Arama sonuçları: *

• Users: basrdmr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

İKİNCİ EL PLAYSTATİON 5 SLİM BU FİYATA NASILDIR ?

Arkadaşlar selam. 18.000TL'ye anlaştık. Dediğine göre o da arkadaşından almış. Bu fiyata ps5 slim alınır mı? Fiyat sizce nasıl?
  2. B

Yardım HANGİ İNTERNET SAĞLAYICIYI ÖNERİRSİN

Arkadaşlar selam. Aktif olarak GIBIRNET kullanıcısıyım. Yaklaşık 1 yıldır da sorunsuz kullanıyordum. Fakat şu son birkaç aydır benden habersiz hız düşürmeleri, ping sorunları, bağlantı sorunları yaşıyordum. Şu anda da farklı bir sağlayıcıya geçme kararı aldım. Evime 80mb internet geliyor. Buna...
  3. B

TEMU YENİ KULLANICI İNDİRİMİ

Arkadaşlar merhaba. PC'ye android emulator kurarak yeni kullanıcı indirimlerini deneyen var mı ? Ben BlueStacks indirdim, yapamadım fakat tam emin de olamadım. Bu yöntem çalışır mı? Fikri olan yazabilirse sevinirim.
  4. B

TEMU YENİ KULLANICI İNDİRİMİ HAKKINDA

Arkadaşlar merhaba. PC'ye android emulator kurarak yeni kullanıcı indirimlerini deneyen var mı ? Ben BlueStacks indirdim, yapamadım fakat tam emin de olamadım. Bu yöntem çalışır mı? Fikri olan yazabilirse sevinirim.
  5. B

ACİLL DÜŞÜNCENİZİ BEKLİYORUM. CASPER C900

ACİLL! Arkadaşlar merhaba. Casper C900 Laptop almak istiyorum. Fakat parasını ben değil de babam ödeyeceğinden korkuyorum. Ticaret için almak istiyorum. Pazarlığı bitirdim. 5500'e anlaştık. Akşama görmeye gideceğim ürünü. Sizce bu laptop'u 8-9 arasına satabilir miyim ? Sadece batarya ölü diyor...
Geri