Arama sonuçları: *

• Users: huso1283
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. huso1283

EA App sunucu hatası

arkadaslar hayırlı geceler epıc gamesten bf 2042 aldım ea appe girdigim zaman ektede oldugu gıbı hata alıyorum cevrımdısında degıl sil yükle yaptım yine aynı hata ea app sunucu kontrolu yaptım ancak aktif olarak gozukuyor anlamadım nasıl çözebilirim
  2. huso1283

Cs 1.6 girilmesi gereken kodlar

Arkadaslar iyi günler aksam abilerle cs 1.6 oynamaya gidicez internet cafeye ancak oraya gidince hangi kodları yazmam gerek birde nasıl birlikte oynayabiliriz onuda anlatırmısınız
  3. huso1283

Rdr 2 ısınma sorunuu

Arkadaslar iyi günler öncelikle kafama takılan sorunu belirtmek istiyorum sizlere bilgisayarımda onceden rdr2 oynadığımda sıcaklık 85derecede falan oluyordu uzun bir süre oynamadım rdryi ve dün tekrar basladım ama sıcaklıklar 90-95 dereceleri görüyor benim için normal gelmedi bu sıcaklıklar...
  4. huso1283

Laptop onerisi 60k bütçe

Kız arkadasım için laptop arastırıyorum 60bin tl ye kadar cıkabilir ders calısmak arada sırada oyun oynamak için kullanacak Laptop önerileriniz varsa yardımcı olurmusunuz
  5. huso1283

Hp Victus 16 Ekran gidip gelme ve güç kesme

İyi geceler arkadaslar Hp Victus 16 S0050NT bilgisayarım var yaklasık 1 senedir kullanıyorum yakın zamanda bakıma gönderecektim bugun bilgisayar boş sekilde calısıyordu oyuna girmek istedim oyun acıldıgında bianda ekran gidip geldi aynı zamanda klavyenin ışıkları gidip geldi güç kesti hp...
  6. huso1283

15-20k bütçeye laptop önerisi

İyi aksamlar arkadaslar bütcem en fazla 20lira bir kaç bin tl de üstüne cıkabilirim hevesimi aldıktan sonra fazla oyun oynayacagımı düşünmüyorum genellikle ödev için kullanacagım bir laptop tavsiyesi verirseniz cok mutlu olurum.
  7. huso1283

Yardım Ets 2 hız sınırı kaldırma

Hayırlı geceler arkadaslar ets 2 ye arkadaslarla yeni başladık konvoy oluşturup harici sözlesme kısmından iş alıyoruz ancak hep 90km hızı gecmiyor dorse olmadıgı zaman hızlı gidiyor ancak dorse olunca 90 ı geçmiyor ayarlardan hız sınırlamasını kapattık konvoy olustururkende sınırlayıcıyı...
  8. huso1283

Polis olmam için 2 senelik üniversite okusam polis olabilirmiyim

İyi günler arkadaslar 12. Sınıfım meslek lisesinde okuyorum bölümüm makine teknolojileri suanda ATP (Anadolu Teknik Program) bölümündeyim yani kısaca son senede üniversiteye hazırlıyorlar iki senelik herhangi bir üniversitede makine bölümü okusam polis olabilirmiyim yoksa yks sınavına girip...
  9. huso1283

Denize cüzdanımla birlikte girmisim kartlarda sorun olurmu

Denize yanlısıkla cuzdanımla girmisim uzun bir sürede farketmeyip cıkmadım TC kimligindeki çipe zarar gelirmi
  10. huso1283

38k bütçeye Laptop önerisi

Bütçem 38k hangi model laptopları önerirsiniz?
  11. huso1283

Hp victus 16 s0011nt önerisi

Hp victus 16 s0011nt markalı bilgisayarı önerir misiniz? bunu almayı düşünüyorum sogutması nasıl baska bilgisayar çnermeyin sadece bunu almak istiyorum tek bilmek istedigim sogutma sistemi nasıl https://ty.gl/vvp0ngvau9
  12. huso1283

7k bütçe akıllı saat önerileri

Arkadaslar iyi aksamlar akıllı saat almayı düşünüyorum bir süredir 7 k ya kadar bütcem var suan aklımdaki saat huawei gt 4 metal kasa olanından ama eger baska öneriniz varsa buyrun (telefon ıphone 13)
  13. huso1283

Iphone da resmi whatsapp uygulaması sorunu

İyi günler androidden ıphone a gectim ancak wp yükledigimde asagıdaki hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim
  14. huso1283

Yaz stajı için adli sicil kaydı

İyi günler gençler yaz stajı yapacağım ancak adli sicil kaydı çıkarmam gerek hangisini seçmem lazım
  15. huso1283

nvidia geforce experience alt+R sorunu

İyi günler laptobun teknik özellikleri aşagıdadır Hp Victus 16 s0050nt Rtx 4060 120w Ryzen 7 7840HS İlk aldıgım zamanlarda çalısıyordu ama sonra güncelleme falan gelince çalısmamaya basladı herhangi bir ayarı varda benmi yapmadım acaba
  16. huso1283

Warzone battle royale

Beyler warzone yeni basladım cogu seyi bilmiyorum battle royale oynamak istiyorum ancak maç bulmuyor bölge almanya olarak sectim birde normal ölüm maçı girerken buluyor ama battle royale de bulmuyor
  17. huso1283

Yardım Hepsiburada değişim kaç gün sürer

İyi günler arkadaslar hepsiburada teknorya satıcısından hp victus 16 s0050nt aldım 31 ocak günü elime ulastı herseyini kurdum güncelledim ertesi gün gta 5 online girerken oyun dondu herhangi bir tus kombinasyonu alt+f4 gibi şeyler gerçekleşmedi bende normal power tusuyla kapattım daha sonra...
  18. huso1283

Çözüldü✓ Hp victus 16 siyah ekran hatası yardım

Gencler iki gün önce hp victus 16 s0050nt modelini aldım geldi kurdum falan herşeyi güncelledim bugün gta oynarken online geçiş yaptım daha sonra oyun dondu bende normal kapatma tusuyla kapattım daha sonra tekrar acmaya calıstım ancak ekran gelmedi ama fan sesleri geliyor ve pc acık durumda...
  19. huso1283

Aksam hp alacağım önerir misiniz?

Gencler bayadır arastırıyorum aksam hp victus 16 s0050nt modelini alacagım önerir misiniz? her yönden...
  20. huso1283

400-500 civarı gaming kulaklık önerir misiniz?

Arkadaslar laptop alacagım ufaktan diger ekstra ürünleride topluyorum önerebileceginiz bir kulaklık modeli varsa cok sevinirim
Geri