Arama sonuçları: *

1. A

Rx6900xt cokme sorunu

2. El eski bir sistemim vardi en basta saphire pulse rx6700xt vardi ve cokme sorunu yasiyordum ve bazi ekran hatalari da vardi en basta anakarttan dolayi dusundum cunku a620m h gigabyte idi ve msi b650m gaming plus wifi aldim wifi anakart lazim oldugu icin ve sorunlarin bazilari gecti ama cokme...
  2. A

LIAN LI COMPACT VISION V2 kasa icin ic ekran tavsiyesi

Sistemimin kasasini fablarini va herseyini lian li ile dizdim ve yurt disinda satildgi icin kasanin ekranli modeli yoktu 8.8inch e kadar ekran destekliyor ama ekrandan anlamiyorum siyah kasam var siyah cerceveli bir ekran lazim amazonda vs ekranlar cikiyor ama herhangi bir ekran olur mu...
  3. A

Beklenmedik İndirim: Lian Li Fan Deneyimim

salı gunu pckolıkte 3 adet lıan lı unı fan tl lcd versıyonunu 2500 tl ye gordum ve hemen 2 adet aldım foruma yazmak ıstememın sebebı yanlıs fıyatlandırmadan dolayı ıptal olacagını dusunmem ama kargoladılr ve cıdden ıcındekı dongle ve hub ıle bırlıkte 6 tane lcd lıan lı fan ı 5000tl gıbı cok...
  4. A

RGB SISTEM PARCA TAVSIYESI LAZIM

Hâlihazırda olan sistemimi yavaş yavaş anakart, kasa, RAM gibi parçaları değiştirerek yenilemek istiyorum. RAM konusunda karar verdim: G.Skill Trident Z RGB alacağım. Ancak anakartımı da değiştireceğim ve Lian Li ya da başka bir markanın kasasını alıp, tüm bileşenlerin RGB aydınlatmalarını...
  5. A

Amd donanımlı mATX anakart

r5 7500f ıslemcı rx6700xt sıstemım var bu sıstemı zamanla susleyıp lcd ekranlı fan ekran kartı ıslemcı ram slotu 2 tane yeter ve 1 tane m2 slotu vs yukseltecegım ama suankı anakartım gıgabyt a620m h anakartta rgb fanlar ıcın bıle yeterınce soket gırısı yok ve cok sacma yerlerde ustelık sogutma...
  6. A

Kablosuz hem gaming hemde dizi film icin kulaklik

Butce siniri yok aklima yatan kulakligi alacagim istedigim razer v2 x ten her yonden daha iyi bir urun olsun ve wireless olsun bu kriterler icinde kulaklik onerir misiniz nova 7 ye falan baktim ama pek duzgun kullanici yorumu bulamadim kullananlar da yorum yaparsa sevinir tum markalar uygun bana...
  7. A

Victus 16 laptop icin wifi karti

kualandigim sure icersinde farkettim ki wifi karti baya bir kotu diger alternatif markalra ve telefonlara kiyasla cidden rezalet bir wifi kartina sahip ve wifi kartlarinda hic anlamadigim icin buradan soruyorum butce sinirimi yok en iyisi hangisi ise onu almak istiyorum en kalitelisinden bir...
  8. A

KULAKİÇİ KABLOSUZ KULAKLIK TAVSİYE

2-3bin tl arası bütçem var kalitesi sesi olan mikrofonu iyi olan kulakiçi kulaklık lazım kulaküstü aramıyorum çünkü çok büyük taşımakla uğraşamam
  9. A

hp victus fps düşmesi sorunu

4070 16gb ram i7 13700h olan laptop um cs2 de 250-300 civarı fps alırken kendi kendine ekran kartı kullanım oranını düşürüyor ve fps 60-90 arası değerlere kadar iniyor. 100w güç çekerken 250-300 arası fps alıyorum fakat sonradan 30-40w değerlerine kadar düşürüyor ısınma problemi mi var diye...
  10. A

MONİTÖR ALDIM TYPE C KABLOSU LAZIM

MSI G274 27İNCH 1440P 180HZ monitör aldım type kablo ile kullanacağım ama bazı kablolar görüntü aktarımı yapmıyor sağlam kaliteli uzun ömürlü bir type c to type c kablo önerir misiniz lütfen
  11. A

RYZEN9 MU YOKSA İ7 Mİ

4070 laptop alacağım ama işlemci konusunda çok kaarsız kaldım cs valorant tarzı oyunları oynuyorum L3 önbellek önemli olduğu için i7 almak istiyorum ama aynı fiyata ryzen9 var asus tuf a15 4070 ryzen9 7840 ve i7 13680 hangisi daha yüksek fps verir cs ve valorantta iki oyunu da düşük ayarlarda...
  12. A

24 İNCH TYPE C MONİTÖR LAZIM

Başlıkta belirttiğim gibi laptop kullanıcısı olarak fps oyunları ve diğer işler için ıps 8bit 180hz ve üstü type c girişi olan 10bin tl bütçede monitör lazım 27 inch için 1440p 24 inch için 1080p standardım teşekkürler
  13. A

4060 3070ti laptop önerisi

yeni bir laptop almam lazım 4060 veya 3070ti almayı düşünüyorum 2.el ilanlarda olur fakretmez aklımda lenovo LOQ 15 RYZEN 7 4060 var fakat önceki laptopum 3070ti 150w R7 idi. önceki laptopumu aratmayacak bir cihaz almak istiyorum bütçem 35bin ve cihazda 1 adet boş ssd olmak zorunda çünkü 1tb...
  14. A

2. El klavye mouse satmak

Gamepower ogre red switch klavyem var yeni aldım fakat alırken hiç düşünmediğim bir detay sırt çantama sığmıyor öğrenciyim laptop u oyun oynarken klavye ile kullanıyorum neyse. 2. El klavye gibi ürünleri satabileceğimiz bir yer biliyor musunuz o kadar ilan verdim ama satılmıyor elimde kalsın da...
  15. A

3070Tİ 150w 32gb ram Ryzen 7 6800H 2K oyun performansı

Monitör almak istiyorum CS valorant tarzı FPS oyunlarını çok oynuyorum fakat dark souls elden ring rdr gibi oyunları da oynuyorum ondan dolayı 27 inch 1440p monitör almak istiyorum fakat CS valorant tarzı oyunlarda laptopum 1440p çözünürlükte 144fps sabit verir mi hiçbir fikrim yok bir bilgisi...
  16. A

24inch 1440p mi yoksa 27inch 1440p mi

AOC 23.8 Q24G2A/BK 165Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync QHD IPS Gaming Monitör 7,700TL https://app.hb.biz/VYZGpwmWJFE0 Bu iki monitör arasında kaldım internet kafede 27 inch monitör kullandım 1080p pikselleri çok belli oluyordu 1440 olunca yine az da olsa belli olur mu diye şüphelenmeye başladım...
  17. A

15K TOPLAMA PC MONİTÖR DAHİL

Monitör dahil sistem toplayacağım arkadaşıma fiyatı 15k orta halli bir şey bile olur ama bu segmentteki AMD ekran kartlarına çok uzağım bildiğiniz iyi bir f/p AMD ekran kartı var mı ? Aklınızda bir sistem varsa onu da yazabilirsiniz tavsiyelere açığım.
  18. A

CS 2 EKRAN KARTI KULLANIMI

Acer nitro 5 3070ti 32gb 4800mhz ram 2tb SSD RYZEN 7 6600. Cihaz özelliklerim bunlar CS 2 de sürekli FPS düşüyor 144 sabit alamıyorum ekran kartı kullanımı ise 40 i geçmiyor 3050ti ile oynayan arkadaşım 200 fps aldığını söyledi. Onun grafik ayarlarını ben yaptım kendi ayarlarım ile aynı. Erkan...
  19. A

LAPTOP ALACAKLARA ÖNERİ

Arkadaşlar bu yazı da kendi deneyimlerimi başka arkadaşlara fikir olması için anlatacağım. 1- HP VİCTUS: 3050ti modeli olan cihazı kullandım gayet iyiydi hiçbir sıkıntı yoktu performansı da yerindeydi RDR2 GTA5 gibi oyunları 60 oynatabildi Valorant CSGO ve LoL den bahsetmiyorum bile hafif...
  20. A

ACER NİTRO AN515-46 LAPTOP ALINIR MI AÇIKLIYORUM

Bundan 2 ay önce başlıktaki modelde Acer nitro aldım cihazdan memnunum fakat 1 ay içersinde anakart arızası verdi ve bende servise gönderdim 10 Aralık tarihinde 13 Aralık'ta teknik servisin eline ulaştı hala yedek parça tedarik ediliyor diyorlar Acer teknik destek açısından rezalet bir firma...
Geri