Arama sonuçları: *

1. turkishnature

Android Nays aşırı pil kullanımı

Nays uygulamasını günlerdir hiç açmadım bile ancak arka planda saatlerce çalışmış ve bunu günlerce yapmış. Bu sorun sizde de var mı yoksa sadece benim telefonumda mı var?
  2. turkishnature

Pc bir anda kapandı görüntü gelmiyor

Oyun oynarken bir anda PC kapandı, sanki elektrikler gitmiş gibi. Sonra PSU düğmesini açtım, kapattım ve PC'yi açtım. Açıldı ancak görüntü gelmedi (Bluetooth hoparlör bağlandı, muhtemelen Windows geldi). Sonra monitörü GPU yerine anakarta bağlayınca iGPU üzerinden görüntü geldi ancak ekran kartı...
  3. turkishnature

Çözüldü✓ 9070xt marka önerisi

7600x islemcili sistemim var 9070xt almak istiyorum min 6 taksit olacak şekilde hangi modeller alınabilir?
  4. turkishnature

3000 tl kulak içi kulaklık önerisi

ANC'si olan minimum 2 saat pil ömrü olan (ANC ile) Samsung s24 fe ile kullanmak için kulak içi kulaklık önerir misiniz
  5. turkishnature

Öneri 7600x 9070xt darbogaz olurum?

7600x işlemcim var 9070xt almak istiyorum 2k da darbogaz olur mu?
  6. turkishnature

Ea'de battlefield 1 alınmıyor

Ea kendi sitesinde battlefield 1 almak istiyorum revolution 2 dolar alma yerine geliyor fiyat 13.99 tl oluyor kredi kartını giriyorum almaya çalışıyorum fotoğraftaki hatayı veriyor farklı kartlardan denedim ama olmadı fiyat düşük gözüküyor ama alınmıyor acaba bu olay sadece bendemi var yoksa...
  7. turkishnature

Öneri Hangi klavyeyi almalıyım?

Aradığım özellikler: kablosuz olması, numpad olması full size olmasada olur numpad olsa yeter, rgb önemli değil hiç olmasada olur, biraz uzun ömürlü olması...
  8. turkishnature

Yardım Wd 1tb hdd veri kurtarma.

Bugün bilgisayar açıkken elektrikler çok hızlı bir şekilde gidip geldi sonradan kapattım ama kapatana kadar bir kaç kere elektrikler git gel yaptı sonra pcyi açmaya çalıştığımda açılmadı bir kaç kere denedim açılmadı bir ekran geldi hddyi fix eden bir ekran geldi ama %4'den sonra nerdeyse hiç...
  9. turkishnature

Pc bios'dan çıkmıyor

B650 tomahawk'da sürekli biosa giriyor bios'dan çıkmıyor kapatıp açıyorum yine biosa giriyor Windows var ssd biosta gözüküyor bios reset attım ama hiçbiri işe yaramadı ne yapabilirim?
  10. turkishnature

Yardım 12k monitör önerisi.

12k' ya kadar hepsiburada veya gaming gen'den olması gerekiyor. 2k 144+ hz parlaklığı yüksek olsa iyi olur, pivot olmasına gerek yok. https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg27aq3a-27-inc-180hz-1ms-wqhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor-p-HBCV00004QLYME...
  11. turkishnature

🔥İndirim Samsung onedrive 100gb 6 ay ücretsiz

Samsung onedrive 100gb paketi 6 ay ücretsiz...
  12. turkishnature

Yardım 6k Bandinda telefon önerisi

6k biraz geçebilir SIFIR olsa daha iyi olur ama garantili ikinci elde olabilir kamera vs. önemli değil.
  13. turkishnature

Passat 1. 6 tdi Blumotion alınırmi?

Passat variant 1.6 tdi Blumotion Manuel arka kapı değişmiş birde tampon değişmiş çok bir hasarı yok 2014 model kilometre 208.000 bu araba Alınır mı?? Motoru iyi midir?
  14. turkishnature

Yardım 1000 TL monitör tavsiyesi

1000tl 2. El monitör 1920.1080 monitör tavsiyesi verirmisiniz?
  15. turkishnature

LG 27GN65R Monitör Alınır Mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46TWBCJ?ref=cm_sw_r_apan_dp_GTKKQRR2KWV0G6CCRWPV&ref_=cm_sw_r_apan_dp_GTKKQRR2KWV0G6CCRWPV&social_share=cm_sw_r_apan_dp_GTKKQRR2KWV0G6CCRWPV&starsLeft=1&skipTwisterOG=2 Bu modeli 2750 TL ye satılıyor ikinci el 8 ay kullanılmış sizce Alınır mı??
  16. turkishnature

Çözüldü✓ Yardım laptop klavye yanlış yazıyor

Laptopun kendi klavyesinde iki tane yaiz yazıyor mesela I-5 gibi normalde İ olması gerekirken 5 yazmaya başladı nasıl çözebilirim?
  17. turkishnature

Aoc e2270sw alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-monitor-aoc-e2270sw-lcd-monitor-1167534878/detay?utm_source=paylas&utm_medium=ilanlarim&utm_campaign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269 Bu monitör bu paraya alınır mı? Bu paraya daha iyi var mıdır?
  18. turkishnature

Hangi klavyeyi almalıyım?

Aradığım özellikler: Kablosuz olması, çok sesli olmaması, mümkünse numpad olması bütçeyi biraz aşabilirim. Ak992 buldum bundan başka hangi model alınabilir?
  19. turkishnature

lotro kms güvenilir mi?

İtemsatış'tan win 10 home lisansı aldım bana kms ile yapılan kod attı lotro.cc diye bir kms güvenilir mi?
  20. turkishnature

Hangi windows sürümünü yüklemeliyim?

İşlemci: İntel 740qm Ram: 4gb Depolama:250gb ssd Hangi windows'u yüklemem iyi olur?
Geri