Arama sonuçları: *

• Users: bilalshnn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. bilalshnn

2K IPS 24-27 INC Monitör Önerisi

12.000 TL'ye kadar bütçe ayırabilirim. Bütçenin üstüne çıktığıma değecek bir şey varsa biraz daha çıkabilirim. Genel olarak FPS oyunları için kullanmak istiyorum. FPS tarzı oyunların 27 INC monitörlerde yorucu olduğunu ve ekrana hakim olunamadığını ve bunun için 24 INC monitör kullanılması...
  2. bilalshnn

5070 TI Sistem Toplama Parçalar Hakkında Yardım

Biraz önce İncehesap üzerinden GAINWARD GeForce RTX5070 Ti gaming gecesi indirimlerinden aldım. Bu ekran kartıyla kurabileceğim bir sistem için aşağıdaki parçaları kullanmak istiyorum. Yanlış bir seçim veya farklı bir konu hakkında öneriniz varsa yardımlarınızı bekliyorum. Bütçe bu parçalar için...
  3. bilalshnn

Gaming Gecesi İndiriminde 5070 TI Aldım

Selamlar, Aklımda RTX 5070 TI sistem dizme fikri vardı. İndirimde görünce peşin fiyatına 3 taksitle Gainward Mark GAINWARD GeForce RTX5070 Ti aldım. Birde kampanyaya katıldım sanırım oradan da 1000 TL gelecek ve kart toplam 38.000 TL'ye gelmiş oluyor. Sizce kartın markası ve fiyatı beni üzer...
  4. bilalshnn

Çözüldü✓ 30 bin TL ile alınabilecek laptop? (AN16-51-532R Aldım)

Laptop, Bilgisayar Mühendisliği bölümünde kullanacak. Bütçe maksimum 30.000 TL. Tercihen; 16 GB RAM 4050 Ekran kartı aslında ilk tercihim HP Victus Gaming 16-S0063NT'idi hatta siparişini bile geçecektim fakat 2. SSD yuvası olmaması beni cihazdan soğutmaya başladı ayrıca ekran parlaklığı ve...
Geri