Arama sonuçları: *

• Users: Gamerzone
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Yardım IPI Float 8k Karbon fiber vs Scyrox V6

Başlıkta da belirttiğim gibi bu iki model arasında kaldım ıpı flow farklı malzeme yapısı ile beni cezbetti daha önce hiç karbon fiber mouse kullanmadım ayrıca fiyat olarak da ıyzco da %25 indirimde görünüyor üstüne bayram indirimi var parolapara da indirime dahil olunca 900 lira civarı bir...
  2. G

Yardım Ryzen 9700x ve Phantom Sipirit 120 se Argb

Ryzen 9700x işlemciyi thermalright Phantom sipirit soğutma ile kullanıyorum fakat sıcaklıklar tatmin edici değil Las of us 75-80 arası Dead Space Remake 90 derece civarı genel kullanım da da sıcaklıklar dalgalanıyor
  3. G

Yardım 9700x Yüksek ve Değişken Sıcaklıklar!!!

Öncelikle iyi günler, geçenlerde almış olduğum 9700x işlemciyi thermalright Phantom sipirit soğutma ile kullanıyorum fakat sıcaklıklar aşırı dengesiz bilgisayar açılınca 50 civarı derecelerde fakat tarayıcı açınca 66 lara fırlıyor iniyor yine ama arada çok sık olmasada yükselip iniyor kendisi...
  4. G

Yardım KASA da PCI kapağı Nasıl çıkartılır?

Zoko Amiral kasanın arkadındaki PCI yuvası kapakları kapalı ekran kartı elime ulaşınca farkettim kasayı genel olarak kurdum bir bu kaldı 1744913064
  5. G

Yardım Zoko Amiral Fan bağlantısı???

Merhabalar çoğu kabloyu bağladım gibi fakat kasayı çalıştırdığımda fanların Argb leri yanıyor fakat dönmüyorlar ne yapmalıyım?
  6. G

Phantom sipiriti takamıyorum yardım!!!

Merhabalar Thermalright Phantom sipirit 120 se Argb modelini almıştım fakat montajını yamya çalıştığımda fotoğrafta görülen yerler bir yeri biraz sıkınca diğer yer çok yükseliyor ve bir taraf kendini atıyor termal macun fela da sürdüm iyice bastırarak da denedim olmadı ne yapmalıyım?
  7. G

Kingston Renegade SRNGS vs SRNGD ?

N11 üzerinden sipariş vermiş olduğum 2 TB Kingston Renegade modelinde Srngd yazıyor fakat 1 TB modeline baktığımda Srngs yazıyor bu fark nedir?
  8. G

5070ti sistem topladım nasıl sizce?

Ekran kartı: Gainward Rtx 5070 Ti Phoenix İşlemci: ryzen 7 9700x Anakart: MSI B850 TOMAHAWK MAX WİFİ SSD: Kingston Renegade 2TB Ram: Viper Venom(16x2) 6000mhz Cl30 Ddr5 Kasa: Zoko Amiral Dk431 Soğutma: Thermalright Phantom sipirit 120 se PSU: Raijintek Ampere 850W Plat. ÜCRET: 80k Sizce...
  9. G

Rajintek cratos 1000W Gold

Rtx 5070 ti ekran kartı ve ryzen 7 9700x işlemciye sahibim sistemde sadece Kasa, PSU ve SSD kaldı büyük ihtimalle SSD Kingston Renegade 1Tb alacağım fakat PSU ya bir türlü karar veremedim amazonda Rajintek cratos 1000W Gold , Rajintek ampere 850W Platinum, FSP Vita 850W Gold ve Corsair RM850e...
  10. G

Rtx 5070 ti ve 9700x işlemci için anakart önerisi !!!

Gainward Rtx 5070 ti Phoenix ekran kartım ve ryzen 7 9700x işlemci var ve işlemciyle birlikte incehesap gaming gecesinden Asrock b650 pro rs anakartı 6600 TL civarına almıştım fakat hem taksit yapamadım hem de içime sinmedi(11vrm var wifi felan da yok) şuan iade etmeyi düşünüyorum sizce iade...
  11. G

5070ti ve 9700x Anakart önerisi

Gainward Rtx 5070 ti Phoenix ekran kartım ve ryzen 7 9700x işlemci var ve işlemciyle birlikte incehesap gaming gecesinden Asrock b650 pro rs anakartı 6600 TL civarına almıştım fakat hem taksit yapamadım hem de içime sinmedi(11vrm var wifi felan da yok) şuan iade etmeyi düşünüyorum sizce iade...
  12. G

Kioxia Exceria Pro Alınır Mı?

Kioxia Exceria Pro Hb gibi yerlerde 2,9 k civarında bir fiyatta sizce bunu almak yeterli mi yoksa biraz daha çıkıp 3,6k ya Kingston Renegade almak daha mı mantıklı olur
  13. G

5070 ti Gainward Phoenix sistem

Başlıkta belirttiğim gibi Hb da dan 6 taksit ile Gainward 5070 ti Phoenix modelini ve kioxia 1 TB eExceria Pro modelini 45 k civarına sipariş verdim fiyat olarak Toplam 60-70k civarı bir bütçem var ram, kasa+Psu , işlemci , soğutucu ve anakart a yaklaşık 20 -25 k kalıyor uzun vadede üzmeyecek...
  14. G

Gainward Rtx 5070 ti Phoenix 42.500

Gainward Rtx 5070 ti Phoenix modeli HB de 42.500 TL 9 taksitle alınır mı? İşlemci düşüncem ryzen 9700x/ anakartı ise uygun tutup Colorful v14 plus (4.800TL civarı) almayı düşünüyorum bir sıkıntı çıkarır mı?
  15. G

9700X vs 9600X hangi işlemci daha mantıklı???

9070Xt ekran kartı almayı düşünüyorum 2k çözünürlükte kullanacağım fakat işlemciye karar veremedim 9700 x işlemci elbette daha iyi fakat 13k fiyatı ile biraz yüksek geldi. 9600x ise çekirdek sayısı az fakat fiyatı 8,5 - 9k arası yani arada ciddi bir fiyat farkı var ikiside 105 w TDP değerine...
  16. G

GİGABYTE B850M D3HP Anakart

GİGABYTE B850M D3HP anakart İtopya üzerinde şuan 6500TL ye alınabiliyor. Orta fiyatlı bir sistem topluyorum (şimdilik işlemci olarak aklımda 7500f var ama ileride değiştirebilirim belki) sizce fazla gelir mi yoksa geleceğe dönük olduğundan mantıklı mı olur
  17. G

25 - 30 k sistem tavsiyesi

Eğer ki çok iyi bir fırsat varsa bütçe 35k zorlayabilirim fakat uygun fiyatlı olursa daha iyi olur, genel kullanım için alınacak oyun, yapay zeka belki ileride video render yani genel performans olarak güçlü bir şey olmasını isterim, tavsiyelerinizi bekliyorum
  18. G

Scyrox v8 vs v6 Hangisi?

Orta boyutlu( 18cm civarı ) bir elim var, geçenlerden temudan aj159 apex almıştım fakat kalite olarak beni çok tahmin etmedi clicklerde titreme ve bazen gıcırdama oluyor ben de scyrox V8 ve V6 mouselardan birini seçmeyi düşünüyorum şimdiye kadar çok fazla shape denemedim uzun süre ss rival 3...
  19. G

Yurtdışı Mouse Önerisi

Merhabalar yurtdışında( AMERİCA ) yaşayan bir yakınım var ben de 60 dolara kadar bir mouse almak istiyorum önerebileceğiniz Türkiye'ye göre daha ucuz veya Türkiye'de olmayan bir mouse var mı???
  20. G

Temu İndirim Kartı Yardım

Yeni açtığım hesapta temu indirim kartı geldi sizce neyde kullanabilirim? Veya bu kart bir ürün seçtiğim gibi yok mu oluyor yoksa birkaç ürünü sepete atıp en sonda karar verebiliyor muyuz?
Geri