Arama sonuçları: *

• Users: Reflexss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

ARORA SPECIAL 125 ile Kuryelik Yapılır mı?

Normalde honda pcx almayi planliyordum ama ilk motorum olacagi icin kaza yaptigim zaman cok koymasin diye biraz daha ucuz modellere yoneldim ve 30K civarinda arora special 125 lik motorlarin satildigini gordum, sizce alinir mi, kullananlar varsa nelere dikkat etmem lazim veya baska oneriniz var mi?
  2. R

Asus Monitör açılmıyor veya Çalışmıyor

[H3 id='Asus+TUF+Gaming+VG249QM1A+monitr+aldm+ve+birka+gn+boyunca+display+port+to+usb+c+kablosu+ve+g+kablosu+bekledim+u+an+kurulumu+yaptm+ama+ekran+hibir+ekilde+almyor+sadece+siyah+ekran+var...+elektrik+bile+gittiini+sanmyorum+sebebi+nedir']Asus TUF Gaming VG249QM1A monitör aldım ve birkaç gün...
  3. R

Laptop için monitor önerisi

4050 ekran kartım, 16gb ram ve i5 13. nesil işlemcim var, ama laptop monitörüm 144hz olduğu için yeterli verimi alamıyorum. En fazla kaç HZ e kadar yükseltebilirim ve varsa monitör önerileriniz neler?
  4. R

Kuryelik için motor almak istiyorum

Bir tanıdığım Mondial SFC 100cc (15K km) motorunu satıyordu ben de akşam ek iş olarak kuryelik yapmak istiyorum, 30 bin civarı isteyecektir tahminen. Temiz kullanılmış olduğunu söylüyor muaynesi yapılmış, motordan anlayan arkadaşlar varsa eğer bu fiyata iyi midir yoksa bu meslek için daha iyi...
  5. R

Web sitede discord linki paylaşmak yasak mı?

Merhaba bir web sitem ve bunun dışında sosyal medya adreslerim var. Discord sunucumun linkini paylaşmak yasak mı, herhangi bir suç teşkil eder mi? Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
  6. R

Web site link gönderirken yazar sayfasının gözükmesi sorunu

Sitemde herhangi bir hata var mı diye gönderirken farkettim ve baya bi uğraşmama rağmen sorunu çözemedim. wordpress ve yoast seo kullanıyorum. sorunun sebebini bilen var mı?
  7. R

MB Bannerlord açılmıyor

Oyunda herhangi bir mod kurulu değil, steamden oyunu başlatıyorum ama herhangi bir ekran gelmiyor, kapatmayı deniyorum o da işe yaramıyor kapanmıyor oyun. bu ne böyle la nası çözeceğim bu sorunu
  8. R

Mekanik klavye önerisi

güncel piyasa bir kaç bin liraya kadar bütçem var, kaliteli ve uzun vadede götürecek bir mekanik klavye biliyor musunuz?
  9. R

X premium plus aboneliği

Ödeme yapmaya veya ödeme yöntemi eklemeye çalıştığımda kartım sürekli reddediliyor. sizce sebebi nedir ve nasıl çözerim???
  10. R

"HyperX Solocast Siyah Oyuncu Mikrofonu" Almalı mıyım?

Fiyatı baya düşüktü ve alıp almamak arasında kaldım daha iyi bir alternatifi var mı yoksa alınır mı düşüncelerinizi merak ediyorum.
Geri