Arama sonuçları: *

• Users: rznkolds
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

F / P 16 GB RAM Önerisi

Bilgisayarım için ram takviyesine ihtiyacım var fiyat performans olarak 16 gb öneriniz var mı ?
  2. R

Öneri Ofis işlemleri için laptop öneriniz var mı ?

Beni uzun vadede güzel bir şekilde idare edebilecek ofis laptop lazım önerilerinizi mutlaka bekliyorum
  3. R

Yardım Gaming Beyaz Klavye Öneriniz Var mı ?

Beyaz renk klaye, oyun için uygun, bilek destekli, suya dayanıklı ve tercihen ledi olan bir klavye arıyorum. Teşekkür ederim.
  4. R

Kripto varlıklar hakkında bir kaç sorum var .

Aklımda bir proje var ve henüz fikir aşamasında sorularınıza göre farklı seçenekler bulmaya çalışacağım . 1- Binance üzerinde mesela usdt biriminde transfer için yatırma qr kodunu başkaları bilse sorun olur mu ? 2- Usdt biriminde yatırma için kullanılan qr kod sürekli olarak değişir mi yoksa...
  5. R

Nedense bu aralar kişisel olarak çöküntüdeyim

Bu aralar içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor normalde teknoloji ve yazılımla ilgilenmeyi veya bilgisayar parçaları ile ilgilenmeyi çok seven bir insanım ama nedense bu aralar hiçbir şey canım yapmak istemiyor aslında nedenini de bilmiyorum açıkçası depresyonda mıyım değil miyim bunu da...
  6. R

Yardım Bir sisteme RTX 4000 serisinden birden fazla ekran kartı tanımlayabilir miyiz ?

Bildiğim kadarıyla NVIDIA firması RTX 4000 serisi için nvlink teknolojisini durdurmuştu ama internette gördüğüm kadarıyla insanlar birden fazla ekran kartı takabiliyorlar bu nasıl mümkün oluyor ? Eğer bir yolu varsa ona göre ekran kartı seçimi yapacağım.
  7. R

Öneri Kablolu Type-C Kulaklık önerisi almak istiyorum.

Hem laptop hem de telefon için kullanmak istiyorum bu yüzden sesi güzel çıkaran ve sağlam bir malzemeden yapılmış type-c kulaklık arıyorum kablo kısmının örgüden yapılması benim için olmasada olur diyebilirim ama olursa daha iyi olabilir .
  8. R

Yardım M2 SSD almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?

2 tane 1 TB M2 SSD almak istiyorum yazma ve okuma olarak beni tatmin edebilmeli bu konuda önerileriniz nelerdir ?
Geri