarak iyi olmalı.
  8. Karizarez

Corsair HS80 Max vs Razer Blackshark V2 Pro (2023)

Arkadaşlar 5 yıldır kullandığım Arctis 5 artık emekli olma zamanı geldi. O yüzden kulaklık araştırıyorum. Başlıkta yazdığım 2 model arasında kaldım. Hemen hemen 7000-8000 TL bütçem var. Oyunun yanı sıra film ve müzik dinlemeyi de çok severim. Yani kulaklık her anlamda güzel olmalı. Kablosuz...
  9. Karizarez

Akım korumalı priz önerisi

Yeni topladığım bilgisayar için akım korumalı priz almak istiyorum. Şimdiki prizim elektrikçiden aldığım ucuz bir priz. O yüzden daha iyi bir priz almak istiyorum. Bilgisayar, şarj aleti gibi fişleri takacağım için en azından 5 ya da 6'lı priz lazım. Kendisinde USB girişi olursa çok iyi olur...
  10. Karizarez

Phanteks P360a fan kontrolü

Phanteks P360a kasa siparişi verdim. Kasanın önünde 2 tane 120mm RGB fan var. Ve bu kasada egzoz fan olmadığı için NZXT F140 RGB Core fan siparişi de verdim. Kasa hakkında detaylı bir video bulamadığım için konu açma ihtiyacı duydum. Acaba kasanın içinde fanları bağlayabileceğim RGB kontrolcü...
  11. Karizarez

Araba için telefon tutucu önerisi

Arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce Spigen Kuel H12 telefon tutucusunu satın aldım. İyi marka olmasına rağmen benim şansıma galiba iç yeri kırıldı ve şuan kullanamıyorum. Acaba siz hangi telefon tutucuyu önerirsiniz?
  12. Karizarez

Yeni sistem topluyorum. Parça önerisi var mı?

Hazır sistemlerde ki parça kalitesini beğenmediğim için kendime bilgisayar toplamaya karar verdim. Sistemde ekran kartı hakkında henüz bir kararım yok 4070 Super ilgimi çekiyor o konuda kararsızım. 1-2 ayda bütçem yettikçe alacağım. Bu sistemde değişse güzel olabilir diyeceğiniz parça var mı...
  13. Karizarez

AM5 Anakart Tavsiyesi

Eski sistemim artık bana yetmediği için yeni bir DDR5 sistem toplamaya karar verdim. İşlemci olarak ya 7500f ya da 7800x3d alacağım onun kararını vermedim henüz. Anakart hakkında çok araştırma yaptım ama bi sonuca varamadım. Sizin kullandığınız ya da önerdiğiniz F/P olarak iyi bir AM5 anakart...
  14. Karizarez

DDR5 Anakart+İşlemci+RAM tavsiyesi

Bilgisayarım artık eskidiği için yeni bir sisteme geçmek istiyorum. İstediğim sistem için şuan param yok o yüzden bu 3 parçayı alıp sistemi kullanmaya başlamak istiyorum. 20 bin TL bandında ne önerirsiniz?
  15. Karizarez

Boyner çark'tan indirim kodu olan var mı?

Arkadaşlar bugün Boyner'den alışveriş yapacağım. Fakat çark uygulamasından iyi bir indirim kodu çıkmadı. Acaba bugün çark döndürüpte kullanmayacak olan %35-%50 arası kodu verebilir mi?
  16. Karizarez

Bilgisayar masası tavsiyesi

Merhabalar. Eski masam eskidiği için yeni bir bilgisayar masası almak istiyorum. L şeklinde masalar çok hoşuma gidiyor ama düz de olabilir. 2 monitör kullanıyorum bu yüzden alanı büyük olması lazım. Araştırdığım da kendime uygun bir masa bulamadım. Sizin önerilerinizi bekliyorum.
Geri