Arama sonuçları: *

• Users: playmor3x
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

YARDIM Enerji tasarruf modunu kapatamıyorum

Beyler uyku moduna kadar kapattım ama enerji tasarruf moduna geçmeye devam ediyor Monitör Lg UltraGear
  2. P

Knight Onlinede minör için mouse tavsiyesi

Arkadaşlar minör için bir mouse almak istiyorum önerisi olan varmı
  3. P

25 k ya kadar alınabilecek fp ddr5 sistem önerir misiniz

Ddr5 sistem önerir misiniz 25 k ya kadar
  4. P

45k hazır sistem önerisii

45 bine kadar monitör klavye mouse içinde bir sistem arıyorum tavsiye edebilir misiniz
  5. P

Oyunda ayarları ultraya alınca kasanın sesi değişiyor

Cs2 Valo veya Rise online ye girince grafik ayarlarını ultraya çekince Böyle yoğun bir ses çıkarıyor ve gpu derecesi 90 95 lere kadar çıkıyor sorun ne olabilir
  6. P

Menzil Dışı Hatasııı

Monitör kapalı bir şekilde Pc açık duruyor oyunda uzun bir aradan sonra monitörü açınca hz 25 lere kadar düşüyor menzil dışı hatası veriyor sebep ne olabilir gelişmiş ekran ayarlarından hz değerine bakıyorum 165 sabit monitör ayarlarına girince 25 hz ye kadar düşmüş oluyor
  7. P

KASA RGB ÇALIŞMIYOR SORUN NEDİR

Kasa rgbleri gelip gidiyor soketlerle felan hiç oynamadığım halde böyle yaptı soketleri tak çıkar yapıyorum kasa gücünü kesip tekrar çalıştırınca geliyor tekrar kapa aç yapınca gidiyor sorun ne olabilir
  8. P

4080 Noctua FurMark TESTİ

4080 noctua ekran kartı FurMark 30 dakika
  9. P

MONİTÖR ÖNERİSİ 4080 NOCTUA 7800X3D SİSTEMİNE GÖRE

4080 noctua 7800X3D Ye göre monitör önerisi olan varmı 8.5 k ya kadar önceliğim 2K monitör
  10. P

MAKS 60 k SİSTEM ÖNERİSİ

60 k ya kadar sistem önerisi olan varmı öncelik olarak 4070 ti 7800X3D
  11. P

MONİTÖR NASIL SİZCE ?

https://www.incehesap.com/samsung-odyssey-g3-ls24ag320nuxuf-24-full-hd-va-gaming-monitor-fiyati-62594/ Sizce nasıl ya da başka önerisi olan varmı KO CS2 VALO oynamak için bütçe 8 e kadar
  12. P

BU SİSTEM ALINIR MII

AMD Ryzen 7 7800X3D Tray 5.0GHz 8 Cekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 islemci ASUS Prime A620M-K 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI VGA mATX Anakart ASUS TUF GAMING GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Karti Corsair Vengeance 32GB (2x16) 5600MHz CL40 DDR5 Ram...
  13. P

Sistem hakkında yorum yapar mısınız

Gaming gecesinden aldığım kasa sizce nasıl
  14. P

50 k bütçeye toplayabileceğim pc önerebilir misiniz

50 k bütçem var düzgün bir pc toplamak istiyorum öneri veririmisiniz
Geri