Arama sonuçları: *

• Users: adven
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Win11 siyah ekran yardim

Ryzen 7900x3d nvidia 4070ti ekran kartı var , anakart gigabyte yazısı geliyor bilgisayar açılırken ve mouse siyah ekranda kalıyor, klavye tuşları çalışmıyor ctrl alt del hiçbiri
  2. A

Yardim windows 11 siyah ekran

Ryzen 7900x3d nvidia 4070ti ekran kartı var , anakart gigabyte yazısı geliyor bilgisayar açılırken ve mouse siyah ekranda kalıyor, klavye tuşları çalışmıyor ctrl alt del hiçbiri
  3. A

Steam arkadaş edinme

merhaba discord kapalı oldugu için steam arkadaş edinmede zorluk yaşıyorum vakit geçirenler eklerse sevinirim 59651293 https://steamcommunity.com/profiles/76561198019917021
  4. A

Steam arkadaş edinme

merhaba discord kapalı oldugu için oyuncu bulmakta zorlanıyorum oyun oynayarak vakit geçiren arkadaşlar eklerse sevinirim steam arkadaş kodum 59651293
  5. A

Türkiye'de en çok kullanılan konuşma programı nedir

merhabalar suan türkiyede discord kapalı olduğu için en çok kullanılan konuşma programı nedir ? Yardımcı olabilecek varmı? yurtdışındayım fakat discordta Türk çevre edinemedim
  6. A

Twitch yayin ayarlari *yardim*

Merhaba şuan sistem topladim ve 4 5 senedir bilgisayar kullanmıyorum yani tecrübem yok twitch konusunda bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa bi inceden en dikkat etmem gereken hususlar hakkında bilgi verebilir mi
  7. A

150.000 TL'lik bilgisayar topladim

Mevcut seçenekler: EV KOPYALAMA VERGiSi Özel kopyalama vergisi(zorunlu devlet katkısI) (+4,2 KONUT F1 CoolerMaster Master Case H500 RGB (+70,00€) GÜÇ KAYNAĞI Sezonluk 850W 80+ Bronz (+52,50€) ANAKART AMD Gigabyte X670 GAMING X AX (Wifi ve Bluetooth dah İŞLEMCi AMD Ryzen 9 7900X3D (+225,00€)...
  8. A

BU KASA HAKKINDA TAVSIYE IHTIYAC

Core i9 - RTX 4060 - 32GB RAM - 500GB M.2 SSD - 2TB HDD - RGB - WiFi - Bluetooth - Oyun Bilgisayarı (RP-374869) Ürün Özellikleri Özellikler mi çıkacak? İşlemci ve Anakart Bilgisayar işlemcisi turu Intel Core i9 İşlemci uygulaması Çekirdek i9 İşlemci çekirdeği sayısı0 Soğutma türüHava soğutma...
  9. A

Twitch ve Oyun Amaçlı 50k Sistem Önerisi

Lütfen yardım
  10. A

Yayin pc toplama onemli

Merhaba yayın pc toplamak istiyorum lütfen yardım edin bütçe 1600 euro hollandadayim
  11. A

Yayin pc toplama onemli

Merhaba yayın pc toplamak istiyorum lütfen yardım edin bütçe 1600 euro hollandadayim
  12. A

yayın yapma detayli yardim

Intel of AMD: Intel Gaming PC Processor: Intel Core i7 - 12700K CPU Koeling: Cooler Master PL240 Moederbord: NZXT N7 Z790 - Black Werkgeheugen: 32 GB DDR5 - Kingston FURY Beast (RGB) Opslagcapaciteit: 1 TB SSD - Samsung 980 PRO NVIDIA of AMD videokaart: NVIDIA...
  13. A

Ilk kez toplanacak pc

Arkadaşlar eskisehirliyim hollandaya geldim yeni pc toplamak istiyorum da hem yayın hem oyun bi yardım edermisiniz bea
  14. A

Yayin pc toplama tavsiye

Merhaba hollandadayim 1200 1300 euro bütçe var yayın yapıp oyun oynamak istiyorum ama daha önce hiç pc toplamadim tesekkurler
Geri