Dostlar Playstation 4 oyun iniyor 3 oyun 20 saat gösteriyor uyku moduna alıcam hangi ayarı açmam gerekiyor inmesi icin birde sorun cıkarmı acaba? Oyun inerken açık kalsa cihazım kırık
Dostlar oyun yüklemeyi düşünüyorum ama pkg yüklücem oyun 100gb ise pkg dosyası 100gb mı oluyor flash bellek sorunum var 16gb var elimde buna yüklüyemiyeçeğim heralde
Xbox series s aldım oyunların coğu ingilizce malesef hüsran oldu biraz sizce oyunları oynamaya devam etmelimiyim? Konuşmaları anlamıyorum mesela ama ne yapmam gerekiyor onu biliyorum siz ne önerirsiniz?
Dostlar gamepassta var yüklüyeyim dedim ama konuşmaları anlamıyorum ne yapmam gerekiyor onu anlıyorum buna rağmen oynamaya devam etmelimiyim?
1737977103
yardım
Kartım troy o yüzden alamadım gamepass bunu telefon numarasına aktarabiliyormuyum?
Telefon numarası ile beraber ödeme şansım var mı?
İptal edersem zorluk cekermiyim?
1737827505
Uuuuuuuuu
Xbox series s 2 kol bir siyah bir beyaz + bozuk ssd 1tb oculus yaptırır kullanırsın dedi 500tl fiyat aldım tamirciden
Kutusu var fatura garanti yok
Fiyat:8.5 tamir ile 9K alınır mı sizce dostlar
Kaç para normalde
Bi ürün alıcam nasıl bir yol işliyor sahibinden uygulamasından alıcam adam bana nasım kargolucak ürün bana geldiğinde bozuk gelirse kaç gün icinde iade edebilirim iade işi nasıl işliyor bilgisi olan bana yardımcı olursa çok memnun olurum
1737491340
………