Arama sonuçları: *

• Users: CahitED
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. CahitED

Chrome işlemcinin içinden geçiyor

chrome çok fazla cpu yiyor ilk açtığımda yüzde 75 bile oluyor
  2. CahitED

Yardım ASUS anakart ile biosa giremiyorum

ASUS anakartım var olabilcek tüm bios tuşlarını denedim ama bi türlü olmuyor f4 ile biosa girmeye çalıştığımda ekran siyahlaşıp monitör sinyali gidip gelmeye ve mouseun ışığı sönmeye başlıyor
  3. CahitED

Öneri CS2 kasa almalı mıyım

CS2 ye yeni güncelleme geldi ve bazı kasalar baya bi arttı sizce yeni kasa almalı mıyım ve siz aldıysanız ne aldınız bunu merak ediyorum
  4. CahitED

Steam pazara giremiyorum

Steam topluluk pazarına girmeye çalışınca alta attığım gibi bi uyarı çıkıyor 5 gündür böyle ondan öncesindede pazara girmiyordum zaten
  5. CahitED

Yardım The long dark çökme sorunu

Daha önce olmuyordu,tales from far tellitioritiyi alınca olmaya başladı,çözümünü bulamadım
  6. CahitED

Bisiklet bakımı yardım

bende bianchi aspid 47 var bakım yaptırmayı düşünüyorum bisikletin ön frene basınca ötüyo onun dışında disk sürtmesi vb. de var sizce kaça mal olur yağlama hidrolik doldurma fln?
  7. CahitED

BEYLER YARDIM PC KAFAYI YİO

beyler ben pcyi açıodum sonra kullanıcı profili açılamadı fln dedi sonra ekran böyle oldu aslında baya doluydu ama kullanıcılar kasıyollar fln bazıları gitmiş hesaplardanda çıkılmış
  8. CahitED

Öneri Mc için launcher önerisi

mrb beyler mc için güzel bi launcher önerisi lazım ama güvenli olsun çünkü pc yi ortak kullanıyoruz
  9. CahitED

Yardım Valorant vp alamıyorum

MRB valoda sadece 500ve 500 tl altında vp alabiliyorum
  10. CahitED

Söylediğiniz en büyük yalan?

söylediğiniz en büyük yalan nedir merak ettimde :D
  11. CahitED

STEAM MÜCEVHER BİRLEŞTİRME

Hesabımda mücevheler ayrı ayrı nasıl düzeltebilirim
  12. CahitED

Kulaklık yüzünden kafamda göçük var geçer mi

Tatillerde (15 tatil vb.) günde 9 saat kulak üstü kulaklık takıyorum ve kafamda küçük bir göçük yaptı elle hissediliyor ve yakından bakınca belli oluyor.Bu geçer mi?
  13. CahitED

The long dark sonu var mı

the long dark hayatta kalma modu sonu var mı
  14. CahitED

Yardım Pc kulaklığı görmüyor

PC için bluetooth aygıtı aldım ama jbl 510 bt kulaklığı görmüyor başka cihazlarıda görmüyor
  15. CahitED

Öneri Valorant için kayıt programı önerisi

Valorant ta güzel anları kydetmek için bir program arıyorum.Ayrıca benim pc bires patato o yüzden optimizeside iyi olmalı.
  16. CahitED

Yardım Web sitesi nasıl uygulamaya dönüştürülür

Bir websitesi var ve bunu bir uygulamaya dönüştürmek istiyorum.Örneğin instagram a web den girebiliriyouz ama uygulamadanda girebiliyoruz ve her şey aynı.Bunu nasıl yaparım?
  17. CahitED

Gıcık müdür yarın okula çağırıyor

Beyler yarın okulda 29Ekim töreni için çağırıyo yoklama fln alıncakmış ama gitmek istemiyorum yok yazabilirler mi?
  18. CahitED

Yardım Valoya para yatıramıyorum

valorantta 3650vp alacaktım fakat tüm bilgileri eksiksiz girmeme rağmen "bu kart geçersiz gözüküyor uyarısı alıyorum.Yardım edecek var mı?
  19. CahitED

Yardım BUFF RİOT KODU SATMIYOR MU

Merhaba beyler.Buff da birkmiş bir puanım var ama mağazada hiç vp yada rito acces code yok.Yakın bir zamanda alan var mı
  20. CahitED

!ÖNEMLİ! VALORANT OYNUYORSANIZ BAKIN

Eğer internette "bu promosyon kodunu(aslında link) oyun içinde kod kısmına yaz ve çekilişe katıl" diye bir şey görürseniz kanmayın hesabınız patlayabilir benim hesabım bundan dolayı çalındı ama kurtardım.Dikkatli olun
Geri