Arama sonuçları: *

• Users: Caenss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Caenss

Overclock bilgisayarıma zarar verir mi?

Merhaba ryzen 7 5800x3d / 4070ti super kullanıyorum. Biostan falan dün overclock yaptım sistemimde düşük fps aldığımı düşünüyordum. Cs2 de 230 alırken şuan 700lerdeyim. Fakat Cpu boştayken bile 4GHZ 4.20GHZ gözüküyor. Bu zarar verir mi?
  2. Caenss

4070ti super overclock nasıl yapılır?

Merhaba Galax 4070 Ti Super kullanıyorum ama hiç overclock ayarı yapmadım, nasıl yapacağımı bilmiyorum. Anlayan biri yardımcı olabilir mi?
  3. Caenss

Ekranın bir kısmı eski sayfada kalıyor, takılıyor.

Merhaba ekranımın bi kısmı takılıyor, eski açtığım sayfada kalıyor. OBS gibi klip uygulamaları ile yakalamaya çalıştım fakat klipte gözükmüyor. Ekranın bir kısmında eski discord veya google sayfası duruyor ve hareket ettirebiliyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Video kaydı alamadığım için paintden...
  4. Caenss

Windows Local klasörü 600gb ama içinde 20gb var

Merhaba bilgisayarıma Wiztree ile dosya taraması yaptım hangi uygulamalar kaç gb yer kaplıyor diye. Fark ettim ki Local dosya yolu yaklaşık 600+gb harcıyor ama içinde toplasan 20gb kaplayan dosyalar bulunuyor. Ne yapmam lazım? 1745260384 Local dosya yolunda
  5. Caenss

Elektronik Sigara Kullanıcılarına Güvenlik Uyarısı

Beyler az önce farklı bir forumdan elfbar raya d1 likit doldurma konusunu inceledim cihazı kendim yurt dışından aldım orjinal fakat videodaki hareketin aynısını yapmaya çalışıyordum. Cımbız ile lehimleri birbirine değdirdim ve pat bir anda cihazdan dumanlar yükseldi beş saniye sonra garip...
  6. Caenss

3600MHZ RAM 2133 DE ÇALIŞIYOR

merhaba ramlerim icue uygulamasında 1066 görev yöneticinde 2133de çalışıyor + olarak kullanılabilir gb 23 diyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  7. Caenss

KULAKLIK ÖNERİSİ WİRELESS

beyler corsair void var bende şuanda ortadan 2 ye böldüm kırıldı çalışıyor ama kafamda durmuyor wireless önerileriniz var mı? (amazon / mediamarkt gibi yerlerde)
  8. Caenss

Hx onxy 8 pc bağlanınca ses kalitesi düşüyor

hx onxy 8 pc bağlanınca ses kalitesi düşüyor telefondan bağlayınca aşırı iyi ama pcden bluetooth ile bağlayınca iğrenç geliyor
  9. Caenss

DOSYA TEMİZLİĞİ SONRASI WİFİ YOK LÜTFEN YARDIM EDİN

merhaba youtubede bi video karşıma çıktı ( ) bu videoda kadının dediklerini yaptım pc yi yeniden başlattım wifi bluetooth gibi şeyler gitti her yeniden başlattığımda ekran birkaç saniyeliğine gidip geliyor bir defalığına ne yapmam lazım?
  10. Caenss

sıvı soğutmam bozuk mu lütfen yardım edin

merhaba bilgisayarı baştan başlattığımda bir şey fark ettim. Bilgisayarı geri açtığımda bios aşırı sıcaklık diye uyarı verdi ilk defa karşılaşıyorum. r5 5800x3d corsair h100rgb. Lütfen yardım edin biosta 58 derece ama bilgisayar açıkken garip değerlere ulaşıyor.
  11. Caenss

ubisoft r6 ps5 hesap sorunua

Enter your ubisoft aacount credentials hatasını alıyorum, bundan iki gün önce misairlikte ps5 den hesabıma bağlanıp oyunu denedim. Bugun ps5 aldım hesaba sokmuyor farklı ps5 hesabına bağlı olduğu için.
  12. Caenss

Rog Thor 850w PCIE Kablosu

Merhaba 4070ti super ekran kartı aldım fakat psu da sadece 1 adet pciexpess kablosu var önceki sahibi herhalde diğerini sökmüş. Ne yapmam lazım? 4070ti super çift giriş istiyor. Nereden satın alabilirim? İstanbul Pendik
  13. Caenss

4070ti super siyah ekran

Merhaba galax 4070ti super aldım kurulumu yaptıktan sonra siyah ekran veriyor
  14. Caenss

CORSHAİR H100 YARDIM!

Merhaba h100 aldım fakat bir türlü soğutmanın rgblerini bağlıyamadım. Bilgisayarcıya götürdüm öndeki fanların kontrolcüsüne bağladı soğutmanın fanlarını şuanda sadece kırmızı yanıyor ve cpunu üstündeki rgb kullanılmıyor lütfen yardım eder misiniz? Mortar Max Wifi MSI
  15. Caenss

GALAX 4070Tİ SUPER ALINIR MI?

https://www.gaming.gen.tr/urun/413848/galax-geforce-rtx-4070-ti-super-sg-1-click-oc-16gb-gddr6x-256-bit-dlss-3-ekran-karti-47uzm6md6mer-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Yarın gidip almak istiyorum fiyatına değer mi? Şuanda 240hz 1080p monitörde oynuyorum ekran kartım rog 3060 12gb oc
  16. Caenss

4070ti super psu yeter mi?

Merhaba GALAX 4070Tİ Super 16GB gpu aldım fakat psu yeterli mi bilmiyorum Ryzen 7 5800x3D Rog Thor 850W Platınum
  17. Caenss

Çift ekran kartı hk.

Merhaba şuanda asus rog rtx 3060 12gb oc ekran kartım var, babam 4070ti almak istedi hediye olarak fakat çift ekran kartı destekler mi bilmiyorum. MSI MORTAR MAX WİFİ Ryzen 7 5800X3D 48GB RAM
  18. Caenss

Pc siyah ekran veriyor

Bilgisayarı açtığımda siyah ekran veriyor, ramleri sokup takınca geri açılıyor. Anakartımda turuncu bir ışık yanıyor. Bi' iki üç saat kapalı kalınca söküp takmak zorunda kalıyorum.
  19. Caenss

rtx 3060 için uyumlu mu?

https://www.itopya.com/asus-prime-b650m-a-ii-csm-6400mhzoc-ddr5-soket-am5-m2-hdmi-dp-vga-matx-anakart_u24007 https://www.itopya.com/amd-ryzen-5-7600x-47ghz-32mb-onbellek-6-cekirdek-am5-5nm-tray-islemci_u24308 Bu ikisi uyumlu mu? Güzel performans verir mi? Başka öneriniz var mı
  20. Caenss

İşlemci ve anakart önerisi

Rtx 3060 12gb ekran kartım var, şuanki işlemcim i5 10400f fakat yeni işlemci ve yeni anakarta geçeceğim. öneriniz nelerdir? [Bütçe 10 15k]
Geri