Arama sonuçları: *

1. E

12 MM Egzoz Fan Önerisi

Merhaba egzoz fanım bozuldu 12mm egzoz fan önerebilir misiniz? uygun fiyatlı ve performanslı bitfenix stok argb fan vardıda aynısından bulamadım rgb olmaması sorun değil iyi ve uygun olsun yeter x4 set varsa uygun onlarıda paylaşabilirsiniz öndekileride yenilerim belki önceligim egzoz fan ama
  2. E

BİTFENİX NOVA MESH FAN MODELİ NEDİR ?

Egzoz fanım sorunlu sanırım garip garip sesler çıkarıyor bitfenix nova meshteki stok fanlar var 1 adet almak istiyorumda tam modelini bulamadım aynısından almayı düşünüyordumda model için yardımcı olabilir misiniz ?
  3. E

YENİ AMD KARTLARINDAKİ ENCODERLER NVİDİA KADAR İYİMİ

Merhaba şu an kullandığım pcde RX6600 var bir video kaydı alınca veya yayın açınca yayını çamur gibi veriyor yeni pc almayı düşünüyorum amd yeni kartlarda bu sorun çözüldümü yoksa kaliteli yayın için vs nvidiadaya mı kaymalıyım üst seviye amd kart kullanıp yayın açan veya bilgisi olan varmı?
  4. E

Kitapçık Tarzı PDF Dosyası Nasıl Yapabilirim?

Merhaba kullanım klavuzu gibi bir şey yapmam gerekiyor bazı gördüğüm örneklerde içindekiler bölümünde ilgili satıra tıklayınca o sayfaya falan gidiyor pdfte bu tarz bir pdf nasıl hazırlayabilirim hatta genel olarak bir pdf nasıl hazırlarım hiç bilgim yok yardımcı olabilecek var mıdır?
  5. E

Başlıklı SMS Firması Önerisi

Merhaba güvenilir ve memnun kaldığınız SMS firması var mıdır web sitesi için kullanacağız.
  6. E

Uygun yollu USB Hub önerisi

Merhaba pcdeki usb portlarım yetmiyor uygun yollu kaliteli bir usb hub öneriniz var mıdır hdmı dp gibi şeylere gerek yok usb girişi olabilir 2.0, 3.0 farketmez
  7. E

❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Mid Year Audio Carnival inidirimi ile çoğu DAC/AMP ve IEM kulaklıklarda %20'ye varan indirim var. SHENZHENAUDIO5 kodu ilede 5$ indirim alabilirsiniz. Ben kaçırdım indirimleri siz değerlendirebilirsiniz. 😔 60$-47.99$...
  8. E

KLAVYE ÖNERİSİ 1000-2000 TL

1000-2000 arası klavye önerir misin aklımda şu model var daha iyi bir seçenek var mı %100 klavye olsun numpad olması gerekiyor https://www.trendyol.com/hyperx/alloy-core-rgb-gaming-keyboard-tu-4p4f5a3-p-311812556
  9. E

MİKROFONLU VE TYPE-C BAĞLANTILI IEM KULAKLIK ÖNERİSİ

Merhaba çok fazla bir bilgim yok IEMLER hakkında TRUTHEAR x Crinacle ZERO: RED Dual Dynamic Drivers In-Ear Headphone bu modeli alıcaktım ama mikrofonu yokmuş mikrofonu olan type-c bağlantılı modeller onerebılır mısınız bundan daha iyisi çıkarsa onlarada yönelebilirim telefonumda jak girişi yok...
  10. E

Kablosuz Kulaküstü Gaming Kulaklık Önerisi

Merhaba şuan Blackshark V2X kullanıyorum bozulmaya başladı cızırdıyo bazen kendi kendine bluetooth bir şey düşünüyorum belirli bir bütçem yok 5k falan verebilirim sanırım pekte hakim degilim modellere kablolu ses kartlı modeller mı kablosuz mu almalıyım yardım edebilir misiniz
  11. E

C# bilen üniversite son sınıf öğrencisi arıyorum

Merhaba bir proje için bana yardımcı olabılıcek son sınıf öğrencisi var mıdır stajı için yardımcı olabılırız stajer olarak
  12. E

300-400 TL Mousepad Önerisi

Merhaba 20 TL'ye aldığım bir mousepadim var ama mouselerim takılma yapıyor bazen mouse mi mousepadmi sorunlu bilmiyorum yenilemek istiyorum mousepadimi osu ve FPS oyunları oynuyorum bu fiyat bandında işimi görebilecek bir mouse pad önerebilir misiniz cok büyük olmasına gerek yok alanım küçük...
  13. E

Deepcool AG400 vs Thermalright Assassin King 120 SE

İkisinden birisini alıcam sizce hangisi daha iyidir https://www.gaming.gen.tr/urun/384690/thermalright-assassin-king-120-se-tl-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ https://www.pazarama.com/deepcool-ag400-120mm-intel1700p-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-6933412727590
  14. E

1k işlemci sogutucu önerisi

1k kadar butcem var cok az ustune cıkabılırım belkı elımde mx4 mevcut r5 5500 ıslemcım var 80-90 derecelere cıkıyor kafamı yormıcak benı uzun goturucek bıseyler onerır mısınız
  15. E

4000 TL MONİTÖR ÖNERİSİ

Merhabalar 4000 tl bir bütçem var monitör önerisi yapabilir misiniz şu an aklımda 2 model var bunlardan iyileri varsa benimle paylaşır mısınız pek fazla anlamıyorum monitörden yardımcı olursanız çok mutlu olurum...
  16. E

Dualsense fifa 23 algılamıyor

Merhaba, Epic üzerinden oynuyorum FIFA'yı Bluetooth üzerinden DualSense bağlıyken oyun kontrolcüyü görüyor ayarlarda DualSense olarak gözüküyor bağlı kontrolcü ama hiçbir şekilde hareket ettiremiyorum. Kabloluyken kontrol de edebiliyorum ama arada kablolu da algılamıyor sadece DSX açıkken iki...
  17. E

Dark Freezer X94RD Bitfenix Nova Mesh kasaya sığar mı?

Merhaba başlıktaki soğutucuyu almayı düşünüyorum kasama sığar mı? RAM'lerimde Goodram ırdm. Bir de bu fiyat bandında bundan daha iyisi var mıdır önerilere açığım. Bir de içinden çıkan termal macun iyi midir ekstra bir şeye gerek var mı?
  18. E

50 TL'ye AC ORİGİNS SATIYORUM

Merhaba ekteki oyunları satın aldım ama benim uplayde zaten ac origins varmış burda keyini satmak istiyorum almak istiyen varmi?
  19. E

Bellek kullanılıyor ama ne kullanıyor göremiyorum

16 gb ramım var fortnite oynarken böyle oluyor drop yiyorum neden %95 gözüküyor acaba 16gb kullanılması imkansız
  20. E

GeiL Evo Spear 2x8GB 3200 MHz Ram 894 TL!

https://www.sinerji.gen.tr/geil-16gb-2x8-evo-spear-amd-edition-3200mhz-cl16-ddr4-ram-gasb48gb3200c16bscx2-p-42606
Geri