Arama sonuçları: *

• Users: ghostwr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Telefoncu bu iPhone sahibine kilitlendi sorununu yaparmi

iPhone 8 plus telefonum sahibine kitlendi şifresini unuttum icloudun ve iCloud telefon numarasına vb. Bağlı değil telefoncu bu kilidi acarmi
  2. G

Redmi Note 12 Pro 5g hangi romu yuklemeliyim

Benim telefonum Redmi Note 12 pro 5g ve telefonumda fake rom var güncelleme almıyor ben telefonuma hangi romu yuklemeliyim
  3. G

PC güzel kaliteli oyun önerileri

Intel i5 7200u 8gb ram Nvidia geforce 920mx Sisteminin rahatça kaldiracaği güzel kaliteli oyun önerisi olan varmı
  4. G

MIUI Rom kodum hiç bir yerde yok fakemi

Benim telefonum redmi niye 12 pro 5g attığım fotograflardada MIUI sürümü var bu sürümun doğruluğunu hiç bir yerde bulamadım ve güncelleme de almıyor acaba benim rom fakemi birde ben IMEI sorgulama yaptimda o attığım ilk fotoda model numarasının sonunda g yazıyor ama IMEI sorguladigimda ise o...
  5. G

İ5 7200u 920mx 8gb ram CS 2 de kaç FPS civarı alir

Intel i5 7200u Nvidia geforce 920mx 8gb ram var CS 2de kasarmi kasmassada kaç FPS civarı alırım valorantta artık 60 dan düşük alıyorum ETS 2 dede kasıyor ama arkadaşlarimin daha düşük sistem pcleri kasmiyor
  6. G

ETS 2 kasıyor normalmi

Bende Lenovo IdeaPad 15-ikb modelli laptop var Intel i-5 7200h 1tb HDD Nvidia 920mx ETS 2 girince kasıyor kasmasi normalmi düşük grafiklerdede kasıyor
Geri