Arama sonuçları: *

• Users: asrın_tok
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Warband evlat 2 modu Hamuryu nerede?

Oyunda Hamuryu'yu bulmam isteniyor Hamuryu'nun ordusunu yendim ama nerede olduğunu bulamıyorum. Oyun tıkandı yardım edin.
  2. A

woojak paradise çöktümü?

soru başlıkta. 1726859566 @johan neye güldünüz?
  3. A

crack oyun kurduktan sonra copied files yazan cmd açıldı virüs girmişmidir?

soru başlıktaki gibi ne yapmalıyım oyun açılıyor sorun yok.
  4. A

xotonic oyununda virüs varmı?

oyunu sitesinden indirip kaspersky ile tarattım virüs bulmadı ama açarken windows uyarı verdi ne yapmalıyım?
  5. A

sizce ban yemelimiydim?

squad benzeri olan project realityde önümdeki adamları düşman sanıp 3 füze 1 el bombası 10 küsür mermi ile yok ettim sonrada firendly fire sebebi ile ban yedim sizce haksız banmı?
  6. A

technopat adminleri bizle dalgamı geçiyor?

daha demin bir konu açtım hiçbir şey söylemeden konuyu sildiler ne kadar saçma bir düzenleri var (cümle sonuna nokta koydum merak etmeyin)
  7. A

cod black ops 1 ingilizce olmuoyr

oyun full rusça localizet txt değiştiriyorum oyun hata veriyor nasıl çözerim? (yama kurulu)
  8. A

2. dünya savaşı oyun önerisi

düşük sistem için ww2 temalı oyun önerir misiniz?? önceden oynadıklarım cod 1 cod 2 cod waw
  9. A

okul değiştirme sorunu...

18 kişilik hocalarla anlaştığım mizahın iyi olduğu sınıfımla 3 senedir birlikteyim bu sene sınıf değiştiriyorum ve gideceğim okul 35 kişiymiş hocalar sertmiş önceki okulum özel okul gibiydi şimdi daha kötü oldu sizce ne yapmam gerek?
  10. A

xbox one s vs ps4 lütfen yardım edin

kırık ps4 vs xbox one s hangisini alacağımı bilemedim online ve psexclusive oynamak istiyorum ama ps4 alırsam kırmam gerekecek online oynayamayağım ama xbox alırsam online oynayıp exclusive oynayamayacağım çok arada kaldım lütfen yardım edin oynamak istediğim oyunlar tüm call of duty serisi...
  11. A

cs 1.6 leş gibi bir oyun

cs source oynuyordum ban yedim cs 1.6 oynayayım dedim eski 1.6 cı olarak ulan oyun çok kötü grafik olsun menüler olsn yazı yazma olsun silah görünümü olsun herşeyiyle beni oynama diyor siz ne düşünüyorsunuz? edit : bomba atma mekaniği leş gibi elime alıp üflesem daha uzağa gider.
  12. A

İbda c ve Sivas katliamı hakkında ne düşünüyorsunuz?

solculara , laiklere , alevilere karşı kurulmuş Necip Fazıl yolunda olan ibda c hakkında ne düşünüyorsunuz?
  13. A

ps4 de blackstore gibi uygulama varmı?

PS3 de blackstore mağazası ile Türkçe oyun indirebiliyoruz bunun PS4 versiyonu var mı? bunun gibi.
  14. A

cs source vs cs 1.6?

cs 1.6 da mermiler uzaya gidiyor diye source aldım ama bazı kişiler cs 1.6 da mermiler daha düz gidiyor dedi peki gerçekte en iyi mermi sistemi hangi oyunda?
  15. A

Technopat çöktü (sanırım)

çökmüş .d
  16. A

bu oyun ne zaman güncellenir?

2 saattir bekliyorum 200 kb ile iniyor işin sıkıntı kısmı internetin 40 mbps olması ve tek girmem
  17. A

misafir çocuğu bilgisayara torpil atmış

dışarı çıkmadan önce misafir geldi 7 yaşındaki çocuk abi maykıyaf oynayabilirmiyim dedi daha oyunun adını bile söyleyemiyor diye açtım 1 saat dışarda durdum geldim sonra eve gittiğimde annem yoktu aradım bende pazara gittim onlardan sonra dedi ben bilgisayara oturdum çalıştırdım bam diye ses...
  18. A

Robloxa erişim engeli getirildi (kesin)

şuan robloxa girilmiyor internet bağlantısıyla alakalı birşeyler söyledi ve diğer forumlarda herkes yasaklandı galiba diyor. (btk sitesinde yasaklı gözüküyor 7 ağustos saat tam 18:00)
  19. A

bu sistem nasıl alınır mı??

https://www.hepsiburada.com/izoly-edition-i7-860-16gb-256gb-ssd-gt-740-4gb-ekran-kartli-oyuncu-masaustu-bilgisayari-pm-HB00001BO1AD rdr 2 540 fps verirmi 540 hz monitorde kullanacağım 480pde 1722782863 sanırım cevap yok
  20. A

x515ja laptopum ne kadar eder

i3 1005G1 4 GB RAM 256 GB M.2 SSD bir laptopum var. Modeli ASUS X515jab. Ne kadar eder? Kusursuz kozmetik 10/10 klavyesini bile kullanmadım.
Geri