Arkadaşlar benim laptopum bozulmuştu, ben de garantiye verip düzelttim. Kuzene de HP Victus aldırtmıştım bu olaylar yaygın olmadığı dönem, o da aynı problemi yaşamaya başladı. Ben yanlış mı biliyorum yoksa bu laptopu garantiye verip üst laptop talep etme gibi bir durum mu vardı? HP'den...
Arkadaşlar biyotik kitabında prokaryot ve ökaryotla ilgili soru var. Biyotik kitabında prokaryot ve ökaryotla ilgili lineer doğrusal dnaya sahip olma diyor. Biosem sadece prokaryot çekirdeksiz ökaryot çekirdekli diyip geçti. Ne düşünüyorsunuz?
Arkadaşlar şuan biyoloji ve kimya çalışıyorum tyt kamp videoları ile fakat fizik edebiyat ve matematik için haftalık planı nasıl yapmalıyım? Mesela pazartesi kimya atıyorum salı fizik gibi mi gitmeliyim?
Arkadaşlar adama anakart işlemci RAM sattım. Adam eve getirip kurmuş PSU takıp sıkıntı çıkmış. Ben ilanıma ürünü sattıktan sonra sorumluluk almıyorum yazdım sizce ne yapmalıyım? Adam yazmayı durdurdu ama sıkıntı çıkar mı tekrar?
Arkadaşlar yakın zamanda yurt dışına gideceğim aklıma ya samsung tab s9 var ya da bu tablet. Daha büyük ve güncel olması gözüme çarptı honorda. Daha yatkınım şuan.
Arkadaşlar 5 kez caps lock tuşu yandı laptopu açtığımda ve ekran gelmemişti. Sonrasında tuşa basılı tutup kapattım ve tekrar açtığımda sorunsuz bir şekilde açılmıştı. Bu problem kötü bir şeyin habercisi falan mı?
Arkadaşlar asus tuf a15 alacağım 4060 r7 7735hs laptop. Lise 9. sınıf öğrencisiyim. Muhtemelen ailem üniversiteye kadar götürsün diye laptop alıyor mantıklımı ? masaüstü alcaktım normalde.
Arkadaşlar bir arkadaş mesajı sildi tcmi atıp bende onunkini atınca ss aldı ve dava edeceğini söyledi ederken silinen mesajlar whatsapptan istenebilir mi?