Arama sonuçları: *

• Users: dark.exe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Elektrikli scooter için smart tag önerisi?

Arkadaşlar merhaba scooterımda air tag var fakat telefonum samsung olduğu için özelliğini kullanamiyorum bu yüzden bende samsung smartag almaya karar verdim bana iş görecek güzel orta fiyatlı bir şey söylebilir misiniz?
  2. D

Ses Kasmaya Gerek Olmayan Oyunlar İçin Soundbar Önerisi

Arkadaşlar iyzico ve parolapara kampanyasını birleştirerek 2kya kadar soundbar almak istiyorum.Oyun için kullanacağım. Genelliklede monitorümün altında olacak.
  3. D

Yardım Hangi Psuyu Almalıyım?

https://m.n11.com/urun/corsair-cx750-cp-9020279-eu-750w-80-bronze-atx-guc-kaynagi-50011678?magaza=hayatbilgisayar https://www.n11.com/urun/xpg-kyber-750w-gold-atx-guc-kaynagi-58292304?magaza=aptekteknoloji Şuan f/p olarak bunları bulabildim sizce hangisini alsam daha iyi ve sağlam olur. Diğer...
  4. D

Gigabayte psular nasıldır?

Bahsettiğim psu bu https://www.incehesap.com/gigabyte-gp-p750gm-750w-80-plus-gold-full-moduler-power-supply-fiyati-50178/?srsltid=AfmBOor2agqE0FzhpGGNab0isyiRBAAVEXNUd0-TF1IjJzHUSYh4UZidOmo sizce alınir mı?
  5. D

Yardım R5 5600 3060ti Psu Önerisi

Geçen haftaya kadarki kullandığım gamebooster 600w lık psu yandı öncelikle tamirciye götürdüm bu yapılmaz edilmez olacağını söyleyip yeni bir psu almamı tavsiye etti bende araştırmaya başladım. Ama aklıma şöyle bir şey geldi şimdi ben 600wlık psuyu satın alsam 2 3 sene sonra tekrardan pc...
  6. D

Çözüldü✓ 15K⁓20K Fiyat Bandında Monitör Önerisi

Gündelik ihtiyaçlar için kullanabileceğim ve arada sırada oyun oynayabileceğim 24'' civarında kaliteli bir monitör almak istiyorum. Panel türü olarak o fiyata oled var mıdır bilmiyorum ama oled olursa güzel olur .Eğer bu fiyat bandında yoksa, bütçemi 20klara kadar zorlayabilirim.
  7. D

NZXT H5 Flow Kasasına Thermaltake peerless assasin soğutucusu sığar mı?

NZXT H5 Flow Kasasına thermaltake peerless assasin soğutucusu sığar mı?
  8. D

Yardım Hangi kasayı almalıyım?

Kasa alırken iki tanesi gözüme takıldı 1.nzxt h5 flow 2. asus gt 301 kasanın fanlarının hızının driverlardan ayarlanmasını ve şu anda sahip olduğum soğutucu olan thermalright peerless assasin in kasaya sığmasını istiyorum sizce hangi kasayı tercih etmeliyim?
  9. D

5k Bütçe ile Anakart

Arkadaşlar işlemcim r5 5600 5k bandında wifi desteğine sahip , oc ve 2 tane m2 ssd slotu bulunan bir anakart almak istiyorum şu anda aklımda olan anakat msi mpg b550 gaming plus bu anakarta wifi desteği yok fakat özellikleri hoşuma gitti bu anakartı almalımıyım yoksa başka seçeneklere...
  10. D

Yardım Asus Gt302 Fiyatı Ne Olur?

Almak istediğim kasa olan gt302 ülkemize daha yeni gelmiş. Bu tür teknolojik ürünler yeni geldiğinde pahalı mı oluyor yoksa 3 4 ay sonrasında da fiyatı aynı mı olur.
  11. D

Çözüldü✓ Aradaki 500TL Farka Değer mi?

Şu anda fiyatı 4500tl olan msı B550 -A Pro ile fiyatı 5000tl olan mpg b550 gaming plus anakart arasındaki fark nedir ya da bu fiyat bandındaki başka alternatiflere yönelmeli miyim?
  12. D

Çözüldü✓ Peerless Assassin ile Msi b550-A Pro Anakartı Birbirine Uyumlu Olur mu?

Peerlees assasin ile msı b550 -a pro anakartını birlikte almayı düşünüyorum eğer alırsam soğutucu anakarta ramlere temas etmeden sığar mı
  13. D

Fan Kablosuna Güç Veren Kablom Yandı🔥

Bahsettiğim kablo arkası molex ucu ise 4 pinli pwm bir kablo yenisini almak istiyorum kabloyu internette ne diye aratırsam bulabilirim?
  14. D

MSI Mpg B550 Gaming Plus Anakartında Wifi ve Bluetooth Desteği Var mı?

MSI Mpg B550 Gaming Plus anakartında wifi ve bluetooth desteği var mı? Yok ise aynı özelliklere sahip 5k civarında başka hangi anakartlara bakılabilir?
  15. D

Thermalright Phantom Spirit i Nereden Bulabilirim?

Thermalright Phantom Spiritin trde stoklarının bittiğini gördüm eğer stok gelmeyecek ise bana aynı kalitede ve fiyatta hava soğutucu önerebilir misiniz?
  16. D

MSI Mpg B550 Gaming Plus 5k ya Mantıklı mı?

MSI Mpg B550 Gaming Plus anakartı almayı düşünüyorum bu fiyata aynı özelliklere sahip olan anakartlar var mıdır?
  17. D

Kasamdaki Fan Kablosu Yandı

Arkadaşlar resimde görmüş olduğunuz fan kontrolcüsüne güç veren kablo yandı yenisini almak istiyorum internette ne diye aratırsam çıkar.Kasamın markası gamebooster modeli ise gb pe05b sizce yeni kasa almalımıyım.
  18. D

12K Bisiklet Önerisi

Boyum 1.70 .12k civarı bütçem var. Dağ bisikleti bakıyorum bu bütçeye gerçek bir dağ bisikleti alamıyacağımın farkındayım.Önerileriniz nelerdir
  19. D

NZXT H5 Kasanın İçinden Fan Çıkıyor mu?

Arkadaşlar merhaba.Nzxt kasa almayı planlıyorum fakat h5 flow ile h5 2023 flow rgb arasında kaldım.Hangisini almalıyım veya hangisinin içinden ön fanlar çıkıyor. Yt de araştırdım , h5 flow modelinden ön fanlar çıkmadığını gördüm eğer h5 2023 flow rgb alırsam ön fanlar çıkar mı?
  20. D

Çözüldü✓ 4k Bütçe ile Anakart Önerisi

Merhaba arkadaşlar sistemimin anakartını yenilemeye karar verdim kullanacağım kasa asus tuf gt301 olacak.İşlemcim amd ryzen 5 5600 sistemimim ileriye dönük olmasını istiyorum. Anakartta istediğim özellikler: Overclock özelliğini desteklemesi.(kesinlikle) 2 tane m2 slotunun olması.(kesinlikle)...
Geri