Arama sonuçları: *

• Users: wolkryy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. wolkryy

Oyuncu Kulakligi Önerisi

Merhaba arkadaşlar, kablosuz kulaklığa geçiş yapmak istiyorum. Şu an güncel olarak Black Shark V2X USB kullanıyorum (beyaz renk). Kafaya tam oturan, müzik ve oyunda ses kalitesi iyi olan bir kulaklık bakıyorum. Tavsiye, önerileriniz var mı? Çoğu markaya baktım, her biri “sorunlu” veya “kronik”...
  2. wolkryy

Glorius model d - wıreless sarj dongle sorunu

Merhaba arkadaslar ılk kez kablouz mouse kullanıyorumda benmı hata yapıyorum yardımcı olursanız sevınırım dongle sarj ettım cıkardım taktım usbyı calısmadı ve sarjı 22 hala takmadıgım gıbı gozukuyordu kablosu ıle calısıyodu kablo ve dongle takılıyken paır yaptım duzeldı olması gereken bumu nası...
  3. wolkryy

Asus Prime H610M-D D4 anakarta 3000 TL'ye kadar M.2 SSD öneri

Herkese merhaba, arkadaşlar, 1TB SSD arıyorum. Bayağı bir arasırdım fakat hangısını almalıyım karar veremedım. 1. olarak bunu düşündüm Kingston 1 TB Kingston NV3 2280 Gen4 M.2 PCI-e 4.0 NVMe 6.000/4.000 SNV3S/1000G. fakat omru hızlı tukenıyor ve hızı duşer diye bir forum gordum. Oradan kioxia...
  4. wolkryy

Kablolu kablosuz mouse önerisi

Merhaba arkadaşlar yakın zaman da mouse degistirmeyi dusunuyorum oyun icin kablolu mu kablosuzmu daha işlevli olur bilmedigim icin sizden yardım istiyorum tutus seklim palm grip rengi beyaz olursa daha iyi olur siyahta olur bütçe 1-3 k arası deneyimleri olanlar yardım ederse cok mutlu olurum.
  5. wolkryy

beyaz mouse önerisi.

Merhaba arkadaslar siyah setuptan sıkıldım bırazda beyaza gecicem önericeğiniz beyaz mouse varmıdır kablolu kablosuz fark etmez hem fps oyunları için hem minecraftta butterfly drag vs işe yarıcak mouse arıyorum aklımda m800 pro var.
  6. wolkryy

Game Booster G918 stokları yenilenir mi?

Merhaba arkadaşlar. Ben bu klavyeyi almayı uzun zamandır dusunuyordum ama şu anki guncel haliyle piyasada yok. Bunun sebebi nedir geri gelecek mi? Belli bir zamanı var mıdır? Bilenler yardım ederse sevinirim.
  7. wolkryy

DLSS3 frame generation destekli oyunlar Nelerdir ?

Merhaba arkadaslar bu DLSS3 frame generation FSR3 frame generation Olayları hangi oyunlarda oluyor ve pc ye herhangi bir zararı dokunurmu orjinal olmadıgı icin
Geri