Arama sonuçları: *

1. Mark Zuckerberg

PAPEL ÜCRETSİZ 150 TL VERİYOR

Papele referansla kaydolursanız bedava 150 tl veriyor çekilebilir referans için dm atmanız yeterli
  2. Mark Zuckerberg

Yardım EVİMDE BOŞ PORT YOK NE YAPACAĞIM

Merhaba evime internet bağlatmak ama istiyorum ama boş port yok ne yapacağım kaldım ortada acil ihtiyaxım var nasıl çözebilirim
  3. Mark Zuckerberg

TÜM HATLARDA GEÇERLİ SINIRSIZ İNTERNET YAPMA YÖNTEMİ Nasıl yapılır

Merhaba vpn ile ssl mi ney onunla birşeyleri değişerek sınırsız whatsapptan atıyorum heryerden kullanma metodu varmış bunun rehberini yapana/anlatana eğer çalışırsa hediye vermek istiyorum evimde internet yok
  4. Mark Zuckerberg

YARDIM ÇAKMA DUALSHOCK BAĞLANMIYOR

Merhaba 2. El bir ps4 aldım çakma kolları bağlayamıyorum ortadaki ps tuşuna basınca Bu cihazi USB kablosu kullanarak baglayin veya cihazi tekrar kaydedin. hatası veriyor kabloyla bağlayıncada sadece şarj oluyor nasıl çözerim acil
  5. Mark Zuckerberg

8000 liraya KIRILABİLİR PS4 alınır mı?

Merhaba sahibindende bir ilan buldum 8000 liraya fat kasa ps4 kırılabilir 11.00 sürüm 2 orjinal kol var temiz kullanılmış içi açılmamış yanında kablosu falan var alıp 1000 lirada masraf yapıp kırmak mantıklımı veya al sata gidermi
  6. Mark Zuckerberg

14500 TL PS5 slim alınır mı?

Merhaba arkadaşım yurtdışına taşınacak ps5 vardı sana satiyim dedi 14500e tek kol ps5 slim veriyor hediye olarak gelmiş beymenden alınmış
  7. Mark Zuckerberg

GÜRCİSTANDAN PS5 Alınır mı?

Merhaba bugün trabzona gidicem ordanda gürcistandan ps5 alabilirim çift kol slim digital ps5 17500 tl normalde pcyi daha çok severim ama hem gta6 olacağı için hemde o paraya alınan bilgisayar ne kadar iyi olur bilmediğimden ps5 almayı düşünüyorum bu fiyata alınır mı?
  8. Mark Zuckerberg

EOKULDA K YAZARSA NE OLUR

Merhaba saçma ***** sınavda kopya diye yakalandık ders ortalaması 64 genel ortalama 85 üstü k belge almamı etkilermi
  9. Mark Zuckerberg

VODAFONE MU TURKCELL Mİ

Merhaba vodafone 60 gb tarifesine geçtim 320 liraya ama internet hızından memnun kalmadım 390 liraya turkcell var ama turkcell de çok hızlı yiyor ve evimde internet yok hangisi mantıklı
  10. Mark Zuckerberg

TURKCELL VS VODAFONE

Merhaba şuan 25 gba 335 tl ödüyorum yetmiyor turkcelldeyim. Vodafoneda 60gb 441 lira tahattüt bozup vodafone a geçmeyi düşünüyorum ne yapmalıyım
  11. Mark Zuckerberg

YARDIM TURKCELL ESIM AKTIVASYONU YAPAMIYORUM

Merhaba 4 ay sürem doldu yurtdışı telefonda esime geçiyorum ama olmuyor edevlet doğrulamasını da yaptım yinede ekte belirttiğim butona tıklayınca uygulamadan atıyor hiçbirşey değişmiyor
  12. Mark Zuckerberg

CHAT GPT 4o sınavda yardımcı olurmu

Merhaba çarşamba biyoloji sınavı var kağıdın fotosunu çekip gpt 4o ya atsam ne kadar yararı olur alternatifi varmı
  13. Mark Zuckerberg

Günde 10-14 saat telefon

Merhaba arkadaşlar 10. Sınıf öğrencisiyim geçen sene başarılı olduğum için babam ip15 pm aldı babam olan o zaman oldu o zamandan beri günde minimum 9-10 saat telefona giriyorum arkadaş çevremde var asosyal değilim ama bilmiyorum tarif edemiyorum ve ekran saatini görünce çok üzüldüm nasıl...
  14. Mark Zuckerberg

GÜNDE 10-14 SAAT TELEFON

Merhaba arkadaşlar 10. Sınıf öğrencisiyim geçen sene başarılı olduğum için babam ip15 pm aldı babam olan o zaman oldu o zamandan beri günde minimum 9-10 saat telefona giriyorum arkadaş çevremde var asosyal değilim ama bilmiyorum tarif edemiyorum ve ekran saatini görünce çok üzüldüm nasıl...
  15. Mark Zuckerberg

PAYPAL HESABI AÇMAK/SATIN ALMAK İSTİYORUM

Merhaba valorant/lol/cs gibi oyunlarda rank boost yapıyoruz yabancılara ama para alırken iş sıkıntıya giriyor gift card alıyoruz müşteriler paypaldan ödemek istiyor türkiyede nasıl paypal açarım (yurtdışında tanıdığım yok) ve para transferi alırmıyım aynı bizdeki havale eft gibi
  16. Mark Zuckerberg

Tr 14 pro max vs yurtdışı 15 pro max

Merhaba elimde yurtdışı 15 pro max var bunu tr 14 pro maxle takas etmek mantıklımıdır veya üstüne ne kadar verip takas etmeliyim iyi forumlar
  17. Mark Zuckerberg

ACİL YD 15 PRO MAX ALDIM TAX FREEYİ NERDEN ALICAM

Merhaba gürcistan zoomerdan 15 pro max aldırdım bir akrabama internette zoomerda tax free noktası var diye bir şey gördüm ordanmı sınırdanmı alacağız acil söylerseniz sevinirim
  18. Mark Zuckerberg

17500e S23FEYİ SATMALIMIYIM

Merhaba kasımda s23fe almıştım 128gb siyah model samsungun kendi sitesinden 19.700 civarona almıştım 2500de hediye çeki vermişti şimdi gürcistandan iphone alacağım 17500 teklif geldi 25w adaptör type c şarj kablosu ve spigen kıkıfta verceğim yanında satmalımıyım
  19. Mark Zuckerberg

YD IPHONE ALICAM TELEFONUMU KAÇA SATMALIYIM

Merhaba gürcistan batumdan iphone 15 pm alıcam o yüzden şu anda kullandığım samsung galaxy s23fe 128gbı kaça satmalıyım pil durumu çok iyi herhangi bir hatası yok cam koruması ve spigen kılıfı var kfg var 7 ay önce alındı şarj başı ve kablosunuda vericem
  20. Mark Zuckerberg

R5 7500F 4070 Tİ SUPERLİ SİSTEM 47KYA ALINIR MI

Merhaba bu sistemi 4070 ti supere çekince 46.600 lira oluyor fiyat hoşuma gitti almalımıyım veya al sata gidermi https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4070-super-12g-prime-a620m-k-500gb-ssd-16gb-rams.html
Geri