Arama sonuçları: *

• Users: Meliht
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Meliht

Ryzen 9 9900X için Gigabyte Gaming 360 AIO alınır mı?

Merhaba bu fiyata bu sıvı soğutucu alınır mı ? İnternette çok detay bulamadım bu soğutucuya dair. 9900x işlemci almıştım. Deepcool ls520 240mm sıvı soğutucumdan bu soğutucuya geçmeyi düşünüyorum. Lancool 207 kasa alacağım o kasa da kullanacağım. https://amzn.eu/d/3AKnNNK
  2. Meliht

Millenicom battı mı?

Arkadaşlar merhaba, millenicom internet kullanıyorum. Dün akşam 8'den beri internetim yok. Gelip 2-3dk sonra tekrar kesiliyor. Hiçbir şekilde müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum, destek taleplerine dönüş olmuyor. İnternet değiştireceğim hizmet numara bile ulaşamıyorum hiçbir yerde yazmıyor...
  3. Meliht

Anakarttaki bu defo nedir?

Merhaba anakartımı dün sattım, alıcı bana eve gittiğinde bu fotoğrafları atıp yanık devre olduğunu söyledi. Bilen birileri varsa ne olduğunu söylerse sevinirim. FBDU1 yazan parçanın üstündeki şeyden bahsediyorum.
  4. Meliht

Kapsama alanını yükseltmek için ne yapmalıyım?

Merhaba, ekimde fotoğraftaki gibi bir modem var, fiber kullanıcısıyım. internet bağlantım uydu kablosu gibi bir kablodan geliyor. Bazı odalarda zor çektiği için kapsama alanı daha geniş güzel bir modem almak istiyorum. Hangi modemi önerirsiniz? F/P bir ürün varsa güzel olur mümkünse 1500-2000₺...
Geri