Arama sonuçları: *

• Users: Heineken
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Heineken

Öneri Akko tarzı şekilli şüküllü TR Q klavye önerisi

arkadaşlar selamlar, yeni bir klavye bakıyorum. akko gibi şekilli şüküllü olsun istiyorum tercihen kablosuz. akko almayı düşünüyorum ama tr q olmadığı için zorlanırım diye düşünüyorum. önerebileceğiniz tr q klavye var mıdır? dediğim gibi şekilli şüküllü olsun, bütçe ço kda önemli değil 3-5-10 vs...
  2. Heineken

Pc kapanınca klavye açık kalıyor

arkadaşlar selamlar, herkesin yeni yılı kutlu olsun. sorunum başlıkta da yazdığım gibi, pc kapatınca klavye açık kalıyordu, ışıkları vs yanıyordu. daha sonra internette aradım erp ayarını enabled yaptım bu sefer de pc açılsa bile klavye çalışmıyordu. usb kablosunu sök tak yapınca çalışmaya...
  3. Heineken

Warzone nereden indiriliyor?

hanımlar beyler call of duty warzone oynamak istiyorum ama nereden indiriliyor? steame warzone yazınca çıkıyor ama onu da şu an 5-6 kişi oynuyor. bu milyorlarca kişinin oynadığı online savaşılan cod oyunu hangisi?
  4. Heineken

Yardım Arctis nova 7 ve Arctis Nova 7P arasindaki fark

Arkadaslar kolay gelsin, Arctis Nova 7 kulaklik almak istiyorum ama amazonda Nova 7 7.840 tl iken nova 7p 7.000 tl gozukuyor. İkisi arasindaki fark nedir? Nova 7 https://amzn.eu/d/ieWs80R Nova 7P https://amzn.eu/d/cdAA3SP
  5. Heineken

Mavi Ekran Raid denetleyicisinde ünlem var

aygıt yöneticisi altında raid denetleyicisi kısmında ünlem gözüküyor. raid denetleyicisi nedir ve nasıl geçirebiliriz bu ünlemi? anakart bu Asus B760M-K
  6. Heineken

Mafia 1definitive edition tam ekran sorunu

arkadaşlar mafia 1 de sürümü oynuyorum dün epicten aldım, oyunu açınca pencere modunda başlıyor, ayarlardan tam ekran alınca oyun donuyor. nasıl çözebilirim?
  7. Heineken

Occt test sonucu nasıl?

merhaba, az önce occt testi yaptım ama pek anlamam sizce sonuçlar nasıl gözüküyor? kurcalamam gereken yerleri var mıdır?
  8. Heineken

Monitör ayarları nasıl olmalı (ASUS ROGXG27UCS)

Merhaba arkadaşlar, asus rog xg27ucs monitörüm var 4k, bu monitörün ayarları nasıl olmalı? daha canlı renkler istiyorum, fabrika ayarlarında kullanıyorum ama pek istediğim bir görüntü sayılamaz. bu konuda yardımcı olabilir misiniz? sizler hangi ayarları kullanıyorsunuz parlaklık, kontrast vs. vs.
  9. Heineken

Pc hakkında bilgiler veren küçük ekran lazım

derdimi tam anlatabildim mi bilmiyorum, gerçi öyle bir alet var mı onuda bilmiyorum da monitörün altına koyulabilen usb ile çalışan, bilgisayarın sıcaklığı, fan hızı, ne kadar kullanımda olduğu vs. vs. gibi şeyleri gösteren küçük bir ekran vs var mıdır?
  10. Heineken

Çözüldü✓ Furmark testinde ekran kartı 65derecede pc reset atıyor

arkadaşlar merhaba, furmark testi yaparken 65 derecedeyken pc reset atıyor. bu sıcaklığı nasıl arttırabilirim? ve fanların çalışma hızını nasıl yükseltebilirim derecesine göre? bios ayarından yapılıyor mu? reset atmadan önceki son an bu arkadaşlar, videosunu da çektim de yüklenmesi uzun olacak...
  11. Heineken

Apex 7 göstergeleri doğru mu?

herkeslere selamlar, apex 7 klavyem var ve mini ekrandaki sıcaklık değerleri ve cpu, gpu kullanım değerleri olsun ram kullanım değerleri olsun bunlar doğru ölçümler mi? yoksa amaan göster işte bir şeyler diyip yakın değerler veren az gerçek az sallamasyon değerler mi?
  12. Heineken

Fanlar son hız çalışıp pc reset atıyor

https://www.gaming.gen.tr/urun/416973/optima-4080super-intel-i7-14700k-galax-geforce-rtx-4080-super-sg-1-click-oc-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi arkadaşlar merhabalar, sistemim 2-3 haftalık gaming.gen.tr'den aldım. bazen oyundayken, bazen oyundan çıkınca bazen de pc boştayken tüm...
  13. Heineken

Öneri Anakart ve İşlemci önerisi

Arkadaşlar, kardeşler, abiler ve sevgili Romalılar.. Yeni bir sistem toplamak istiyorum, sistemde geçici olarak 2060 süper ekran kartı kullanacağım ama kısa süre sonra 4070 Tİ ekran kartına geçiş yapacağım o yüzden önerilerinizde 4070 Tİ'ı baz alırsanız sevinirim. Şimdi, sistemimi Asus Rog...
Geri