Arama sonuçları: *

• Users: Swixyy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

8.5Bine 2 kollu Xbox series S alınır mı??

Sizce fiyat çokmu beyler daha indirim istiyimmi? Pahalıya almak istemiyorum
  2. S

Fc24 ultimate team varmı?

Xbox gamepass alaçağım Xbox one kullanıyorum fc24 var gamepasste bununla online ultimate team oynuyabilirmiyim acaba?
  3. S

8.5k Çipli Nintendo switch alınır mı??

128gb çipli nintendo switch buldum 8.5bin tl bütün aksesuarları var diyor kaça satılır? Kaar edermiyim?
  4. S

Ps4 24 saat uyku modunda kalsa sorun olur mu?

Playstation 4 uyku modunda 24 saat açık kalsa sorun olur mu oyun iniçek 3 adet kırık kasa sorun cıkartırmı?
  5. S

Playstation 4 uyku modunda hangi ayarı yapmalıyım?

Dostlar Playstation 4 oyun iniyor 3 oyun 20 saat gösteriyor uyku moduna alıcam hangi ayarı açmam gerekiyor inmesi icin birde sorun cıkarmı acaba? Oyun inerken açık kalsa cihazım kırık
  6. S

Kırık Playstation 4 e oyun yüklemede sorun yaşıyorum help!!

Dostlar oyun yüklemeyi düşünüyorum ama pkg yüklücem oyun 100gb ise pkg dosyası 100gb mı oluyor flash bellek sorunum var 16gb var elimde buna yüklüyemiyeçeğim heralde
  7. S

Kırık Playstation 4 slim 1tb tek kol 9bin tl alınır mı??

İkinci el anlaştık tek kol 1 tb ps4 slim 6 ay garantili 15-20 oyun var 9bin tl ye alınır mı? kaça satılır?
  8. S

Playstation 4 pro kırık 9 bin tl ye alınır mı??

Playstation 4 pro tek kol 11 sürüm kırık 15-20 oyun var sizce 9bin tl ye alınır mı? fiyat uygunmudur
  9. S

Xbox 2 tb hdd 1.000tl ye satılırmı?

1000TL ye Xbox hdd satılırmı 2 tb ucuzamı satıyorum piyasasımı bu?
  10. S

Forza horizon ps5 e geldiği icin xbox piyasası ucuzlarmı?

Şuanda series s konsol aldım 1 hafta sonra böyle bir haber duymak kötü oldu piyasası yavaşlarmo acaba? Ne gibi durum olabilir satıp ps5 almalımıyım?
  11. S

Oyunlarda ingilizcemi geliştirebilirmiyim?

Xbox series s aldım oyunların coğu ingilizce malesef hüsran oldu biraz sizce oyunları oynamaya devam etmelimiyim? Konuşmaları anlamıyorum mesela ama ne yapmam gerekiyor onu biliyorum siz ne önerirsiniz?
  12. S

Mafia serisi ingilizce bilmeden oynanırmı?

Dostlar gamepassta var yüklüyeyim dedim ama konuşmaları anlamıyorum ne yapmam gerekiyor onu anlıyorum buna rağmen oynamaya devam etmelimiyim? 1737977103 yardım
  13. S

Xbox ingilizce oyunları Türkçe yapabiliyormuyuz?

Xbox gamepasste bütün oyunlar neredeyse ingilizce çok yok a1 düzeyinde ne önerirsiniz dostlar
  14. S

Aldığım xbox series s fifa banlımı?

Arkadaşlar series s aldım sezonlara giremiyorum ea den falan banlımı açaba? 1737910733 Yardımcı olursanız çok sevinirim
  15. S

Spotify bu öne çıkanlar nasıl kaldırılır help!!!!

Forzada takılırken arkadaş açıyordu bunlar buraya gelmiş sinir bozucu gözüküyor bunu düzeltebiliyormuyum? Silinmiyor heralde
  16. S

Xbox ödeme şekli telefon numarası olabiliyormu?

Kartım troy o yüzden alamadım gamepass bunu telefon numarasına aktarabiliyormuyum? Telefon numarası ile beraber ödeme şansım var mı? İptal edersem zorluk cekermiyim? 1737827505 Uuuuuuuuu
  17. S

Xbox gamepadi icin bundan alınır mı??

Xbox series s aldım sizce böyle bir şey alınır mı?? Kolumu şarj eder mi? pil uyumlu mu? uygun fiyatlı diye düşünüyorum https://ty.gl/2i3mivhok7oim
  18. S

Xbox series s bu fiyata alınır mı??

Xbox series s 2 kol bir siyah bir beyaz + bozuk ssd 1tb oculus yaptırır kullanırsın dedi 500tl fiyat aldım tamirciden Kutusu var fatura garanti yok Fiyat:8.5 tamir ile 9K alınır mı sizce dostlar Kaç para normalde
  19. S

Param güvende ile ürün alırken ne gibi süreç işliyor?

Bi ürün alıcam nasıl bir yol işliyor sahibinden uygulamasından alıcam adam bana nasım kargolucak ürün bana geldiğinde bozuk gelirse kaç gün icinde iade edebilirim iade işi nasıl işliyor bilgisi olan bana yardımcı olursa çok memnun olurum 1737491340 ………
  20. S

Denemeden oyun konsolu alınır mı??

Denemeden xbox series s alınır mı? gencler? Tek kol 7 bine buldum avcılarda deneme şansım yok metrobüse getiririm dedi siz olsanız alırmısınız
Geri