Arama sonuçları: *

• Users: rexsamet
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Işlemci anakart uyumu

Asrock b450m anakartım var işlemci aldım ryzen 5 7500f uyumlu mu acaba bilen var mı
  2. R

Attack shark r1 modeli

mouse kendi kendine duruyor yani mouse üzerinde ki tüm tuşlar çalısıyor ama mouseyi döndürünce dönmüyor sensörde sıkıntı oldugunu düşünmüyorum cs2 oynadıgım için bu durumun azizliği ile oynayamıyorum kapatıp açınca bile zor düzeliyor yardım edebilecek var mı acaba
  3. R

WİNDOWS GELMİYOR SSD OKUMUYOR

SECURE BOOS ACTIM VALORANTTA HATA ALDIGIM ICIN SONRASINDA BILGISAYARI ACINCA SSDYİ GÖRMÜYOR SANIRIM BU EKRAN GELIYO BIOSA GIRIP EXİT DEDİKTEN SONRA DÜZELİYOR YOK MU ÇÖZÜMÜ BUNUN
  4. R

Samsung Odyssey G3 oyuncu monitörü

Samsung Odyssey G3 alacagım monitör standına uyumlumudur bilen var mı
  5. R

Amd rx 6600 ekran kartına uyumlu işlemci

ekran kartım amd rx6600 anakartım asrock b450 en iyi uyumlu işlemciler hangısıdır
  6. R

gta v online giremiyorum

epic games gta v online giremiyorum bilen var mı
  7. R

ekran kartı tavsiyesi

Ryzen 5 5500 psu 550wat 80 asrock b450m 16gb ram bu sisteme 3050ti olur mu
  8. R

Windows bios kurma sistem

burdan sonra nasıl devam edicem beyler
  9. R

bios güncellemesi yapılmamış

hazır sistem aldım anakartın BIOS güncellemesi yapılmamış olma ihtimali olabilir mi çünkü tüm USB portlarına klavye mouse takınca çalışmıyor ayrıyetten monitöre görüntü vermiyor ama RAM işlemci ve ekran kartı çalışır durumda fanlar çalışır durumda bunun sebebi BIOS güncellemesi yapılmadığından...
  10. R

monitöre görüntü gitmiyor

hazır sistem satın aldım dün elime ulaştı ekran kartı kurulumunu yaptım ama monitöre kesinlikle görüntü gitmiyor aynı zamanda tüm USB portlarına klavye ve mouse'u taktığımda da onlarda çalışmıyor yani sistemin içine görünen bir sıkıntı yok gibi çünkü hepsi çalışıyor yani BIOS güncellemesi...
  11. R

monitöre görüntü gitmiyor

hazır sistem aldım lakin monitörümde HDMI ve displayport girişleri var sadece HDMI kablosunu taktım monitöre ekran kartına da taktım lakin no sinyal yazıyor nasıl düzeltebilirim görüntü gitmiyor monitöre monitörüm Casper excalibur 200 hz 1 ms ekran kartı xfx speed 210 rx6600 islemci ryzen 5...
  12. R

hazır sistem aldim ekran kartı fan dönmüyor

yeni sistem aldim ekran kartını taktim xfx rx 6600 ekran kartı lakin fanlar dönmüyor ekran kartı bozuk olabilir mi ya da benim yanlış yaptığım bir sey mi var
Geri