Arama sonuçları: *

• Users: quahs
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Q

Skyrim Dragons dogma witcher3

Merhaba bu tarz oyun arıyorum yeni nesil bir sürü bu tarz oyun çıkmış bile olsa sistemim kaldırmıyor RX6400(yaklaşık RX 570) kadar performans veren bir ekran kartım var. Ben şöyle bir oyun arıyorum gerektiği zaman kılıç gerektiği zamanda sihir kullanabileyim mümkünse keşif odaklı ve açık bir...
  2. Q

25k bandına toplama pc önerisi

İyi akşamlar bu fiyat bandında toplama pc arıyorum.
  3. Q

1.67m boy 71.5 kg sanki göbekli gibiyim

yukarıda bahsettiğim vücuda sahibim ve fazla kilodan dolayı mı yoksa şişkinlikten dolayı mı bilmiyorum azıcık gözüküyorum, intolerans buna neden oluyormuş sütiçtiğimde biraz gaz yapıyor ve sütü tüketmeyi seviyorum yada ekmek yediğimde sindirimde zorlanıyormuş gibi hissediyorum ve gaz yapıyor...
  4. Q

Ekran koruyucu bu hasarı korumuş mudur?

Mediamarktan tabletim için ekran koruyucu takmıştım şöyle bir hasar aldı
  5. Q

Bu çizikler ekran koruyucu çiziği mi

tabletim ne ağır hasar aldı ne düştü ne bişey oldu, ekran koruyucu taktırmıştım. Geldikten 2 3 gün sonra böyle ufak çiziklerle karşılaştım ışık tuttuğumda ancak gözüküyor bu ekran koruyucu çiziği mi yoksa tablet camının çiziği mi?
  6. Q

I310100f işlemcime en geç ne zaman rx6500xt takmaliyim

Merhabalar ekran kartım rx6400 ve 3 4 yıla yeni ekran kartı takmayı düşünüyorum. Büyük ihtimalle Rx6500xt gibi bişey takacağım. Işlemcinin eskimesini göz önünde bulundurursak en geç ne zaman takmalıyım?
  7. Q

Merhaba asagida belirttigim ozellikteki pc toplanir mi?

Basliktata belirttim sistemin ozellikleri su sekilde: Rx6400 I3 10100f Ram: Gskill flare x ddr4 8.2 3200 mhz ram Anakart: Asus prime h510m-k intel ddr4 3200mhz Kasa: 500w psuyla beraber 2k tl ve 1tb hdd dusunuyorum markasi pek onemli degil. Monitorse: 1ms 75 hz 3k fiyatiydi yanlis...
Geri