Arama sonuçları: *

• Users: manhartcs
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

ASUS TUF GAMING B650 M PLUS WIFI

Merhabalar, görseldeki anakart Asus markasının x seri anakartlarından bir tanesi. Bendede başlıkta mevcut olan ASUS TUF GAMING B650 M PLUS WIFI anakartı var. Yukarıdaki görselde mavi ile işaretlediğim ayarları ilgili anakartımda bulamıyorum. Bunu bildiğiniz bir konumu var mıdır?
  2. M

İşlemcim Bazı Oyunlarda aşırı sıcaklığa çıktığından Pc Reset Atıyor

Arkadaşlar merhaba öncelikle, daha önce bu forumda konu açmıştım ve çeşitli bir çok kontrolü sağladım ve yöntemi denedim. Ama ne yazık ki özellikle bazı güçlü oyunlarda işlemcim aşırı ısınıp birden reset atıyor. 7800X3D ZALMAN ALPHA 360 MM SIVI SOGUTMA İşlemcimden son derece memnunum...
  3. M

İşlemcim Boşta Çok Isınıyor

Arkadaşlar, işlemcim boştayken aşırı ısınıyor google açtığımda bile 10 derece birden fırlıyor. Sistem özelliklerim; R7 7800X3D ZALMAN ALPHA 36 ASUS TUF B650 GAMİNG M PLUS pompadan cıkan kablo aıo_pump kısmına bağlıydı deneme amaçlı cpu_fan kısmına bağladım sıcaklıklar sanki biraz düştü...
  4. M

Windows 10 İlk açılışta mouse takılıp düzeliyor.

Arkadaşlar, Bilgisayarı ilk açtığımda mouse 1 saniye takılıp düzeliyor bu windows ile alakalı bir durum sanırım çünkü bilgisayarı da yeni topladım zaten. Bu sorunu nasıl çözebilirim bir kaç yöntem denedim hiçbir sıkıntı yaratmıyor aslında bana sadece başlangıçta bi takılıp milisaniyelik geri...
  5. M

Laptop Sıvı Teması sonrası ekran gelmemesi

Arkadaşlar Merhaba, Yeni bir işe başladım 1 ay' ı geçti tabi ki bir 0 laptop verdiler özet geçiyorum bir şekilde bilerek yapmadım sıvı temas aldı ve garanti dışı kaldı. Ücretini ödedim ve laptop u bana verdiler. Laptop çalışıyor kullanabiliyorum ama ekran gelmiyor başka bir monitör ile...
  6. M

Çözüldü✓ ASUS TUF GAMING B650 M PLUS ALDIĞIM RAM' I Desteklemiyor

DIMM 1 F5-6400J3239G16G DIMM 1 F5-6400J3239G16G Parça numaralı Gskill 2x16 6400 mhz ram aldım expo destekli. Fakat EXPO Her açtığımda sistem kararsızlık yaşıyordu. Anakart ram desteğine baktığımda bu parça numaraları yok. O zaman desteklemiyor anladığım kadarıyla. Peki ya ne yapmam gerekiyor...
  7. M

R7 7800X3D PBO- Curve Optimizer

Arkadaşlar Merhaba, İşlemcimi salt olarak kullanıyorum. Curve Optimizer ve PBO teknolojilerini kullanmak istiyorum, amacım işlemcimin daha düşük sıcaklıklarda 5Ghz Fabrikasyon turbo frekansında kullanmak. Asus Tuf B650 M Plus Wifi kullanıyorum. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misiniz ?
  8. M

Sıvı soğutma montajı için yardım

Arkadaşlar sıvı soğutma montajımı yaptım sorunsuz çalıştı fakat RGB çalışmıyor bu yüzden montajı yeniden değerlendirmek adına sizlerden yardım rica ediyorum Fotoğraftaki gibi 1 yazan kısımda siyah kablo da anakart cpu fan kısmına 4 pinli sıvı soğutmamın fanlarını teklemeye yardımcı olan aparatı...
  9. M

ZALMAN ALPHA 36 Nasıldır

Zalman Alpha 36 alınır mı kronik bir problemi varmıdır r7 7800x3d işlemcim için bakıyorum Normalde Deepcool alacağım ama kargo süreci beklemek istemediğimden vatan bilgisayardan bu modeli gördüm .
  10. M

Çözüldü✓ Am5 ön pinlerimde termal macun var

Arkadaşlar merhaba Yeni toplamış olduğum sistemde çeşitli hatalar aldım hepsi için konu açmıştım fakat burada durum farklı kapanma probleminin sıvıı soğutmanın bozuk olduğunu öğrenerek çözüme kavuşturduM yeni sıvı Soğutma takacagim ama fotoğraftaki gibi işlemcimin açık pimlerinde işaretli...
  11. M

Çözüldü✓ RAM EXPO PROFILLER HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM

BIOS DA 3 ADET EXPO PROFIL GÖRÜNÜYOR. EXPO 1 EXPO 2 EXPO TWEAKED Expo 2 ayarlayıp kullanmıştım sistem kararsız hatası alıyorum kapatıyorum. Geri de kalan hangisini kullanmalıyım yardımcı olur musunuz ?
  12. M

Çözüldü✓ YENİ TOPLADIĞIM SİSTEMİM İLE İLGİLİ LÜTFEN ACİL YARDIM

Arkadaşlar sistemi açtığımda bu hatayı alıyorum F1 yapıp bios a dönüp tekrar masaüstüne geçiyorum ama birden gidiyor sonrasında yine buraya atıyor bazen power a basınca açılmıyor bilgisayar fan dönüp duruyor bunu nasıl çözebilirim ? Lütfen yardımcı olur musunuz 1704017769 BIOS' a yeniden...
  13. M

Çözüldü✓ Yeni Sistem Topladım OCCT Testinde İşlemci Error verdi

Arkadaşlar merhaba, Yeni topladığım sistemim şu şekilde; R7 7800X3D ASUS TUF B650 M PLUS WIFI THERMALTAKE TH 360MM GSKILL 2X16 6400 MHZ RAM MSI RTX 4070 3X VENTUS OC 850W 80PLUS GOLD PSU 1TB 980 PRO OCCT Testinde işlemci 13. dakika da hata verdi araştırmalarım sonucunda bios güncel değilse...
Geri