Arama sonuçları: *

• Users: amumu05
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Kendi kendine bir anda açılıp kapanması

hp victus laptopum var. videodaki gibi bir anda kendi kendine pcyi kullanırken açıp kapanmaya başladı. windows 11 in ssd bozan güncellemesinden şüphelendim. güncellemeyi kaldırıp yeniden başlattım bir sorun kalmamıştı. fakat bugün tekrardan aynı sorun oldu. bunun sebebini bilenler var mı...
  2. A

ekran kartımdaki sorun hakkında yardımcı olabilir misiniz?

bende biostar rx 560 4gb (VA56C5RF41) model bir ekran kartı var. son 2 aydır bilgisayarım alışırken ekran kartı durduk yere kapanıyor. bilgisayarım çalışıyor fakat ekran kartı durduğu için görüntü de gidiyor. bu 4 kez oldu. ilk gta 5 oynarken oldu. 2. ve 3. kez watch dogs 2 oynarken oldu. 4. sü...
  3. A

Bu köpeğin orjinal fotoğrafı nedir?

Bu köpeğin orjinal fotoğrafını bilen link veya fotoğrafını gönderebilirse sevinirim.
  4. A

PTT KARGO PTB'DEN ÇIKARILDI NEDİR?

Bugün PTT Kargoyla bir kargo gönderdim. Kargo şu anda Bursa PİDM de ve "PTB'den çıkarıldı." diyor. PTB nedir ve alıcıya ürün geç gider mi?
  5. A

pc me macos formatı atarken aldığım hataların çözümü var mıdır?

clover önyükleyicisi ile macos yazdırıyorum fakat ''Error loading kernel cache(0*9)'' hatası alıyorum. bunun çözümünü bulamadım. siz biliyor musunuz?
  6. A

Monitör Önerisi

https://www.itopya.com/power-boost-185-m1850vh-75hz-5ms-vga-hdmi-monitor/ bu monitörü almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?
  7. A

Ryzen 3 1200 RX 560 ile darboğaz yapar mı?

Ryzen 3 1200 RX 560 ile darboğaz yapar mı?
  8. A

3000 TL'ye Sistem Önerisi lazım

2000 TL - 3000 TL arasında sistem önerileriniz var mıdır?
  9. A

parçalar uyumlu mudur?

i3 9100f biostar h310m hc2 asus arez rx560 4gb sandisk ultra 500gb ssd xpg 8gb 3000mhz ram power boost vk1630 500w kasa giriş seviyesi toplayacağım. bunlar giriş seviyesi için uygun mudur?
  10. A

Oyun İçin RX 560 Nasıldır?

rx560 kullanan var mı? Varsa oyun için giriş seviyesi olabilir mi?
Geri