Arama sonuçları: *

• Users: KKuzey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KKuzey

DOS.ZONE GTA VC ORJİNAL DOSYA SORUNU ÇÖZÜMÜ

SELAM DOSTLAR BİLDİĞİNİZ ÜZERE GTA VİCE CİTY ARTIK TARAYICI ÜZERİNDEN OYNANABİLİYOR. (doz.zone SAYESİNDE) ANCAK BUGÜN TELİF KORKUSU VE SUNUCU SORUNU YÜZÜNDEN ARTIK TARAYICIDAN OYNMAK İÇİN SİZDEN ORJİNAL BİR OYUN DOSYASI İSTİYOR. EĞER OYUNU İNDİRİP DOSYA BULMAKLA UĞRAŞMAK İSTEMİYORSANIZ (ya da...
  2. KKuzey

SSD DEĞİŞİRSE WİNDOWS LİSANSI GİDERMİ?

Merhabalar. Şuanda LENOVO İDEAPAD 3 kullanmaktayım i5 256gb versiyonunu. Ancak cihazdaki yer yetmemeye başladı bende 1 TB lık bir SSD takmak istiyorum. İçinde kaç ssd yuvası var emin değilim. Şuan içinde Windows 10 Home yüklü fabrikadan beri değişmedim. Yani SSD değişirse windows lisansı...
  3. KKuzey

HP DC7900 Yükseltmek İçin Ne Öneririsiniz?

Öncelikle merhaba. Şuanda elime bir "HP Compaq dc7900 Convert Minitower" geçti. Bu cihazı şuan düzgünce kullanbilmekteyim. Ayrıca Win10 Pro kurulu ve 5GB lık bir ram takılı. BUNLAR CİHAZIN CPU-Z RAPORLARI Cihazı günümüz oyunlarını açması için toplamak istiyorum.(Valorant, CS, GTA 5 gibi orta...
  4. KKuzey

Chrome a Sesim Gitmiyor

Beyler bu aralar yeni fark ettim. Laptopta oyunlarda kamerada falan sesim gidio karşıya. ama Chrome gibi yerlerde sitelerde falan sesim bir türlü gitmiyor. çözemedim gitti. yardım edeblirimisin acil!
  5. KKuzey

VALORANT YENİ BATTLEPASS Alınır mı?? ACİLLL!

SELAM BEYLER VALORANTA VYSE İLE BİRLİKTE GELECEK OLAN BU BATTLEPASS Alınır mı? SİZCE. (BIÇAKTA HANÇER ANİMASYONU VARRRRR) (HANÇERİN ANİMASYONU) Yesiş olan setin renkleri değişiyo BUNLARDA OYUNCU KARTLARI. SİZCE ALAMAYA DEĞERMİ BEYLER. BIÇAKTA HANÇER ANİMASYONU VAR VE ÇAKMA RGX GİBİ SET VAR...
  6. KKuzey

EN FAZLA 18K MOTOR ÖNERİSİ

Herkese selamün aleyküm. Motordan çok anlamıyorum ve bütçem kısıtlı bnaa en fazla 18.000₺ lik bir motor önerir misiniz. 50cc olmasın mümkünse bir tık hızlı olsa yeter. Şimdiden teşekkürler.
  7. KKuzey

NFS CARBON EN İYİ ARABA HANGİSİ

Herkese selamünaleyküm. Öncelikle başlıkta belirttiğim gibi Need For Speed CARBON un en iyi arabası hangisi Lemans Quattro hariç. Dariusu geçmek için.
  8. KKuzey

NFS MOST WANTED SETUP SORUNU ACİL!

Herkese selamlar suan bende hali hazırda NFS MOST WANTED BLACK EDITION var ve oynayabiliyorum fakat şöyle bir sorun var: Oyunun kendi dosyalarındaki setuptan oyunu bir kere kendi pc me kurdum sorunsuzca. Ancak yine setupla başka bir pc ye kurmak istedğimde bir yerde benden bir dosya istiyor ne...
  9. KKuzey

ROLL NEDİR? NEYE GÖRE YAPILIR?

Selamün aleyküm öncelikle. Ben arabalara düşkün birisiyim ancak aklımda tam oturmamış bir şey var. ROLL yarışları yapılıyor biliyorum internetten baya Roll videosu izledim ama Roll neye göre yapılır anlamadım yani nasıl başlar kurallari neler ve neye göre bitiyor. Cahilligime verin şimdiden...
  10. KKuzey

FC24 ACİLL TAKTİK LAZIM

Öncelikle herkese selamünaleyküm. Bir arkadaş FC24 TE vs çağırdı yan yana oynuyucaz PS4 te ama ben pek konsol taktiği bilmiyorum bana öneriniz olurmu topu alıp gidiyorum ama pas atarken sürekli topu kaptiriyorum. Şöyle süt taktiği, defans taktiği falan biliyorsanız soylermisiniz KOL BU ONLİNE...
  11. KKuzey

BU FİORİNO YA KAC PUAN VERİRDİNİZ

Lütfen yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum
  12. KKuzey

FİAT FİORİNO MODİFİYE ÖNERİSİ

Arkadaşlar öncelikle herkese selamünaleyküm. Bende 2012 model 1.3 Multijet Fiat Fiorino var. Araç stok. Sadece tavan çıtası ve 2012 Linea Çelik jant var. Şöyle uygun fiayata gelecek ayrıca aracı karizmatik gösterecek modifiye tavsiyeniz varmıdır. Jantı değiştir yazmayın jantlar aynı kalıcak...
Geri