Arama sonuçları: *

1. cimentochan

Bilgisayarim Lenovo Legion R25-i yi algilamiyor

Merhabalar, Dun boyle bir problemle karsilasmamistim ama bugun bilgisayari acinca boyle oldu maalesef. Kablolari tak cikar falan yaptim olmadi. Yeniden baslattim olmadi. Sorunun cozumunu bilen varsa cevaplayabilir mi?
  2. cimentochan

Team T-Create Classic 1TB alinir mi?

Bu ssd alinir mi hic inceleme falan goremedim yorum yapanda olmamis kullananlar varsa beni aydinlatabilir mi https://www.incehesap.com/team-t-create-classic-1tb-7200-6200-mb-s-nvme-pcie-gen4x4-m-2-dl-ssd-disk-fiyati-70439/
  3. cimentochan

Akasa SOHO360 nasildir?

Baslikta yazdigi gibi hic bir yerde incelemesini falan goremedim ama fiyati cazib geldi kullanan birileri varsa beni bilgilendirebilir mi?
  4. cimentochan

Toplama bilgisayar hakkinda tavsiye

Hocalarim merhaba, Benim suanda 50k butcem var ve kasasi nzxt h6 flow olan bir sistem dizmek istiyorum. Bana yardim edebilecek var mi? 7800xt ile sistem boyle oluyor 7900gre ile 47k oluyor
  5. cimentochan

Iki sistem arasinda kaldim

Malum sitede iki sistem arasinda kaldim 1. si 35klik 4070 superli sistem AMD Ryzen 5 7600 MSI PRO B650M-B 6800mhz(OC) Corsair 16GB Vengeance 5200Mhz (1x16) Gainward...
  6. cimentochan

Bitfenix Artemis 600W 80+ ATX kasa alinir mi?

incehesapta dolasirken Bitfenix Artemis 600W 80+ Bronze Beyaz ATX kasali sistem gordum kasa baya hosuma gitti ama hic bir inceleme goremedim kasayla alakali bitfenixin kendi sitesine gittim orda da yoktu...
  7. cimentochan

Custom klavye onerisi

Arkadaslar ben custom klavye yapmak istiyorum butcem max 7k kendim bir kac parca buldum ama sizede bir sormak istedim. Buldugum parcalar...
Geri