Arama sonuçları: *

• Users: VitaeVAC
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. VitaeVAC

20-40 Bandında Laptop Önerisi

Arkadaşlar merhaba herkese iyi forumlar. Pedere bilgisayar almak istiyorum 20-40bin TL bir bütçem var çok dizi film izler oyunla felan işi yoktur. Fakat wifi bağlantısının ve işlemcisinin düzgün bir şey istiyorum sekmeleri çok kullanır bu yüzden RAM'i 16 tutmak istiyorum tabi 3-5 yıl götürsün...
  2. VitaeVAC

Ryzen 5 7600 ve 4060 Besleyecek PSU

PSU'lar konusunda bilgim yok. 3-5 araştırdığım kadarıyla var sadece. Bütçem ekran kartını aldıktan sonra 3k kalıyor. FSP Hyper 80+ ve MSI MAG A650BN modellerini bulabildim tavsiyeler arasından. Sistemimi tekrar yazayım : Ryzen 5 7600 32GB DDR5 RAM Asus 4060 Dual 8GB
  3. VitaeVAC

Çözüldü✓ 4060 Kararsızlığı ! Ne tercih etmeliyim ?

Arkadaşlar merhaba yeni dizdiğim sistem için son parça olarak ekran kartım kaldı. Bütçem 15k Gigabyte 4060 Eagle 8GB seçeneklerim arasında oynadığım oyunlar yoğunluklu olarak online tabanlı rekabetçi oyunlardır. Fakat 8GB olması ileride yorar denmesi (1080 Monitör 2k-4k oynamıyorum). Eagle...
  4. VitaeVAC

Çözüldü✓ Ekran Kartı Önerisi Bütçe PSU Dahil 10-15k

İşlemci : AMD Ryzen 5 7600 Anakart : Asus B650M-K RAM : Corsair 32 GB 6000mhz DDR5 Ekran Kartı : Asus Rog Strix 1050 Ti 4GB PSU : 500W Düşük kalan ekran kartımı yenilemek için önerilerinize açığım. Teşekkürler
  5. VitaeVAC

Çözüldü✓ Düşük CPU Yüksek GPU Kullanımı

Yeni yükselttiğim sistemimde sorunla karşılaşıyorum bütün oyunlarda 20-25 max CPU. 90-99 GPU kullanımı var. İşlemci : AMD Ryzen 5 7600 Anakart : Asus B650M-K RAM : Corsair 32 GB 6000mhz DDR5 Ekran Kartı : Asus Rog Strix 1050 Ti 4GB PSU : 500W Darboğaz muhabbeti aklıma geliyor ne yapmam lazım...
  6. VitaeVAC

Çözüldü✓ İşlemci ve anakart yükseltmesi

Çok fazla bütçem yok. Ekran kartını sonradan yükselteceğim işlemci ve anakart yükseltmesi yapmak istiyorum. Aklımdakiler : 13400f işlemci 660m-k anakart. İntelde içim daha rahat fakat intel alınmaz şuanda diyenler oldu. O yüzden ramleride değiştirip AMD işlemci ve ddr5 ram'e geçiş yapmam daha...
  7. VitaeVAC

Çözüldü✓ Eski sistemimi Upgrade edeceğim. Önereceğiniz işlemci anakart nedir ?

Çok fazla bütçem yok. Ekran kartını sonradan yükselteceğim işlemci ve anakart yükseltmesi yapmak istiyorum. Aklımdakiler : 13400f işlemci 660m-k anakart. İntelde içim daha rahat fakat intel alınmaz şuanda dediler o yüzden ramleride değiştirip AMD işlemci ve ddr5 ram'e geçiş yapmam daha mı...
Geri