Arama sonuçları: *

• Users: TheSefisa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Oyuncu kulaklığı önerisi

Arkadaşlar merhaba bu sabah maalesef 3 yıldan beri aktif olarak kullandığım g335'im beni bıraktı bilgisayar görüyor kulaklığı ama ne kulaklıktan ses duyabiliyorum ne de mikrofondan sesimi iletebiliyorum bana en fazla 3 bin liraya (3 bin lira olması gerekmiyor) kaliteli, g335i aratmıyacak...
  2. T

3000-5000 lira civarı oyuncu koltuğu

Arkadaşlar merhaba bu aralar koltuk arayışındayım ama bütçem biraz kısıtlı maalesef bana bu civarda önerebileceğiniz kaliteli ve uzun yıllar götürebilecek bir şey önerebilir misiniz ışıklı mışıklı saçma bir şey olmasın lütfen
  3. T

Poco x6 pro dan s24 fe ye geçiş yapılır mı

merhaba arkadaşlar bu aralar aklımda sadece bir soru var o da s24 fe ye geçmeli miyim. Neden geçmek istediğimi hemen anlatayım aslında böyle yeter artık bıktım bu telefondan gibi asla bir şeyim yok ama bir dün istanbul'u gezmeye gittiğimde fark ettim kendim lisanlı fotoğrafçıyım bazı yerlerde...
  4. T

Canon EOS r6 mı r7 mi yoksa başka bir r serisi mi

Arkadaşlar merhaba 3.5 yıldır yarı profesyonel bir şekilde fotoğraf çekiyorum ve yeni bir kameraya ihtiyacım var canon EOS 2000d ye sahiptim ama beni yarı yolda bıraktı maalesef aslında fiyatı bu kadar artırmayacaktım ama arkadaşım Taylanda gittiği için ona söyleyip getitiricem normalde r6 da...
  5. T

Lenovo Legion vantage yazılımı en iyi ayarlar

Arkadaşlar merhaba bilgisayarı yeni aldım eskiden ıdeapad gaming 3 kullanıyordum o ile bunun yazılımı cidden çok farklıymış ekte gösterdiğim gibi böyle bir ayar var bilgisayarda 4070 ve i7 14700hx var bilgisayarın ırzına geçmeden böyle tatlı tatlı mesela forza da 2.5 k da her şey full de dlss...
  6. T

Sea of thives lavenderbeard hatası

Arkadaşlar merhaba sea of thives i ilk defa yükledim Lenovo Legion 5 pro bilgisayarım daha yeni aldım aldığımda gelen ultimate pass ile oyunu yükledim gayet güzel bana şu altta gördüğünüz hata geldi oyunu başlatmak istediğimde internette gördüğüm güvenli interneti kapattım ama yine de olmadı...
  7. T

Yeni laptopa SSD takma

Arkadaşlar merhaba yeni bir laptop aldım aldığım laptop şu https://www.teknosa.com/lenovo-legion-pro-5-intel-core-i714700hx-32gb-1tb-nvidia-geforce-rtx-4070-8gb-gddr6-16-wqxga-w11-onyx-grey-notebook-83df00amtr-p-125035951 Bunda 2 tane SSD slotu var diye biliyorum yanlış ise düzeltin lütfen...
  8. T

Yenii laptop sonunda aldımmmmm

Arkadaşlar merhaba tam 11 yıl oldu çalıştım çalıştım biriktirdim ailevi sorunlar,masraflar iş kurma denemeleri batıp çıkmalar derken sonunda yeterli parayı biriktirip bir laptop aldım beni lütfen yanlış anlamayın sadece mutluluğumu bir çocuk gibi sizinle paylaşmak istedim bir kaç gün sonra...
  9. T

Sizce bu laptop alınır mı

Merhaba yeni bir laptop almayı düşünüyorum kodlama,oyun oynama ve gündelik işler yapmak için alacağım oynadığım oyunlar; Gta5-valorant-forza 5-forza 4-Sea of thieves-cs 2-ets 2-beamng Bu oyunları oynuyorum ve hepsinde en az 60 FPS vermesini istiyorum evet biraz az tuttum çünkü şu anki...
  10. T

4070 li en az 165 Hz ekranlı 32 GB ram 1 TB ssdi si olan laptoplar

Merhaba laptop almak istiyorum özellikleri 4070 (watt değeri yüksek olsun) 32 GB Rami ve 1 TB ssdi si olsun ekranı minimum 165 Hz olsun ve Allah aşkına Lenovo hariç olsun ve soğutma sistemi iyi olsun aynı zamanda taksit imkanı da olsun biraz fazla kriter var ama yardımcı olabilirseniz çok...
  11. T

Çok acil yardım lazım arkadaşımın kulaklığını bozdum

Arkadaşlar merhaba arkadaşımın redmi buds 5 pro su vardı bana ödünç verdi 1 haftalığına her şey iyi giderken kutuyu açıp kapadım kutunun ışığı belirli aralıklarla ard arda 3 kere yanıp sönüyor ve ışığı geri yanıyor bunu bir döngü içerisinde yapıyor aynı zamanda kutuyu açtığımda normalde beyaz...
  12. T

Ucuz rtx 3050 (6gb) laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba önceden 4060 4070 laptop bakan ben ailevi meseleler yüzünden 3050 ye kadar düştüm maddi durumum izin vermiyor ve benim acil bir laptopa ihtiyacım var 20-25 bin lira arası 1 TB SSD işte en az 16 GB ram ve 3050 mobile (6gb) ekran kartlı bir bilgisayara ihtiyacım var 30 dakkika...
  13. T

2024 te s10+ 800 liraya alınır mı

Arkadaşlar selam bir arkadaşım var babasının eski s10+ ı var onu satmak istiyor biraz da enayi ben de bunu kullanmak istiyorum bana 800 liraya s10 + satacakmış ön camında çok küçük bir çatlak var ama iç camına geçmemiş öyle diyor bir de asıl alma sebebim Galaxy watch 6 ım var poco x6 pro...
  14. T

Replika s24 ultra hakkında sorularım var

Arkadaşlar merhaba tabi ki de asla replika telefon almıyorum siz de almayın ama instagram da karşıma reklamı çıktı ben de sorayım dedim her zaman çok merak etmişimdir ekte verdiğim üzere fiyat bilgisi ve özellikleri hakkında sallamasyon bilgi verilmiş bir sohbet var gerçekten içersinde işte 1tb...
  15. T

Fm24 touch istanbul spor için oyuncu önerisi

Merhaba FM 24 touch ta İstanbul spor la başladım Galatasarayı bile 5-1 yendim ama artık daha iyi bir oyuncuya ihtiyacım var bana en ucuz ve iyi oyuncular söyler misiniz teşekkür ederim 1727777340 Hiç kimse yok mu abi yazıcak
  16. T

Laptoplarda 14. Nesil işlemciler sorunlu mu hangisini tercih etmeliyim

Arkadaşlar merhaba bu 2 tane laptop ta gerçekten çok kafam karışıyor birincisi bu arkadaş...
  17. T

Gta 5 te 2.5 m a ne alınır

Selam 2.5 m dolarım var oyunda sizce ne almalıyım uçan böyle güçlü bir şey de olabilir veya tam zırhlı (kurşun geçirmez) ve tareti olan bir şey de olabilir veya zaten az kalmış şuna da kas da diyebilirsiniz önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
  18. T

Orta giriş segment en iyi kameralar

Selam, fotoğraf makinesi arıyorum açıkçası yeni başlıyacağım malum değişen fiyatlar beni uzun zaman götürecek bir şey arıyorum link atabilirsiniz lens ile gelirse çok iyi olur önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim
  19. T

Kaspersky vpn açılmıyor

Arkadaşlar selam Kaspersky kullanıyorum kendi aboneliğim de var ama anlamadığım bir şekilde VPN açılmıyor sizde de böyle bir problem var mı var sa da çözdünüz mü neden böyle yapıyor bir bilginiz var mı teşekkürler
  20. T

Sizce bu bilgisayar alınır mı?

Arkadaşlar merhaba Asus rog almak istiyorum önceden belirtiyim bu bilgisayar bana 60 bin lira yakınına gelecek ailem sayesinde i. Ramler az olduğundan kendim 32 ye yükseltmeyi düşünüyorum en az 4 yıl kullanıcağım genellikle gta ve valorant oynuyorum aynı zaman da eğitim için lazım sizce alınır...
Geri