Arama sonuçları: *

• Users: Aizens
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Raijintek cratos ATX 850W 80+ Gold alınır mı?

Merhaba, Raijintek cratos ATX 850W 80+ Gold PSU alacağım ama kaç tane PCI-e çıkışı var. Birkaç kişi çift çıkıs var demiş. 9070 XT 3 X 8 pin çıkışlı kartım. Bir de 8 pin çıkışları ayrı mı? Yoksa Power tarafı 1 giriş ekran kartı 2 tane olacak şekilde mi? Ayrıyeten ürün nasıldır...
  2. A

GIGABYTE AORUS RX 9070 XT ELITE alınır mı?

Merhaba, RX 9070 XT alacağım. Marka olarak ne önerirsiniz? Fiyat olarak 35.000 ₺ bandını çok geçmek istemiyorum. Şu an kullandığım kasa ve PSU Cougar 700W 80+ 2X 8 pin güç çıkışı var. Üst seviyelere yetmeyecektir. Giriş seviyesi Sapphire Pulse ve Pure'a yeter gibi duruyorda. Onlarda 35 - 40...
  3. A

8 - 10k oyuncu koltuğu önerisi

Merhaba, 10000 ₺ civarı koltuk bakıyorum. xDrive alacağım büyük ihtimalle ama modeller arası sünger yapısı ve mekanizma bakımından fark var mı bilmiyorum? Öncelik kalite ve sağlamlık. Önceki koltuğum xmaxti 6 - 7 yıldır kullanıyordum. Atak - Anka - kasırga - Akdeniz hoşuma gitti. Kumaş alacağım...
  4. A

Razer Blackwidow V4 vs Razer DeathStalker V2 Pro vs ASUS ROG STRIX Scope II 96 nx

Merhaba, Klavyemi değiştireceğim aklımda 3 model var daha çok Razer Blackwidow V4 ile ASUS ROG STRIX Scope II 96 nx arasındayım. Hangisini tavsiye edersiniz. Kablosuz alma taraftarıyım mouseden dolayı klavyeyide Razer alsam mı? 3 model arasında kaldım. Bütçe 3.000 - 5.000₺ civarı. Şu an...
  5. A

Kablosuz kulaklık önerisi 5000 - 6000 ₺

Merhabalar, Steelseries Arctis 3 ve 7+ kulaklıklar kullandım. Rahatlıkları çok iyiydi. Arctis 3'ün tek eksisi sesi bir tık azdı. Kablosuz bir kulaklık almak istiyorum. Aklımda Steelseries ve Logitech markaları var. Hangisini önerirsiniz? Çok kulaklık kullanan biri de değilim arada oyun oynarken...
  6. A

GALAX 4070 vs SAPPHİRE RX 7900 GRE

Merhabalar, 22.000 ₺ civarı ekran kartı arıyorum. Hangisini almalıyım? Kullandığım kasa 700w 80+ kaldırır diye düşünüyorum. https://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-versa-n23-80plus-700w-usb3-0-pencereli-midt-atx-siyah-kasa.html...
  7. A

4070 DDR4 vs 4060 Ti DDR5

Merhaba, 3 sistem arasındayım sizce hangisi, sistem yükseltme yapmayı düşünmüyorum. Genel olarak 5 - 6 yıl orta ayarlara falan düşürerek açsa da yeterli eski sistemi mi 2016 da almıştım. i5 6600 - R9 390 - 16g RAM var hala açıyor ama artık yeter abi bize müsaade diyor bir süredir. Kullanım...
  8. A

AOC CQ27G2S/BK vs MSI G27CQ4 E2 vs MSI G272cqp

Merhabalar, Dün akşam AOC monitör siparişi verdim iptal edebilirim hala 3 monitör arasında kaldım. Hangisi sizce bütçe 8 - 10 k arası. AOC yeni tanıtılmış bir monitör diye biliyorum çok bir bilgi yok hakkında...
Geri