Arama sonuçları: *

• Users: ILowDamage
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ILowDamage

Kaymayan bir basketbol ayakkabısı arıyorum(duşmekten zor kurtuluyorum)

öncelikle herkese iyi forumlar, basketbol oynarken kaymak istemiyorum birine bire birde giderken yarım metre oncesinde durmam gerekiyor buda haliyle sinir bozucu oldu , ilk defa basketbol icin ayakkabı olıyorum uygun fiyatlı f/p bir urun aklınızda bir fikir varsa duymak isterim genel olarak...
  2. ILowDamage

Bluetooth 5.0 vs 5.3

öncelikle iyi forumlar iyi akşamlar herkese pc için bir bloothoot adaptör arıyorum 5.0 yeterlimi yoksa 5.3 için fazladan para vermeye değer mi marka olarak ta fark ediyor fiyatlar tp-link yerine dark almalı mıyım cevaplarınız için şimdiden herkese teşekkürler
  3. ILowDamage

Görseldeki sweatin ismi tam ne olarak geçiyor????

öncelikle iyi forumlar alttaki sweat gibi bir sweat nerden bulabilirim ve ismi tam ne olarak geçiyor deneyerek alabilirsem daha güzel olur şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.,
  4. ILowDamage

Monitör standı tavsiye

oncelikle iyi forumlar monitör standı istiyorum 27"bir monitör kullanıyorum sizce şuan alınabilicek en mantıklı monitör standı ne ve daha ucuza güzel bir şey bulabilirmiyim yoksa north bayou f80 alıp geçiyimmi? şimdiden cevaplarınz için teşekkürler.
  5. ILowDamage

Forza 4(ultimate edition)208- Forza 5(standart edition)522

İyi forumlar oncellikle sorum net sizce forza 4 ult ed. mu almak mantıklı fırza 5 st. edition almakmı mantıklı bu fiyatlara Genelde solo oynayan biriyim şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
  6. ILowDamage

Razer Deathadder Essential scroll sorunu garanti

Herkese iyi forumlar Razer Deathadder Essential scroll sorıunu sanırsam kronijmiş garantiye götürsem yenisni verirlermi yoksa ters çevirip gönderirlermi.
  7. ILowDamage

Masaüstü düzeni için monitör boyutu

Herkese iyi forumlar sorun şu aşağıda bıraktığım monitörlerden sağdaki 27 inch soldakinin kaç inch olduğunu öğrenmek istiyorum boyutlarına tam bulamadığım için size soruyorum şimdiden teşekkür ederim.
  8. ILowDamage

40k bütçe kasa+monitör önerisi

Herkese iyi forumlar ,ben bilgisayarımı topladım sıra arkadaşımda bütçesi kasa+monitör için 40k --ekran kartı nvdia olsun --işlemci ryzen intel fark etmez şimdiden herkese cevaplarınız için teşekkür derim (,
  9. ILowDamage

2. el kaykay önerisi (ilk kaykayım)

öncekşikle herkese iyi forumlar, Kaykay sürmeye başlamak istiyorum dandik bir şeyde almak istemiyorum ilk diye ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur tabi şuan sahibindeden bulduğum bu pazarlık payıda varmış sizin düşünceleriniz neler...
  10. ILowDamage

Futbol topu tavsiyesi.(Piyasaya pek hakim değilim)

Öncelikle iyi forumlar Normalde futboldan pek haz etmem hep basketbol oynamışımdır o alanda yoğunlaştım hep. Maximum hayatımda 1 2 kere futbol oynamışımdır oda okulda zorla. Neyse yakın zamanda arkadaşlarım beni futbol maçına çağırdı dedim gidiyim ne olucak. Mçta savunmada durdum genelde çok...
  11. ILowDamage

Minecraft bedrock sürümü nasıl değiştirilir ?

Herkese iyi forumlar, biliyorsunuz 1.21 güncellemesi geldi ve beninde 1.20.80 versiyonuna uyumlu eklentilerin bulunduğu bir dünyam var ve onu oynamak istiyorum. İşin özü bedrockta java gibi sürüm seçmemizi sağlayan bir özellik yok bunu yapabilen güvenilir bir eklenti varmı ? Şimdiden herkese...
  12. ILowDamage

16 Yaş Para Kazanma Yöntemleri

Iyi forumlar suan 16 yasındayım bir sekilde para kazanmam gerekiyor hafta içi 8-16.30 okuldayım sizce en mantıklı yöntem nedir? Tavsiyeleriniz nelerdir. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
  13. ILowDamage

2. El Telefon için kontrol(garanticiyim)

Oncelikle iyi forumlar sizce 2. Elden samsjng telefon alınır mı? ne gibi şeyler bakmam gerekir alırken spesifik bi model vericek olursam samsung galaxy s22 ultra. Herkese şimdiden teşekkür ederim (,
  14. ILowDamage

Samsung galaxy A32 vs A54

Iyi forumlar öncelikle A34 mü A54 mü sizin fikirlerinizi sormak istedim kamera, performans ,ergonomi bakımından düşünceleriniz nedir? Engin bilgileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
  15. ILowDamage

Felsefi/Psikolojik kitap önerisi

İyi forumlar Kitap okumayı severim ama kitap hoşuma giderse spesifik biri kitap zevkim yok. Ama felsefe ve psikoloji konuları hep ilgimi çekmiştir bana önerebilceğiniz bu içeriklerde bi bitap varmı? şimdiden herkese teşekkür ediyorum sağolun varolun.
  16. ILowDamage

Asus VG279Q3A monitör monitör kolu önerir misiniz?.

Iyi forumlar Monitör kolu almak istiyorum ama soket vs. Bir bilgim yok bu monitöre(Asus VG279Q3A) uyumlu bir kol önerir misiniz? veya nasıl bir kolun monitöre uyumlu olup olmayacağını öğrenebilirm yardımcı olurmusunuz? Şimdiden teşekkürler.
  17. ILowDamage

Günlük ne kadar protein almalıyım(alınmalı)?

öncelikle herkese iyi forumlar, Ana sorularım -yumurta kaç gram protein içerir(yüksek oranda bilgi kirliliği mevcut)? -55kg 1.67 15 yaşındayım günlük kaç gram protein almalıyım? antrenmanım -tam vücut -cardio(basketbola ilgim var) -dinlenme günü...
  18. ILowDamage

Hangi gamepower kulaklık

İyi forumlar,kulaklık almayı planlıyorum ama 4 model arasında kaldım modeller ; Gamepower Kyruse Pro Hi-Fi 7.1 Gamepower Kyruse 7.1 Gamepower Fujin 7.1 Gamepower Fujin Pro 7.1 Hi-Fi hangisini tercih etmeliyim , aralarındaki farklar ne , gamepower kulaklık modellerinde normal ve prolar arasındaki...
  19. ILowDamage

bilgisayar kulakiçi kulaklık mikrofonunu algılamıyor

iyi forumlar, masaüstü bilgisayarım için henüz bir kulaklık veya mikrofon almadım dolayısıyla telefonumda kullandığım kulak içi kulaklığa yöneldim ama şöyle bir sorun var masaüstüm kulaklığımın mikrofonunu algılamıyor ,ayrıca telefonda test ettim mikrofonu çalışıyor bu sorunla daha önce...
  20. ILowDamage

Kulaklık önerisinde bulunurmusunuz?

Iyi forumlar.net seslere ve kaliteli mikrofana sahip bir kulaklık arıyorum Bütçe max:2.700 Önerilerinizi bekliyorum Şimdiden teşekkür ederim
Geri