Arama sonuçları: *

1. Telefonunu Çıkra

FİYATI UNUTAN PERFORMANS CANAVARI 4060 Ti sistem Vade Farksız 57 bin TL😜

Merhaba. 5060 Ti ın vade ile daha ucuza gelmesi veya bu sistemin FrameGen çarpanı katında güçlü bir şeyin bu fiyata toplandığının farkındayım. Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi bu konuyu tamamen gırgır şamata olsun diye açtım. Hiç güleceğim yoktu çok iyi geldi tavsiye ederim. İlk kez bu kadar...
  2. Telefonunu Çıkra

Yardım ADATA XPG D30 modellerinde RENK HARİÇ fark var mı?

Merhaba Sistemimde 2x8GB Adata D30 ramler var. Bunları 4x8gb şeklinde 32GB a çıkartmak istiyorum. Her ne kadar LGA1700 DDR4 de olsam da 4 kanal RAM kullanımı sıkıntılı diye biliyorum. En iyi uyumu yakalamak için aynı markanın aynı modellerini bulmaya çalışıyorum. Benim RAM lerden ararken D30 ın...
  3. Telefonunu Çıkra

RX 9060 XT modelleri sıcaklık değerleri geldi!

Merhabalar 9060 XT modellerinin sıcaklık değerleri yavaştan gelmeye başladı. İlerleyen zamanlarda daha fazla model eklenecektir. Eklendikçe konuya eklemeye çalışacağım. Performans olarak 5060 Ti ın ensesinde ancak 5060 fiyatına satıldığına şahit oldum. İsteyen faydalansın. 18k ya ASUS Prime...
  4. Telefonunu Çıkra

Youtube yanıtlarım gitmiyor! Çözümü nedir?

Merhaba. Youtube yorumlarında yanıtlama özelliği var ancak ne hikmetse kafasına göre çalışıyor. Birisine yanıt verdiğimi sanıyorum, etkinlik geçmişinde ve kendi ekranımda o yorum orada ancak farklı bir hesapla, tarayıcıyla, mobil uygulamayla falan denediğimde orada hiçbir yanıt gözükmüyor. Hatta...
  5. Telefonunu Çıkra

OFF-TOPİC : ETKİNLİK

29/05/2025 "Sıcak Fırsatlar" konu başlığı sizlere ömür.... Hazır sistemlerin kötüye gittiği zaten bilniyor. İnsanların buna ses çıkarması için uğraşan birisi olarak win almış gibi hissetmem gerekiyordu... olmadı. Temel sebep : BELEŞÇİLİK! ve NİTELİKSİZLİK! İnsanların koyunluğu/sürü psikolojisi...
  6. Telefonunu Çıkra

Youtube analizler ve sayfadaki izlenme sayısı yanlış gösteriliyor

Merhaba, Daha yeni YouTube'a video attım ancak istatistiklerde ciddi tutarsızlıklar var. Konuya hakim olmadığım için konu açmak zorunda kaldım. Sorun şu: Video yayınlanalı bayağı oluyor ancak liste dışıydı (zamanlamıştım). 3 saat önce herkese açık hale geldi ve normal şekilde izlendi. Ancak...
  7. Telefonunu Çıkra

RTX 5060 Ti modelleri sıcaklık değerleri geldi!

Merhabalar, Geçen günlerde benzer bir sürü konu açtım. Sırada TR nin yeni bitki örtüsü RTX 5060 Ti var. İleride daha fazla model çıkacaktır illaki. Şu anlık anlaşılabilir şema olarak bunlar var. RTX 4070 altına copy paste demiştik. 50 serisinde ise 5070 ve üst copy paste... İronik. [Aslında...
  8. Telefonunu Çıkra

Çözüldü✓ MMD Princess V2 ve V3 Switch arasında ne fark var?

Merhaba, Yaklaşık 1 yıl önce Ajazz AK-992 ile CIY Asura Switch'ler kullanmaya başladım. Sesinden oldukça memnunum ancak sert tactile olmasından dolayı basması yorucu olmaya başladı. Bu yüzden tekrar Switch araştırmaya başladım. Gözüme MMD Prenses modellerinin 45-46g olan versiyonları takıldı...
  9. Telefonunu Çıkra

RX 9070 modellerinin sıcaklık değerleri geldi!

Merhabalar, Geçtiğimiz günlerde piyasayı uzun zamandan sonra canlandıran RX 9070 XT için sıcaklı değerlerini paylaşmıştım. Sırada 9070 XT nin kardeşi 9070 var. Performans olarak 5070 ile denk (bazen geçiyor, bazen geçiliyor seviyesi) ancak fiyat olarak beni pek tatmin edemedi. 9070 XT ile...
  10. Telefonunu Çıkra

RX 9070 XT modellerinin sıcaklık değerleri geldi!

Merhabalar, 50 serisi çıktığından beri bu tarz testleri paylaşıyorum. RX 9070 XT için de birkaç modelin testleri geldi. Genel olarak sıcaklıklar güzel ancak Hotspot ve Vram sıcaklıkları, önceki seri gibi yüksek duruyor. (Sorun çıkarma olarak değil, birim olarak göz korkutuyor) (Aşağıdaki...
  11. Telefonunu Çıkra

RTX 5070 modellerinin sıcaklık değerleri geldi!

Merhabalar, Geçen günlerde benzer bir sürü konu açtım. 5090 alev topu ilen 5080 daha kabul edilebilir, hatta gayet iyidi. 5070 Ti sıcaklıkları genel olarak iyidi ancak fiyatları leş ötesi. Şimdi de 5070 testlerini paylaşıyorum. (Aşağıdaki tablonun sıralaması karışık) Benim düşüncelerim : TUF...
  12. Telefonunu Çıkra

Çözüldü✓ Monitör rehberi için konu başlıkları nasıl?

Merhaba, Oylama sonucu monitör rehberi yapmaya karar verdim ancak konu başlıkları konusunda kararsız kaldım. Monitörler konusunda bildiğim kadar bilmediğim olduğunu düşündüğümden birilerine danışmak istedim. Normalde kendim yapabiliyorum ancak bu konu bulanık olduğundan hayatımda ilk kez, bu...
  13. Telefonunu Çıkra

RTX 5070 Ti modellerinin sıcaklık değerleri geldi!

Merhabalar, Geçen günlerde benzer bir konuyu RTX 5090 ve 5080 için de açmıştım. 5090 alev topu ilen 5080 daha kabul edilebilir, hatta gayet iyidi. Şimdi de 5070 Ti modellerinin testlerini paylaşıyorum. Sıcaklık değerleri 40 serisinden bile iyi duruyor ancak Hotspot olmamasından dolayı...
  14. Telefonunu Çıkra

RTX 5080 modellerinin sıcaklık değerleri geldi! (Baya İyi)

Merhabalar, Geçen günlerde benzer bir konuyu RTX 5090 için de açmıştım ve orada sıcaklık değerleri biraz korkutmuştu (650w çekiyor bi zahmet korkutsun) RTX 5080 de birkaç modelin daha testlerine ulaştım. Saf kas gücü tatmin etmese de termal başarımları gerçekten iyi. Burada olmasa da TR...
  15. Telefonunu Çıkra

RTX 5090 modellerinin sıcaklık değerleri geldi!

Selamlar. 5090 incelemeleri düştü ve Techpowerup da bazı modellerin incelemelerini çıkartmış. Şu anlık sadece 5090 var ilerleyen günlerde daha fazlası ile güncellenecektir. Techpowerup testleri baya iyi reçete çıkarıyor ancak ben bu konuda sadece soğutma performansına dikkat çekmek istiyorum...
  16. Telefonunu Çıkra

İntel ARC B580 Benchmark'ları Geldi!

Merhaba, Türk kullanıcılarının yeni F/P kalesi olması beklenen Arc B580'lerin incelemeleri düşmeye başladı (yabancı kanallar). Farklı forumlarda inceleme, yorumlama vb. göremediğimden ve ambargo olayından tırstığımdan sadece haber vermek ve tartışmak ile yetineceğim. Sizce performansı nasıl...
  17. Telefonunu Çıkra

RaiJintek, TR de bu fiyat ile devam edecek

Merhaba. V.O.K. un inceleme videosunun altına yorum yapmıştım ve Raijintek offical olduğunu düşündüğüm youtube kanalından yanıt geldi. Bu yanıta göre bu fiyat politikasından gideceklerini söylüyorlar. Bu fiyatlarda bu kadar kaliteli PSU ve Kasa kullanan bir markanın fiyatlarının uygun olması...
  18. Telefonunu Çıkra

Yardım Ful veya %96 klavye önerisi

Merhaba. Benim ihtiyacım yok ancak çevremde Numlpad i olan mekanik klavye arayanlar var. Son gümrük olaylarından sonra yurt dışı fiyatları ne oldu baya bi koptum tavsiyeniz var mıdır? Aklıma sadece Aigo A100 ve Havit Gamenote KB875L geldi. Hotswap olması önemli. Bu bütçelerdeki klavyelerin...
  19. Telefonunu Çıkra

Ekran Kartı Modeller Katman Listesi - AMD 7000

Merhaba, Kafa karışıklıklarını önlemek amaçlı RX 7000 serisi kartlardaki modelleri bir ortalamaya oturtarak katman listesi hazırladım. Bunu Nvidia RTX 40 serisi için de yapmıştım istekler doğrultusunda AMD için de uyarladım. Nvidia Listesi ...
  20. Telefonunu Çıkra

Yardım Lenovo Legion R27QE vs AOC Q27G2S

Merhaba. Tanıdığım için 2k monitörleri araştırıyordum. Fiyat performans olarak IPS bir monitör arıyorduk bu iki seçenek gözümüze takıldı. Kağıt üstünde AOG renk doğruluğu olarak daha iyi duruyor-muş ancak kağıt üstü olduğundan pek içime sinmedi. Konuya hakim olan birisi yardımcı olabilir mi...
Geri