Arama sonuçları: *

1. I

Monitor ve klavya mouse a guc gelmemesi

iyi gunler her zaman oynadıgım pc sabah oynadım hersey normaldi aksam oynamak istediğimde kasa acık kulaklıgıda enerji geliyo ama mouse klavye ve monitore enerji gelmiyo monitore ısık geliyo sonra gidiyo acaba sebebi nedir ?
  2. I

Hoparlorden ses gidip gelmesi

iyi gunler yeni hoparler aldım hatta değiştirdim yine tekrar aynı sorunla karsı karsıyayım sorun su: sarkı acıyorum bası calmıyo ortasında calıyo 2 saniye sonra gidiyo ses kartları ekran kartları driverler en guncel sorun icin yardım edebilcek biri varmı acaba?
  3. I

OYUCU KOLTUK ARIZA bluetooth

oyuncu koltugum bluetooth hoparleri var ve bağlantıda sıkıntısı oluyo arada sırada kendi kendine atıyo yani elektronikle alakalı bana destek saglayabilecek varmı ucreti mukavelinde tabikide yada bildiğiniz yer falan varmı ?
  4. I

Ps5 dual sens wirelees farklari

Iyi gunler abilerim kardeslerim Ps5 dual sens , ps5 dual sens wireless arasindaki fark nedir pc ye baglaniyomu 2 side kablosuz geciyo ama farkları nedir aradaki fiyat farkida var çünkü bilgisi olan lutfen bilgil3ndirsin hayirli gunler herkese
  5. I

monitörümü satıyorum aoc monitor c27g2zu/bk 240 hz 27 inç

aoc monitor c27g2zu/bk monitörümü satıyorum 2023 aralık ayında alınıp 2024 subat ayında kullanıma baslanıldı hicbir cizigi yoktur kozmetik durumu cok iyi sıfır(0) piksel garantisi vardır sıfır fiyatının yarı fiyatına veriyorum ciddi alıcılara ozelden fotorafda atabilirim garantisi kutusu yedek...
  6. I

Temizlik ve termal macun onerisi

Iyi günler herkese bilgisayarimi temizlemek istiyorum ama bozmakda istemiyorum yardimci olabilcek varmi acaba alali 7 ay oldu bu arada temiz bakmak istedigimden dolayi temizlemek istiyorum birde termal macun onerisi alabilirmiyim ve termal macunu senede 1 ideal diyolar sizin cevabiniz nedir
  7. I

7000-8000 oyuncu koltukları

arkadaslar 8000 veya 8500 a tas catlasın koltuk alıcam masajlı ve tam yatabilcek tercihen oyle olsun ve kaliteli bişeyler olsun sizden ricam
  8. I

monitörde dalgalanma sorunu

arkadaslar bütün parcalarım sıfır ama monitörde dalgalanmalar var yani beyaz bi yede bariz belli oluyo boyle kararıp yenıden acıyo kendini lutfen yardımcı olabilirmisiniz yani sebebi nedir sizce ekran kartım 4070 ventus 3 x msi monitörde aoc monitor c27g2zu/bk 240 hz 0.5 ms tepkime ama 144 hz...
  9. I

Ekran karti destek ayağı onerisi

Arakadaslar benim ekran kartimin altinda hemen kasanin fanlari var atx kasa yani yerim cok yok ama ekran kartina destek ayagi istiyorum almak Birde zamanla ekran karti yamulur diyolar doğrumu acaba ?
  10. I

Psu guc kaynagi öneri

Arakadaslar ryzen 5 7500f Msi 4070 ekran kartine 750 watt 80 gold yetermi
  11. I

3500-4000 tl ye guc kaynagi

3500-4000? Tl arasi guc kaynayi iyi marka ve gold sertifikali
  12. I

Bilgisayar montaj yeri

Arkadaskar bilgisayar topluyorum parcalarini aldim ama montajini bilmiyorum hem montaj hakkinda güvenilir isini eksiksiz yapabilcek ve guvenilir yer bilen varmi ve pc yi topladigimizda yazılım gerekicek o konuda yardim edebilirmisiniz lutfen enazindan ucretsjz denemede olur 1-2 ay windows un...
  13. I

Anakart karsilastirmasi msi / asus ?

MSI B650 Gaming Plus WIFI AMD B650 7200 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart Asus ROG STRIX B550-A Gaming AMD B550 Soket AM4 DDR4 5100MHz(OC)Mhz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart Hangisi arkadaşlar yardim edermisiniz lütfen bide msi tarafinda amd 7000 serisini desteklerim diyo islemcide benim...
  14. I

6-7 bin civari anakart lutfen onerirmisiniz wifi olursa iyi olur ama iyi olsun

6-7 bin arasi anakart alicam yardim edermisiniz asus veya msi olursa guzel olur wifi olursada tabi tesekkurler simdiden
  15. I

6000 TL ye hangi islemci alinir

Arkadaslar sistem topluyorum 6 bin ytl ye hangi islemci alinir lutfem yardimci olurmusunuz ryzen serisimi intel mi
  16. I

Msi rtx3080 alicam birinden ditek sistem olarak bana foto atti sicaklik değerler

sizce nasil değerleri yardimci olursaniz sevinirim abiler
  17. I

35 bin ytl butcem var iyi bi sistem ariyorum isikli yanarli donerli olsun

35000 butcem var yardimcili olursaniz sevinirim
  18. I

3070ti 8GB vs 4070 8GB YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Abilerim kardeşlerim oncelikle herkese hayirli gunler bi sistem alicam 35 e bana yardimci olabilcek varmi baska bi yere bakiyorum da adam 3070 ti var sistemde sizde 4060 veya 4070 duz haliyle cok fark varmidir bana yardimci olurmusunuz sevinirim yardimci olursaniz cok bilgim yok cunku
Geri