Arama sonuçları: *

• Users: cihatr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Yardım Çok Kaygan Mouse'a Ne yapabilirim Zımpara Olur mu?

Merhaba, Bloody T50 kablolu farem var. Kablosu örgü tipli model. Bu mouse ile ilgili iki şikayetim ve çözüm arayışım var. Mouse linki: https://www.bloody.com/tr/product.php?pid=10&id=101 1- Mouse metal ayaklı ve çok Kaygan. O kadar kaygan ki kablo masadan sarktığında fare geriye doğru...
  2. C

3.500 TL'ye Relaxed Claw tutuş için fare önerisi

Merhaba, Logitech G502 X aldım, elime büyük geldi. Bazı farelerin orta hump (hörgüc) kısmı avucumun ortasına değince rahat kullanamıyorum, avucumun ortası boş kalacak sadece. En arka alt hump kısmından hafif destek almam yeterli. Araştırdığım kadarıyla relaxed claw tutus şekli deniliyor buna...
  3. C

Mesh Kasadan Akvaryum Kasaya Geçiş Önerisi

Merhaba, mevcutta fotoğraftaki siyah thermaltake s200 mesh kasam var. Diğer fotoğraftaki beyaz akvaryum kasayı almayı düşünüyorum. Mevcut donanım aşağıdaki gibidir. Aşağıda yazdığım ek üç fanla birlikte toplam 10 fan olacak, ısınma sorunu yaşar mıyım ya da elimdeki siyah kasaya göre çok düşer mi...
  4. C

Yardım Hem kablolu hem kablosuz fare önerisi

Merhaba, Mevcutta Bloody T50 kullanıcısıyım ve bu modelden memunum. İkinci fareye ihtiyacım var. Hem kablolu hem kablosuz kullanımı olması önemli benim için. Genel olarak farelerde orta-aşağı kısmında olan bombeli alan avucumun içine %100 temas edince hoşuma gitmiyor. Tutuş stilim claw grip...
  5. C

Yardım Kablolu Fare Önerisi

Merhaba, Mevcutta Bloody T50 kullanıcısıyım ve bu modelden menunum. İkinci mousea ihtiyacım var. Genel olarak farelerde orta-aşağı kısmında olan bombeli alan avucumun içine %100 temas edince hoşuma gitmiyor. Tutuş stilim Claw Grip oluyor galiba. Fotoğraflarını da ekliyorum. Fiyat/Performans fare...
  6. C

Yardım Giriş Seviyesi Mekanik Klavye Önerisi

Merhaba, Şu an a4 tech kablolu bildiğiniz eski internet cafe klavyesi kullanıyorum. Çok ses çıkartmayan, bastığımda çok fazla kuvvet uygulamak zorunda kalmayacağım ışıklı bir klavye arıyorum. https://www.hepsiburada.com/msi-gg-forge-gk310-red-tr-p-HBCV00007A4AJA bu klavyeyi buldum fakat bilek...
  7. C

Yardım PCH Goat v4 RGB kontrolü var mıydı?

Merhaba. Uzun zamandır goat v4 bilgisayarımı kullanmıyorum. Hatırladığım kadarıyla eskiden msi center üzerndeki mystic light ile kasa fanlarının renklerini ayarlayabiliyordum. Geçen hafta uzun zamandır kapalı olan bilgisayarımın kasasının ust tarafına 2 fan daha ekledim. bu fanların kablosunu...
  8. C

I7 14700F CPU ile Kule Tipi Fan Sonrası Sıcaklık Değerlerimi Paylaşıyorum

Merhaba, Aşağıdaki sistemde standart fanlara ek olarak kasanın üstünedeki alana iki fan daha taktım. Cpu soğutucu olarak thermalright kule tipi çift fanlı soğutucu ekledim. Boşta ve internet sayfaları açıkken 32-38 arasında geziyor sıcaklık. %100 yük testinde130 watta kadar cpu çıktığında 5...
  9. C

Yardım Soru Bu Farenin Altında Etiket Var Mı Anlamadım

Merhaba, Bloody T50 kablolu fare aldım. Altındaki bölgede (skatez bölgesi olarak geçiyor sanırım?) pembe/kırmızı ince etiket var gibi ama bir yandan yok gibi. Direkt kazımak istemedim bu pembe/kırmızı alanda kaldırılabilir etiket var mı acaba? Örnek foto...
  10. C

SilverStone Air blazer 120i Lite ARGB Alternatif Fan Öneri

Merhaba, Kasanın arka ve üstü için renkli fan almayı düşünüyorum. Kasa ve fan linkini paylaşıyorum alternatif önerileriniz olur mu? https://www.teknobiyotik.com/silverstone-air-blazer-120i-lite-argb-3x12cm-kasa-fani-seti-argb-kontrolcu-dahil-sst-ab120i-argb.html...
  11. C

Yardım RTX 4050 mi RTX 3060 Ekran Kartı mı Laptop için

Merhaba, laptop için RTX4050 ve RTX3060 arasında kaldım. RTX4050 96 bit DLSS3.0 destekli, Rtx3060 DLSS 2.0 destekli 192bit. tavsiyeleriniz ne olur? https://technical.city/en/video/GeForce-RTX-3060-mobile-vs-GeForce-RTX-4050-mobile
  12. C

Yardım Finger tip ve Claw arası tutuş için Mouse Önerisi

Merhaba, claw ve finger tip arası bir tutuşum var. avucumun ortası fare ile temas edince rahatsız oluyorum. genellikle finger tip gibi tutuyorum ama arada avucumun solu mousea dokunacak şekilde kullanıyorum. bazen de avucumun ortası değil de sol ve sağdan bileğime doğru alt bölge değiyor. Çok...
  13. C

Öneri Peerless Assassin 120 Se Ile Arctic Freezer 34 Esports Duo Arasında Kaldım

Merhaba, i7 14700KF alacağım Peerless Assassin 120 SE ile ARCTIC Freezer 34 Esports DUO Arasında Kaldım hangisini tavsiye edersiniz? Sıvı soğutmaya kesinlikle bulaşmak istemiyorum. Bunların yanına alternatif de önerebilirsiniz.
  14. C

I7 14700F mi i7 14700KF mi?

i5 14400F islemcim ve stock fanım var. i7 14700F ya da i7 14700KF almayı planlıyorum. İlk etapta soğutucu değiştirmeyeceğim fakat KF serisi F serisine göre 2 kat watt değeri ile çalışıyor. Dolayısıyla daha çabuk ısınacaktır. Mevcutta b760M-P ddr5 anakart ve thermaltake s200 tg kasam var...
  15. C

Yardım Goat V4 İşlemci Fanı Soru

Merhaba Goat v5 almıştım işlemciyi değiştireceğim ama bundaki işlemci fanı nedir bir türlü öğrenemedim modelini. Faturada fan için ayrı bir kalem yok. Bu anakart, işlemci ya da kasadan bağımsız bir fan mı ya da bu bileşenlerden hangisini alınca yanında fan geliyor ona göre araştırmaya devam...
  16. C

Çözüldü✓ PCH Goat v4 Alim Deneyimi Paylaşıyorum ve Sıvı Soğutma Tavsiyesi Sorum Var

Selamlar, Pch Goat v3 kaçırdığım için üzülmüştüm aylardır takip ediyorum bugün alma fırsatım oldu. Sabah çok erkenden gittim birkaç kişi sıradaydi. Sıraya göre içeride kayıtları aldılar hızlı bir şekilde kasaya yönlendirildik. Benim önümde bir hanım efendi yaklaşık 1 dk gereksiz sorulariyla...
Geri