ASUS anakartım var olabilcek tüm bios tuşlarını denedim ama bi türlü olmuyor f4 ile biosa girmeye çalıştığımda ekran siyahlaşıp monitör sinyali gidip gelmeye ve mouseun ışığı sönmeye başlıyor
bende bianchi aspid 47 var bakım yaptırmayı düşünüyorum bisikletin ön frene basınca ötüyo onun dışında disk sürtmesi vb. de var sizce kaça mal olur yağlama hidrolik doldurma fln?
beyler ben pcyi açıodum sonra kullanıcı profili açılamadı fln dedi sonra ekran böyle oldu aslında baya doluydu ama kullanıcılar kasıyollar fln bazıları gitmiş hesaplardanda çıkılmış
Tatillerde (15 tatil vb.) günde 9 saat kulak üstü kulaklık takıyorum ve kafamda küçük bir göçük yaptı elle hissediliyor ve yakından bakınca belli oluyor.Bu geçer mi?
Bir websitesi var ve bunu bir uygulamaya dönüştürmek istiyorum.Örneğin instagram a web den girebiliriyouz ama uygulamadanda girebiliyoruz ve her şey aynı.Bunu nasıl yaparım?
Eğer internette "bu promosyon kodunu(aslında link) oyun içinde kod kısmına yaz ve çekilişe katıl" diye bir şey görürseniz kanmayın hesabınız patlayabilir benim hesabım bundan dolayı çalındı ama kurtardım.Dikkatli olun