Arama sonuçları: *

1. O

Bios flasback yaptım bilgisayarım açılmıyor dram ışığı yanıyor

Bios flashback yapmak için biosun son sürümünü yükledim USB ye ve kasamın arkasında bios yazan yere taktım sonra bios flashback düğmesine basılı tuttum yaklaşık 20 dakika bekledim güncellenmesi için şimdi ise Anakart üzerinde dram ışığı yanıyor görüntü gelmiyor nedeni nedir lütfen yardımxı olur...
  2. O

Anakart üzerinde bios flsbck ışığı yanıp sönüyor pc açılmıyor

Bios ve ekran kartı windows felan tüm hepsi güncel olmasına rağmen anakartımda bios flsbck düğmesinin ışığı yanıyor Anakart asus b650 a gamin wifi kasanın tuşa basıyorum pc açılmıyor psu yu kapatıp açınca direk kasa düğmesine basarsam açılıyor psu yu kapat aç yapıp beklersem yine açılmıyor bios...
  3. O

performans sorunu 7800x3d

ryzen 7 7800x3d işlemci aldım bugün geldım taktım sıvı sogutmam asus ryujın 3 240 mm valorantta 350 400 fps anca alıyorum sıcaklık 73 74 goruyor nedenı ne olabılrı yardımcı olur musunuz lutfen
  4. O

4070 ti mı almalıyım yoksa 7900 xt mi

Merhabalar 4070 tı mı almalıyım yoksa 7900 xt mi tavsiye edersiniz fikir verir misiniz lütfen
  5. O

Ddr4 sisteme eski ekran kartı takılır mı

Merhabalar ddr4 bir sisteme Nvidia geforce 9500 gt ekran kartı olur mu yani sistemde ekran kartı uyumsuzluğu oluşum durumu var mıdır ekran kartı çok eski Anakart: gigabyte h610 m k Ram 3200 MHz vengeance ddr4 İşlemci i5 12400f
  6. O

kasadaki lcd ekrana hareketli wallpaper nasıl eklenir

Merhabalar dragos North LCD ekranlı modelini aldım fakat kasadaki ekrana hareketli wallpaper eklemek istiyorum çok yeri araştırdım ama bulamadım lütfen yardımcı olur musunuz çözünürlük 1920x515
  7. O

Bilgisayarı dizdim fakat görüntü gelmiyor

Merhabalar bilgisayarı dizdim kasanın her şeyi çalışıyor fakat görüntü gelmiyor kasadaki power tuşuna normalde basılı tutunca kapanırdı kasa şu an tek tıklayıp çekmeden kapanıyor yardımcı olur musunuz lütfen
  8. O

Yeni pcu aldım taktım bilgisayar çalışmasında sorun yok fakat fan dönmüyor

Yeni pcu aldım taktım her şey çalışıyor fakat psu fan dönmüyor nedeni nedir pcu marka asus rog loki 850 w
  9. O

Yeni psu aldım fakat nasıl takıcam bilmiyorum model asus rog loki 850 w

Lütfen yardımcı olur musunuz psu ya hangi kaployu pcu üzerinde hangi yuvaya takacağım model asus rog loki 850 w
  10. O

Kasayı yeni topladım fakat fanlar çalışmıyor

Kasamı yeni topladım sıvı soğutma fanları ve ledleri çalışıyor fakat kasa fanlarımda ışık var çalışmıyor nedeni nedir
  11. O

Anakartta dram cpu felan ışıkları var yanıp sönüyor

Merhabalar yeni dizdim bilgisayarımı fakat anakartımda 4 adet ışık CPU dram diğer 2 tane daha ısık var altlarında bunlar sırasıyla yanıp sönüyor bilgisayarım yanıp söndükten sonra açılıyor nedeni nedir acaba yardımcı olur musunuz rica etsem sevgiler saygılar
  12. O

ağ denetleyicisi driverı nasıl kurabılırım

ağ denetleyici driverını nereden kurabılırım urun kımlıgıne baktım ama bulamadım wındows 11 64 bıt ıcın yardımcı olur muusunuz lutfen
  13. O

Evga 3090 mı yoksa 4070 ti mı almaluyım

Sizce hangisi daha iyi olur yardımcu olur musunuz evga 3090 mı yoksa galax 4070 tı mı
  14. O

4060 ti ekran kartı için en uyumlu am5 amd işlemci hangisi olur

4060 tı için darboğaz yapmayacak amd am5 soketli en uyumlu işlemci hangisi olur yardımcı olur musunuz
  15. O

4060 ti ekran kartım var i5 12400f işlemci var valorantta darboğaz oluyor

merhaba 4060 ti 8 gb ekran kartım var işlemcim i5 12400f fakat valorantta darboğaz yaşıyorum nedeni nedır acaba 1703700636 CPU valorantta yüzde 35 40 arası kullanılıyor
  16. O

sistem dizeceğim bilgi almak istedim sizlerden

anakart: msı pro b650-s wifi soket am5 7200 mhz oc gaming anakart işlemci :ryzen 7 7800x3d sogutucu: bitfenix cube 360 mm sıvı sogutucu ekran kartı: gigabyte nvidia geforce rtx 4060 ti eagle oc 8 gb ram : g-skıll tz5 neo rgb ddr5 6000 mhz cl 30 2x16 gb kasa:north premium xı lcd ekran pcı...
Geri